ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτριες στην Ιταλία δείχνουν πόσο αγαπάνε το πανεπιστήμιό τους με γυμνές φωτογραφίες!

Την αγάπη τους στο πανεπιστήμιό τους έχουν κληθεί να αποδείξουν φοιτήτριες και φοιτητές στην Ιταλία μέσω ενός διαφορετικού διαγωνισμού. To όλο θέμα ξεκίνησε αρχικά ανάμεσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Μπικόκα και το Πολυτεχνείο του Μιλάνο, ενώ στη συνέχεια προστέθηκε και το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, των οποίων οι φοιτήτριες καλούνται να αποδείξουν ότι λατρεύουν το πανεπιστήμιό […]

Neopolis Team

19 Ιανουαρίου, 2016

Την αγάπη τους στο πανεπιστήμιό τους έχουν κληθεί να αποδείξουν φοιτήτριες και φοιτητές στην Ιταλία μέσω ενός διαφορετικού διαγωνισμού.

To όλο θέμα ξεκίνησε αρχικά ανάμεσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Μπικόκα και το Πολυτεχνείο του Μιλάνο, ενώ στη συνέχεια προστέθηκε και το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, των οποίων οι φοιτήτριες καλούνται να αποδείξουν ότι λατρεύουν το πανεπιστήμιό τους μέσω ημίγυμνων φωτογραφιών.

Στόχως των φοιτητών είναι να αναρτήσουν την πιο όμορφη φωτογραφία από το μπούστο ή τα οπίσθιά τους με την επιγραφή «I Love» ή «Spotted» που θα συνοδεύεται από το πανεπιστήμιό τους.

Όπως καταλαβαίνετε, το ιταλικό Facebook έχει γεμίσει από φωτογραφίες γυναικών και ανδρών που στο ημίγυμνο σώμα τους γράφουν «I Love UniCatt», «I Love Bocconi», «I Love PoliMi», για τις φανατικές φοιτήτριες του Καθολικού Πανεπιστημίου, του Μποκόνι και του Πολυτεχνείου αντίστοιχα.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την πρωτοβουλία και παροτρύνουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να εστιάσουν στα μαθήματά τους από το να ποζάρουν ημίγυμνοι!

gimnes-fititries-stin-italia-dichnoun-poso-agapane-to-panepistimio-tous-ikones

ImageHandler-1

ImageHandler-2

ImageHandler PoliMi-Lecco Polimi-sedere PoliMi universita-4 universita-5

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET