ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ αύριο η Αθήνα. | Δείτε ποιες ώρες!

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως προχωρούν στη στάση εργασίας καθώς θέλουν να «καταγγείλουν με αυτόν τον τρόπο την κακοδιαχείριση στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και την ολιγωρία […]

Neopolis Team

2 Νοεμβρίου, 2015

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς της Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως προχωρούν στη στάση εργασίας καθώς θέλουν να «καταγγείλουν με αυτόν τον τρόπο την κακοδιαχείριση στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και την ολιγωρία των υπευθύνων για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος».

Τα Σωματεία Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (ΣΗΕΚ), Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής (ΣΗΤΑ), Σύλλογος εργαζομένων Τραμ (ΣEΤ) και Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, σε κοινή ανακοίνωση τους σημειώνουν ότι στο νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης που αποτελεί και παράρτημα του τελευταίου νόμου (4337/15), δεν υπάρχει κάποιος στρατηγικός σχεδιασμός, ούτε ποσοτικά στοιχεία -προβλέψεις ή στόχοι- που να εκτιμούν το όφελος που θα προκύψει.

Όπως καταλαβαίνετε, όσοι έχετε να μετακινηθείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο το απογευμα προς βραδάκι, πρέπει να κάνετε τον ανάλογο προγραμματισμό!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET