ΤΙ ΑΛΛΑ;

Αυτή η ιστοσελίδα δείχνει από τι θα πεθάνετε και πότε θα συμβεί αυτό!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, από τι θα πεθάνετε και πότε αυτό θα συμβεί; Μάλλον όχι! Αλλά και να το έχετε κάνει σίγουρα δεν καταφέρατε να απαντήσετε σε κάποια από τις δύο ερωτήσεις. Υπάρχει ένα διαδραστικό εργαλείο που μπορεί να υποδείξει τις πιο πιθανές αιτίες θανάτου ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και την εθνικότητα. Ο Nathan […]

Neopolis Team

17 Μαΐου, 2016

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, από τι θα πεθάνετε και πότε αυτό θα συμβεί; Μάλλον όχι! Αλλά και να το έχετε κάνει σίγουρα δεν καταφέρατε να απαντήσετε σε κάποια από τις δύο ερωτήσεις.

Υπάρχει ένα διαδραστικό εργαλείο που μπορεί να υποδείξει τις πιο πιθανές αιτίες θανάτου ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και την εθνικότητα.

Ο Nathan Yau, ειδικός σε θέματα ανάλυσης δεδομένων σχεδίασε μια εφαρμογή, η οποία παρουσιάζει αναλυτικά τις δημοφιλέστερες αιτίες θανάτου ανά ηλικία, με στοιχεία που χρησιμοποιεί από το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Πώς όμως λειτουργεί; Αρχικά πρέπει να επιλέξετε το φύλο, την εθνικότητα και την ηλικία σας. Η εφαρμογή αρχίζει να παράγει αποτελέσματα για τις πιθανές αιτίες θανάτου ανά ηλικία. Κάθε κουκκίδα που εμφανίζεται στον πίνακα αντιπροσωπεύει μία από τις πιθανές αιτίες θανάτου ανάλογα με την ηλικία.

Για να δείτε τι ισχύει για εσάς και να περιηγηθείτε στην εφαρμογή, πατήστε ΕΔΩ!

PLACES TO BE

Το Aperol πρωταγωνιστεί στα Sunset DJ Sets του ΚΠΙΣΝ, κάθε Τετάρτη μέχρι τις 4/09!

Μουσική

Το κλιπ του ‘Ah Thalassa’ μας κέρασε η Μαρίνα για τη γιορτή της, με ένα σημαντικό μήνυμα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET