ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Νέα μέθοδος κλοπής χρημάτων από κάρτες! Δείτε πως μπορεί κάποιοες να σας «τραβήξει» χρήματα χωρίς να το καταλάβετε!

Νέα μέθοδο βρήκαν επιτήδειοι για να κλέβουν χρήματα από κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, που συναντάμε συχνά τον τελευταίο καιρό. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, ο Πολ Τζάρβις τράβηξε φωτογραφία και την ανέβασε στο Facebook, σχολιάζοντας ότι «αυτός ο τύπος περιφερόταν γύρω με μια συσκευή POS. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει μια […]

Neopolis Team

22 Φεβρουαρίου, 2016

Νέα μέθοδο βρήκαν επιτήδειοι για να κλέβουν χρήματα από κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, που συναντάμε συχνά τον τελευταίο καιρό.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, ο Πολ Τζάρβις τράβηξε φωτογραφία και την ανέβασε στο Facebook, σχολιάζοντας ότι «αυτός ο τύπος περιφερόταν γύρω με μια συσκευή POS. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει μια τιμή κάτω από 30 λίρες και μετά να την ακουμπήσει στην τσέπη όπου βρίσκεται το πορτοφόλι σας…μόλις χρεωθήκατε αυτόματα στην χρεωστική/ πιστωτική κάρτα ανέπαφων συναλλαγών σας…το δοκιμάσαμε στην παμπ της περιοχής μου και δούλεψε».

Όντως, υπάρχουν card readers που έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν κάρτες μέσα από πορτοφόλια. Αν σκεφτείτε ότι, οι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών διαδίδονται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό, το όλο θέμα είναι αρκετά επικίνδυνο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως για αγορές κάτω των 30 λιρών δεν απαιτείται η εισαγωγή του τετραψήφιου PIN ή κάποια άλλη έγκριση.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET