ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτήτρια του Παν/μιου Πατρών έζησε τον τρόμο με τύπο που αυνανιζόταν ενώ την ακολουθούσε!

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό στο ΑΠΘ, όπου φοιτητής εκπσερμάτωσε πάνω σε φοιτήτρια τη στιγμή που διάβαζε στη βιβλιοθήκη, άλλο ένα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα βιώνουν πολλές φοιτήτριες πολύ συχνά. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα The Best, μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών έζησε τον τρόμο κατά την επιστροφή από […]

Neopolis Team

19 Δεκεμβρίου, 2019

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό στο ΑΠΘ, όπου φοιτητής εκπσερμάτωσε πάνω σε φοιτήτρια τη στιγμή που διάβαζε στη βιβλιοθήκη, άλλο ένα έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα βιώνουν πολλές φοιτήτριες πολύ συχνά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα The Best, μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών έζησε τον τρόμο κατά την επιστροφή από το μάθημε στο σπίτι της.

Η νεαρή κοπέλα βάδισε στη καθιερωμένη της διαδρομή, όταν αντιλήφθηκε έναν άνδρα να την ακολουθεί. Όπως ήταν λογικό, ο φόβος την κυρίευσε, γι’αυτό και κοίταξε πίσω να φυλάξει τα νώτα της, αντιλαμβάνοντας όμως ότι ο τύπος καθ’όλη τη διάρκεια αυνανιζόταν.

Αμέσως επιτάχυνε το βήμα προκειμένου να προστατευτεί, αλλά εκείνος συνέχιζε να την ακολουθεί. Τελικά, η φοιτήτρια έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Ο άντρας αυτός φαίνεται να είδε την κοπέλα στο λεωφορείο, την είδε να κατεβαίνει στην στάση και κατέβηκε κι εκείνος για να ικανοποιήσει την τρέλα του.

Γι’αυτό να δίνετε λίγη παραπάνω προσοχή στους γύρω σας, ειδικά τις βραδινές ώρες.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: 8 στους 10 αποφοίτους βρίσκουν αμέσως δουλειά, οι περισσότεροι στο αντικείμενό τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET