ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πάντα ήσουν το παιδί του «Ότι θέλω το θέλω γρήγορα, δηλαδή χθες!». Μερικά πράγματα όμως ρε πουλάκι μου δεν αναμιγνύονται χωρίς να εκραγούν. Είναι αφάνταστα δύσκολα ένας/μια σύντροφος να είναι και φίλος/η αλλά και εραστής/ερωμένη με την ίδια ένταση. Και κάπου εδώ ξεκινάει η κουβέντα για το ότι δεν σʼ αρέσουν […]

Neopolis Team

11 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πάντα ήσουν το παιδί του «Ότι θέλω το θέλω γρήγορα, δηλαδή χθες!». Μερικά πράγματα όμως ρε πουλάκι μου δεν αναμιγνύονται χωρίς να εκραγούν. Είναι αφάνταστα δύσκολα ένας/μια σύντροφος να είναι και φίλος/η αλλά και εραστής/ερωμένη με την ίδια ένταση. Και κάπου εδώ ξεκινάει η κουβέντα για το ότι δεν σʼ αρέσουν τα εύκολα και μπλα, μπλα, μπλα… Πω, πω μπλέξιμο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Να τα και τα διλλήματα… Υποθετικό σενάριο: Είσαι Ταύρος, δουλεύεις σαν εργάτης σε κομμουνιστικό εργοστάσιο παραγωγής όπλων την περίοδο του Ψυχρού πολέμου και από του πουθενά σκάει πρόταση για βραδινή έξοδο (ή μεσημεριανή ή whatever) από κάποιον/α που πολύ σε ενδιαφέρει να βγεις μαζί του/της αλλά στο παρελθόν έκανε όλες τις πιθανές γκάφες για να σε απομακρύνει. Τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Η δημοφιλέστερη απάντηση θα είναι η σωστή να το ξέρεις (σιγά μην βγάλω το πόρισμα μόνος μου)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα ήθελες πάρα πολύ να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο όπως παλιά. Να αναμιχθείς με κόσμο που έχει βγει για ψώνια το πρωί, να αντλήσεις ενέργεια από τη βαβούρα και τις εικόνες του πλήθους. Όμως η καταιγίδα υποχρεώσεων σʼ αναγκάζει να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οργανώνοντας την ρουτίνα σου, παρά εκτός. Έλα μην στραβομουτσουνιάζεις. Σε μια-δυο μέρες θα περάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σχέση σου με το χρήμα είναι ιδιόμορφη. Ξεκινάς πάντα από το δεδομένο πως πρέπει να έχεις φυλαγμένο ένα ποσό για μια δύσκολη στιγμή και καταλήγεις να συσσωρεύεις μπόλικο. Σήμερα σε απασχολεί (δηλαδή σε αγχώνει) το θέμα των εσόδων σου είτε έχεις φυλάξει στο κουμπαρά σου απόθεμα, είτε το προσπαθείς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτή η προσπάθεια να δώσεις όσο το δυνατό περισσότερα μηνύματα για να κάνει ο/η άλλος/η ένα (ένα μόνο γ**ώ το κέρατο μου!) βήμα προσέγγισης αλλά, ταυτόχρονα, να μην φανεί ότι ρίχνεις τόσο τα μούτρα σου για το ενδιαφέρον του/της, φτάνει στα όρια της τρέλας! Ρώτα και εσύ ευθέως «Αγόρι μου/ Κορίτσι μου γουστάρεις ή να το λήξουμε;» για να ηρεμήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι δεδομένο πως κάθε άλλο παρά έχεις όρεξη να αφιερώσεις την ξέφρενη εγκεφαλική σου δραστηριότητα μόνο για να οργανώσεις θέματα της δουλειάς σου που έχουν μείνει πίσω. Όμως τελικά το πιο δύσκολο πράγμα μέρες σαν τη σημερινή (κι αυτές που θα ακολουθήσουν) είναι να ξεφύγεις από τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μήπως αυτές τις μέρες το παίρνεις τελικά απόφαση να κλειδώσεις τα κολλήματα σου στο χρονοντούλαπο και, αν είσαι σε σχέση να κάνεις μια καινούργια αρχή, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η να ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου σε νέους ανθρώπους;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εσύ είσαι στη μια άκρη της ζωής και όλος ο υπόλοιπος κόσμος απέναντι σου. Μην του επιτεθείς κατά μέτωπο και μην νιώσεις αποκομμένος/η. Αντίθετα δώσε στον εαυτό σου μερικές ιδιωτικές στιγμές. Γαλήνη επιθυμείς και όχι βαβούρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όταν οι άλλοι/ες κοιμούνται οι Τοξότες ονειρεύονται. Ναι, μπορεί οι καθυστερήσεις, η ρεαλιστική πραγματικότητα, τα λόγια των ανθρώπων γύρω σου να μοιάζουν αποτρεπτικά μέρες σαν τη σημερινή, όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς πως τα όνειρα του σήμερα θα είναι η αυριανή σου πραγματικότητα. Ό,τι κι αν ακούς ή σου λένε, μην συμβιβάζεσαι! Πιθανόν σήμερα θα βρεθούν πολλοί/ες που θα σου το ζητήσουν ή θα το υπονοήσουν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πρόταση: Μην ρισκάρεις τρελές εξόδους και ξενύχτια αν πρώτα δεν δόσεις μερικές ανάσες στο σώμα σου! (Πονηρό υστερόγραφο: Και το σεξ είναι εξαιρετική μέθοδος χαλάρωσης στην περίπτωση σου…). Προειδοποίηση: Πάντως αν είναι να επιχειρήσεις το ξενύχτι, τουλάχιστον επέλεξε εσύ το μέρος και το ύφος της εξόδου γιατί δεν είσαι και στα καλύτερα σου για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι υπέροχη η αίσθηση να νιώθεις τόσο έντονα ο εαυτός σου, να περπατάς στο δρόμο και να αισθάνεσαι υπέροχα μα το σώμα σου, το ρούχα που φοράς, τη διάθεση που κουβαλάς. Να μην υπήρχαν κι αυτά τα υπολείμματα επαγγελματικού άγχους νʼ ανοίγουν λακούβες στο δρόμο, θα μιλάγαμε για καταπληκτικές μέρες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μα να θες να μελαγχολήσεις και να μην σʼ αφήνουν; Και πολύ καλά σου κάνουν Ιχθύ. Αμάν πια μʼ αυτή την βαρυθυμία σου! Πως ακριβώς περιμένεις να σου φανεί ενδιαφέρουσα η ζωή αν είσαι συνέχεια κλεισμένος/η μέσα συνειδητά αποκλείοντας το αναπάντεχο απʼ τη ζωή σου! Καλά σου κάνουν λοιπόν και σε τραβάνε με το ζόρι – έχουν την έγκριση του αστρολόγου σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET