ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το ΑΕΙ και το ΤΕΙ με τις χαμηλότερες βάσεις | Φοιτητής μπήκε με 1.560 μόρια!

Χθες νωρίς τοο πρωί, έληξε η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, καθώς ανακοινώθηκαν οι Βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Η πρώτη ανάλυση των στοιχείων έχει ήδη γίνει και το Υπουργείο Παιδείας με δηλώσεις του κ. Φίλη δημοσίευσε και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία. Ένα από τα ζητήματα που μας απασχολούν κάθε χρόνο τέτοια […]

Neopolis Team

25 Αυγούστου, 2016

Χθες νωρίς τοο πρωί, έληξε η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, καθώς ανακοινώθηκαν οι Βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η πρώτη ανάλυση των στοιχείων έχει ήδη γίνει και το Υπουργείο Παιδείας με δηλώσεις του κ. Φίλη δημοσίευσε και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία. Ένα από τα ζητήματα που μας απασχολούν κάθε χρόνο τέτοια μέρα είναι τα τμήματα με τις χαμηλότερες βάσεις.

Τη χαμηλότερη βάση στα πανεπιστήμια έχει το τμήμα Γεωγραφίας του πανεπιστημίου Αιγαίου με 5.941 μόρια, ενώ στα ΤΕΙ, τη χαμηλότερη βάση έχει το τμήμα μηχανολόγων μηχανικών και βιομηχανικού σχεδιασμού του ΤΕΙ Κοζάνης με 1.560 μόρια.

Όπως καταλαβαίνετε, οι υποψήφιοι δεν προτίμησαν ιδιαίτερα τα παραπάνω τμήματα με αποτέλεσμα η βάση τους να πέσει στα τάρταρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Η Σαλακά εξηγεί σε νέο βίντεο τι έγινε με τη Σάττι, κερδίζει standing ovation για την ερμηνεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό: Οι πρώτοι σταθμοί με δωρεάν WiFi είναι γεγονός – Στα πλάνα και οι στάσεις λεωφορείων!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα σχολεία ξεκίνησαν με αρκετές αλλαγές που θέλουν να ταράξουν τα δεδομένα της εκπαίδευσης!

TECH NEWS

Η Xiaomi σε προετοιμάζει για την επιστροφή στο σχολείο με μοναδικές τιμές!

TECH NEWS

Το Insta φέρνει επιπλέον αλλαγές στα DMs του και την ένδειξη γενεθλίων που αξίζαμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET