ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τα Primark ετοιμάζονται να αποκτήσουν υπηρεσία για online αγορές, τι άλλο να ζητήσουμε;

Είτε έχεις ταξιδέψει στο εξωτερικό κι έχεις «σηκώσει» ένα Primark ολόκληρο, μιας και είναι γνωστό για τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές του, είτε απλώς γνωρίζεις την υπάρξή του, σίγουρα αναμένεις κάποια στιγμή να έρθει η συγκεκριμένη αλυσίδα και στη χώρα μας. Πράγμα δυστυχώς που δε φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε οι φήμες που μιλάνε για ενδεχόμενο e-shop, […]

Neopolis Team

25 Απριλίου, 2019

Είτε έχεις ταξιδέψει στο εξωτερικό κι έχεις «σηκώσει» ένα Primark ολόκληρο, μιας και είναι γνωστό για τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές του, είτε απλώς γνωρίζεις την υπάρξή του, σίγουρα αναμένεις κάποια στιγμή να έρθει η συγκεκριμένη αλυσίδα και στη χώρα μας.

Πράγμα δυστυχώς που δε φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε οι φήμες που μιλάνε για ενδεχόμενο e-shop, είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν!

Η ιρλανδική αλυσίδα ρούχων, λέγεται ότι επιτέλους θα ακολουθήσει τα χνάρια άλλων μεγάλων καταστημάτων (βλ. H&M, Zara) και θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες του (και μη, μέχρι πρότινος) να κάνουν τις αγορές τους μέσω ίντερνετ. Μετά τα εγκαίνια του μεγαλύτερου καταστήματος Primark στον κόσμο, στο Μπέρμιγχαμ συγκεκριμένα (ναι, ναι, ξέρουμε πού πήγε το μυαλό σου), τώρα έρχεται να κάνει άλλη μία μεγάλη κίνηση.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή, Paul Marchant, η νέα αυτή υπηρεσία βρίσκεται «στον ορίζοντα», ωστόσο περαιτέρω πληροφορίες που να αφορούν την ημερομηνία που θα τεθεί σε λειτουργία το e-shop, είναι άγνωστες.

Όσο χρόνο κι αν πάρει πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι με το που ξεκινήσουν οι online αγορές, θα μείνουμε… ταπί για ταπί. Τουλάχιστον θα έχουμε ανανεωμένη γκαρνταρόμπα!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET