UNI LIFE & TIPS

TEDxUniversityofPiraeus | Γίνε κι εσύ εθελοντής ΤΩΡΑ!

Το TedxUniversityofPiraeus διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και αποτελεί ένα κίνητρο για να αποδειχθεί ότι η Πανεπιστημιακή κοινότητα στην Ελλάδα φιλοξενεί, στηρίζει και παράλληλα προωθεί ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Η ομάδα του TedxUniversityofPiraeus 2019 αναζητά άτομα με θετική αύρα και όρεξη να ζήσουν νέες εμπειρίες, για να στελεχώσουν […]

Το TedxUniversityofPiraeus διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και αποτελεί ένα κίνητρο για να αποδειχθεί ότι η Πανεπιστημιακή κοινότητα στην Ελλάδα φιλοξενεί, στηρίζει και παράλληλα προωθεί ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Η ομάδα του TedxUniversityofPiraeus 2019 αναζητά άτομα με θετική αύρα και όρεξη να ζήσουν νέες εμπειρίες, για να στελεχώσουν μια από τις σημαντικότερες ομάδες του επερχόμενου συνεδρίου, αυτή των εθελοντών. Η συγκεκριμένη ομάδα αναλαμβάνει να βοηθήσει στην προετοιμασία και στην εύρυθμη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει και μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας μέχρι τις 27/3/19 και ώρα 23:59 συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινώνησε στο: production@tedxuniversityofpiraeus.com

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET