ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 04/08/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα και όφελος για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για την βοήθεια που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου σήμερα, είναι τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου […]

Neopolis Team

4 Αυγούστου, 2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα και όφελος για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για την βοήθεια που τους προσφέρεις! Η πρακτικότητα και η λογική σου σήμερα, είναι τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζήτηση, γλυκαίνετε την καθημερινότητα σας και βρίσκεται έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις ότι δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα, από επιφανειακά προτερήματα, αλλά από πιο ουσιαστικά! Η αλλαγή σου αυτή, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία στην πόρτα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα είναι ιδιαίτερα βασική για σένα σήμερα και σίγουρα η απόδοσή σου βελτιώνεται, γεγονός που αναγνωρίζεται! Οικονομικά, πιθανόν να γίνεις λίγο πιο γενναιόδωρος, κυρίως σε ανθρώπους που ήδη σε έχουν βοηθήσει!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, ξέρεις πως και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου κίνηση ή δράση!αποφασίζεις να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία και παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και συναισθηματική ζεστή ατμόσφαιρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να είσαι λίγο πιο δραματικός και απαιτητικός απ’ό,τι συνήθως, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, θεαματικότητα και μεγαλείο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, όπως και ευχάριστες εκπλήξεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οποιαδήποτε επαγγελματική σου δράση, στέφεται από επιτυχία! Δοκίμασε σήμερα την τύχη σου την οικονομική, αλλά με σύνεση και καθόλου ρίσκο!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για ο,τιδήποτε θέμα σε απασχολούσε μέχρι τώρα! Εμπλούτισε με συναίσθημα και αγάπη, προβληματικές συγγενικές σχέσεις και μην συνεχίζεις την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι! Εμπιστέψου τα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και η διαίσθηση σου, που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα, θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Πολύ πιθανόν μάλιστα να πετύχεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε την θαλπωρή του σπιτιού, απολαμβάνοντας μία ωραία ταινία, αγκαλιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απολαμβάνεις ένα ζεστό και ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον και πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις βελτιωμένες συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά, κάποια έξοδα που αφορούν την οικογένεια, πιθανόν να σε πελαγώσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι αρκετά εύκολη υπόθεση σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε! Οι αντιδράσεις σου στις καταστάσεις και τις περιστάσεις, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές. Επιπλέον ο σαφής και ευθύς τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες! Περιόρισε μόνο την τάση σου για κουτσομπολιό και την νευρική οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τα ερωτικά σου ζητήματα, θέλουν περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, αφού σήμερα ίσως να δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο σου, κυρίως λόγω της τάσης σου να μην ενδιαφέρεσαι πραγματικά για αυτά που σου λέει! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες και φλερτ, ωστόσο η θετικότητα αυτή, είναι περισσότερο επιφανειακή, παρά ουσιαστική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οφείλεις να κάνεις μια συνειδητή προσπάθεια να έρθεις πιο κοντά στους συναδέλφους σου και στους συνεργάτες σου, ώστε να βρείτε λύσεις από κοινού. Σε τρομοκρατούν σήμερα κάποια ξαφνικά αλλά μικρά έξοδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται σίγουρα, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από ό,τι συνήθως, γι’αυτό δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις! Θα νιώσεις δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και επιτακτική ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο αου, προκειμένου να σου αποδείξει την αφοσίωση του σε εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να είσαι πιο ντροπαλός στο φλερτ, από ό,τι συνήθως, όμως αυτό θα είναι και η δύναμη της γοητείας σου σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να βρεις νέες ιδέες και να ανανεωθείς στον τομέα της καριέρας, απορρίπτοντας παλιά τεχνάσματα! Οικονομικά, κάθε κίνηση και δράση σου, στέφεται από επιτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο, έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, γεγονός που θα φέρει αρκετούς στόχους σου, εκπληρωμένους στα πόδια σου! Γενικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της ταχύτατης και άμεσης δράσης σου, αρκεί να προσέξεις την συμπεριφορά σου και η αντίδραση σου, σε τυχόν διαφωνίες, διότι έχεις την τάση να φέρεσαι εγωιστικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κυνήγησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα! Ξέρεις πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της πολιορκίας σήμερα και φυσικά θα είσαι ο νικητής, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε σήμερα, να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Οικονομικά, μην πάρεις απόφαση και να μην κάνεις κίνηση για σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις τις επόμενες ημέρες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, καλύτερα σήμερα να μην μπεις στην διαδικασία κοινωνικοποίησης ή σημαντικής συζήτησης με τους άλλους, αφού δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων με όπλο την διαίσθηση σου, αλλά και παρατήρησης κυρίως των γεγονότων και των καταστάσεων, παρά συμμετοχής σου σε αυτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την αίσθηση, πως δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κάτι παράλληλο! Προσοχή στις αποκαλύψεις όμως! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ εύκολο να υποκύψεις σήμερα στην κολακεία, στη γοητεία και στα μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε δυσκολέψει να αναγνωρίσεις ποια γνωριμία, έχει πραγματική αξία και δεν θα σε απογοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε σήμερα, να μην βρίσκεις δικαιολογίες που δεν πείθουν για τυχόν παραλήψεις σου ή λάθη στο επάγγελμα! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, η υπεκφυγή, δεν θα σε βοηθήσει, αντιθέτως θα σου φέρει προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται εμφανώς! Με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο σου στόχο ή όνειρο! Σε χαρακτηρίζει εξυπνάδα και ισχυρή γοητεία στον τρόπο που επικοινωνείς, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Το απρόβλεπτο, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αρκετές φορές μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το συναίσθημα σήμερα, φιλτράρεται και δεν βγαίνει άμεσα στην επιφάνεια κι έτσι το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά και όχι μέσα από άμεση προσέγγιση. Αν είσαι δεσμευμένος και πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σου δώσει περισσότερη ελευθερία, θα χρειαστεί να το διεκδικήσεις ήρεμα, χωρίς παραλογισμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνεργασία σημαίνει πολλά σήμερα για εσένα, αφού είναι ο παράγοντας που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικές σου συναλλαγές, απέφυγε άμεσες αυθόρμητες αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αντιδράς στις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα, αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρά και απόμακρα! Ωστόσο αυτή σου η στάση, θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που όντως θέλουν το καλό σου! Κάνεις αισθητή τη παρουσία σου, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ξέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να αναζητήσεις μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση και μάλιστα, η δυνατότητα αυτή μπορεί να σου δοθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για γκρίνια, αλλά και παράλογες απαιτήσεις, θα φέρει προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα μεταξύ εσένα και τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον και την επιτυχία! Οικονομικά, μην προσπαθείς να στηριχτείς πάνω στους άλλους, προκειμένου να προωθήσεις δικούς σου σκοπούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, διακατέχεσαι από ανάγκη για περιπέτεια, για ελευθερία, για κοινωνικότητα και εξερεύνηση! Πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, επαφές και συναντήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση σου! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικότητα και κυνισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί ίσως προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, από την μία ο σύντροφος σου δείχνει να απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου και την συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά από την άλλη η τάση σου για φυγή, λόγω ανικανοποίητου, τον προβληματίζει και προκαλεί αντιδράσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, βασίζονται στην δυσκολία σου να γεφυρώσεις την πραγματικότητα με τους στόχους σου! Εργασιακά, αισθάνεσαι λιγότερο άγχος, αφού μέσα από επαγγελματικές επαφές, προβλήματα ξεπερνιούνται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα καταφέρεις επιτέλους να πάρεις εσύ στα χέρια σου, τον έλεγχο των καταστάσεων, σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν και θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια, ακόμα και με πλάγιους τρόπους! Η σημερινή ημέρα, είναι η ευκαιρία σου, να αφήσεις πίσω τον εγωισμό σου και να επιδιώξεις μία επανένωση ή συζήτηση, αφού θα δεις ότι θα βγει υπέρ σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου από τον σύντροφο σου, αλλά όχι ο σύντροφος τα δικά του, από εσένα! Επιπλέον απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα και πάθος σε αφθονία. Αν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι πως οι σχέσεις σου, πρέπει να στηρίζονται κυρίως στο συναίσθημα και όχι απλά σε μία εφήμερη απόλαυση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις κυρίως για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας τον πραγματικό τους χαρακτήρα!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται επιτέλους! Όλα κυλούν αρμονικά μετά από καιρό, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με πρόσωπα που αγαπάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προωθήσεις ανενόχλητος στους ερωτικούς σου στόχους! Έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε ηρεμεί, σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και το οποίο κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον και την προσοχή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις μία ομαλή πορεία της σχέσης σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι συναδελφικές σου σχέσεις, οι οποίες θα σε ωφελήσουν! Οικονομικά, ήρθε η ημέρα, που θα νιώσεις δοκιμασία και τις συνέπειες των πράξεων σου!

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET