ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η μπλούζα που θα γλιτώσει κάθε γυναίκα από το …κέρατο!

Σίγουρα, αυτό που έκανε η «Timewaffle» -χρήστης του imgur- δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν άνδρα που έχει σχέση αλλά του αρέσει να βγαίνει και με τους φίλους του για καφέ και ποτάκια. Πιο συγκεκριμένα, η «Timewaffle» ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια με τον φίλο της να φορά μπλούζα που […]

Neopolis Team

6 Απριλίου, 2016

Σίγουρα, αυτό που έκανε η «Timewaffle» -χρήστης του imgur- δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν άνδρα που έχει σχέση αλλά του αρέσει να βγαίνει και με τους φίλους του για καφέ και ποτάκια. Πιο συγκεκριμένα, η «Timewaffle» ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια με τον φίλο της να φορά μπλούζα που έφτιαξε η ίδια για να μην τον πλησιάζουν άλλες γυναίκες.

Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, η μπλούζα που φοράει το αγόρι της, έχει το πρόσωπό της τρεις φορές με γουρλωμένα μάτια και γράφει «αν το διαβάζετε αυτό, έχετε πλησιάσει πολύ- έχω κοπέλα».

Source: <a rel=”noreferrer nofollow” target=”_blank” href=”https://www.facebook.com/YourPsychoGF/?fref=ts”>https://www.facebook.com/YourPsychoGF/?fref=ts</a>

Όπως καταλαβαίνετε, κάτω από την φωτογραφία γίνεται χαμός από σχόλια, μέσα από τα οποία κάποιοι την επικρίνουν και κάποιοι άλλοι την θαυμάζουν. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια θαυμασμού προέρχονται από γυναίκες!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET