Έρευνες λένε

Αυτή η Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα που μπορείς να χωρίσεις πριν τις γιορτές, έρευνα έδειξε!

Από εκεί και πέρα, τα ξαναλέμε μετά το τέλος των εορτών

Neopolis Team

5 Δεκεμβρίου, 2019

[cover]

Δε λέμε να χωρίσεις ντε και καλά εφόσον όλα κυλούν όμορφα, αλλά σε περίπτωση που υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και η σχέση έχει κάπως κουράσει, καλό είναι το τέλος να μπει μέχρι αύριο. Σύμφωνα, πάντα, με έρευνα που έγινε. Δε θέλουμε να πανικοβληθείς, ούτε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις επειδή η διορία λήγει, αλλά οφείλουμε να μεταφέρουμε τα συμπεράσματά της.

Για αρχή λοιπόν, έχει παρατηρηθεί γενικότερα πως ο Δεκέμβρης κατέχει τα πρωτεία στους χωρισμούς, άρα αν ποτέ νιώσεις την ανάγκη να βάλεις ένα τέλος στη σχέση σου την πιο όμορφη περιόδο του χρόνου, δεν είσαι ο μόνος. Από τη μία η γιορτινή διάθεση και το ποτό κι από την άλλη οι συναντήσεις με οικογένεια και φίλους και γενικά όλη αυτή η πίεση των γιορτών, δε θέλει και πολύ για να έρθει το τέλος.

Για να το αποδείξει αυτό λοιπόν η έρευνα που διεξήχθη από το Hillarys.co.uk, ρώτησε 2.643 άτομα – σε σχέση και singles – για τις τωρινές αλλά και προηγούμενες σχέσεις τους, καθώς και για τη γνώμη πάνω στο πώς, το γιατί και το πότε κάποιος χωρίζει.

Τα αποτελέσματα ήθελαν το 27% αυτών να έχουν χωρίσει με πρώην τους τον Δεκέμβρη.

Από το 27% που επέλεξαν να μείνουν μόνοι τους τον συγκεκριμένο μήνα, το 57% παραδέχτηκε πως «είχε σβήσει η σπίθα μεταξύ τους». Το 44% από την άλλη, είχε υποψίες ότι ο παρτενέρ τους τους απατούσε, ενώ το 26% δήλωσε πως είχε θέμα με κάποιες συνήθειες του συντρόφου. Επίσης, για το 18% πρόβλημα αποτέλεσαν τα λεφτά, ενώ για το 9% το άγχος των Χριστουγέννων.

Τέλος, οι πιο σκληροί της παρέας, το 4% και 1% συγκεκριμένα, παραδέχτηκαν αντίστοιχα πως ήθελαν πολύ απλά να μείνουν μόνοι τους στις γιορτές και ότι ήταν ένας καλός τρόπος να αποφύγουν την αγορά χριστ/κου δώρου.

Τώρα όσον αφορά την ημερομηνία και γιατί αύριο είναι η τελευταία μέρα που μπορείς να πάρεις αυτήν την απόφαση, σύμφωνα πάλι με την ίδια έρευνα, οι περισσότεροι από αυτούς που συμμετείχαν, δήλωσαν ότι η 6η Δεκεμβρίου αποτελούσε την πιο συνηθισμένη μέρα χωρισμού. Κι αυτό γιατί απομένουν περίπου τρεις εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα και άρα ο/η πρώην θα έχει αρχίσει να το ξεπερνά πάνω στην ώρα.

Αργότερα το θεωρούσαν λίγο σκληρό, γιατί έχουμε και γιορτές μωρέ, μην είμαστε τόσο σκληροί με τον άλλον… Ακόμη, το 32% προτίμησε να περιμένει μέχρι τον Γενάρη για να πουν οριστικό αντίο, για να μπει καλά ο χρόνος μάλλον.

Η απόφαση δική σας… 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET