PLACES TO BE

Φέτος, το Noel μεταμορφώθηκε σε μαγεμένο δάσος και είναι πιο ατμοσφαιρικό απο ποτέ!

Όπως έχετε ήδη καταλάβει, εμείς εδώ μπαίνουμε από νωρίς σε christmas mood, οπότε περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία να δούμε το κέντρο της Αθήνας να στολίζεται επιτέλους. Έχουμε βέβαια κάμποσες ημέρες μπροστά μας για να βρεθούμε στην πλατεία Συντάγματος και να τη δούμε να φωταγωγείται, ωστόσο ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να χαρούμε λίγο christmas spirit […]

Neopolis Team

28 Νοεμβρίου, 2019

Όπως έχετε ήδη καταλάβει, εμείς εδώ μπαίνουμε από νωρίς σε christmas mood, οπότε περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία να δούμε το κέντρο της Αθήνας να στολίζεται επιτέλους.

Έχουμε βέβαια κάμποσες ημέρες μπροστά μας για να βρεθούμε στην πλατεία Συντάγματος και να τη δούμε να φωταγωγείται, ωστόσο ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να χαρούμε λίγο christmas spirit all over από τώρα; Βλέπετε, οι πλατείες μπορεί να μην έχουν μπει ακόμη στο κλίμα, τα περισσότερα μαγαζιά όμως, προσφέρουν ήδη τη μαγική ατμόσφαιρα των εορτών.

Εμείς ωστόσο, κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνουμε μια παραπάνω προσοχή στο ένα εκείνο μαγαζί, που ξέρει από Χριστούγεννα καλύτερα από το καθένα! Λογικό, αφού το λέει και το όνομά του.

Για να μην τα πολυλογούμε όμως, στρέψαμε και φέτος εκεί το βλέμμα μας και ένα πράγμα έχουμε να πούμε για αυτό που αντικρίσαμε: Το Noel «φόρεσε» τα γιορτινά του και μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο, παραμυθένιο σκηνικό!

Κυριολεκτικά παραμυθένιο, δε σας κάνουμε πλάκα. Το Noel είναι πλέον ένα μαγεμένο δάσος με ιπτάμενα δέντρα, και όπως κάθε μαγικό δάσος, έχει κι αυτό τα μυστικά του, που μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και να βιώσουμε μια περιπέτεια γεμάτη σκανταλιές.

Όπως καταλαβαίνετε, το πράσινο και το καφέ της φύσης είναι αυτά που κυριαρχούν, με ένα μυστηριακό χρυσό υπόφως να πλανιέται πάνω από το χώρο, όπως ταιριάζει σε ένα σκοτεινό δάσος με μαγικά πλάσματα. Σε αυτό λοιπόν, εμείς σκοπεύουμε να απολαύσουμε τις ζεστές μας σοκολάτες, υπό τον ήχο χριστουγεννιάτικων μελωδιών και περιτριγυρισμένοι από ένα τέρμα παραμυθένιο σκηνικό. Γιατί αυτό σημαίνει Χριστούγεννα!

https://www.instagram.com/p/B5LBXhsgBC7/

https://www.instagram.com/p/B5aBpw_nscT/

Στο μεταξύ, να υπενθυμίσουμε πως φέτος το κέντρο της Αθήνας θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα χρονιά. Ο στολισμός στην πλατεία Συντάγματος θα είναι ξεχωριστός, υπέρλαμπρος και όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μέσα στα σχέδια του χριστουγεννιάτικου στολισμού είναι και η πρωτεύουσα να γίνει πιο λαμπερή, με τον φωτισμό να απλώνεται σταδιακά σε πλατείες, λεωφόρους, κεντρικές και περιφερειακές οδικές αρτηρίες, αλλά και μικρότερους δρόμους που δεν είχε φτάσει ποτέ στο παρελθόν.

Οι προσδοκίες μας λοιπόν έχουν αυξηθεί με τα όσα ακούμε και διαβάζουμε, ελπίζουμε λοιπόν να μην απογοητευτούμε και να ζήσουμε το most wonderful time of the year όπως του αρμόζει!

FUN ZONE

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET