ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε το Πανεπιστήμιο του Σικάγο μετά από προειδοποίηση του FBI!

Αναβολή μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, μετά από σχετική επικοινωνία του FBI με τη διοίκηση του Ιδρύματος. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, κάποιος άγνωστος δημοσίευσε στο Ίντερνετ απειλητικό μήνυμα σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές του. Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Robert Zimmer, σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο και το FBI, αποφάσισε να κλείσει την […]

Neopolis Team

30 Νοεμβρίου, 2015

Αναβολή μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, μετά από σχετική επικοινωνία του FBI με τη διοίκηση του Ιδρύματος. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, κάποιος άγνωστος δημοσίευσε στο Ίντερνετ απειλητικό μήνυμα σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές του.

Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Robert Zimmer, σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο και το FBI, αποφάσισε να κλείσει την Πανεπιστημιούπολη του Hyde Park. Η απόφαση ανακοινώθηκε επίσημα τις πρώτες πρωινές ώρες (ώρα Ελλάδος) και θα ισχύσει τουλάχιστον για σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Με βάση την ανακοίνωση, ζητήθηκε από τους φοιτητές και τους διοικητικούς υπαλλήλους να μην εισέλθουν στην Πανεπιστημιούπολη και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών του FBI και των αρμόδιων αρχών. Ταυτόχρονα, όσοι από τους φοιτητές διαμένουν στις εστίες, καλό θα ήταν να εξέρχονται από αυτές, όσο το δυνατόν το λιγότερο.

Τονίζεται επίσης, πως έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο από την άποψη της φύλαξης όσο κι από αυτήν της περίθαλψης.

«Πολύ πιθανό ο συναγερμός να είναι «λανθασμένος», τα τραγικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν επιτρέπουν την παραμικρή υποτίμηση της οποιαδήποτε απειλής», δηλώνει άνθρωπος μέσα από το διοικητικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου και σκιαγραφεί το γενικότερο κλίμα των ημερών.

Ας ελπίσουμε όλα να εξελιχθούν κατ’ ευχήν…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση!

ΕΛΛΑΔΑ

Το γατάκι που σώθηκε από τουρίστρια στις Σπέτσες έχει Insta και είναι το αγαπημένο μας προφίλ!

ΕΛΛΑΔΑ

Το «Νησί των Νεκρών» είναι το ελληνικό νησάκι στο οποίο δε θα κλείσουμε ποτέ διακοπές!

ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στα σόσιαλ μίντια με τον θάνατο του Manolo σε ηλικία μόλις 26 ετών!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET