Φίλοι μου εκεί έξω, την προσοχή σας για λίγο, θέλω να μιλήσουμε… Όχι, μην αγχώνεστε, δεν έγινε κάτι κακό, απλά θέλω να σας κάνω μία φιλική υπενθύμιση ότι δεν έχουμε 2000 και το φλερτ πλέον έχει νέους κανόνες!

Σε μία κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται, αλλάζει, αποζητά την ισότητα και προσπαθεί να γίνει ένα ασφαλέστερο και καλύτερο μέρος για όλους με το κίνημα #metoo για σύμμαχο, το φλερτ οφείλει να συμβαδίζει με τη νέα εποχή και το «πέσιμο» να αποτελεί μακρινή ανάμνηση, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Και εδώ έρχεται το AXE να φρεσκάρει όσα ήξερες ή για την ακρίβεια η Konstantina, o Konilo, o Giannakopoulos και ο Alex Manos μοιράζονται στο YouTube τα πιο #AXEfreshΤips για το φλερτ στο σήμερα για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου και να γίνεις μέρος μιας αλλαγής που καιρός ήταν να έρθει!

Με αφορμή τα παραπάνω tips βέβαια, είπαμε να δώσουμε κι εμείς τα φώτα μας στο κομμάτι dating, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά! Επειδή λοιπόν μπορείς πολύ καλύτερα από το «ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ», «Εεπ, τι κάνεις εσύ;» και «Πάντα τόσο πανικό προκαλείς;», δώσε βάση στα 8 fresh tips που ακολουθούν, και μαζί με τo AXE ετοιμάσου να κάνεις τη διαφορά!

Φρέσκαρε λοιπόν όσα ήξερες για το φλερτ, κάνε το παιχνίδι σου ποιοτικότερο και πολύ πιο ουσιαστικό και με την αυτοπεποίθηση που σου προσφέρει το AXE, μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα τ@. Γιατί όταν μυρίζεις όμορφα, όλα μπορούν να συμβούν!

Editor: Στέλα Τσάναϊ
Designer: Ανδριανή Γεωργουλοπούλου
© 2022 Neopolis.gr