ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Απίστευτο | Ο άνθρωπος που επέζησε κι από την 11/9 κι από το Μπατακλάν!

Όταν οι τζιχαντιστές της Αλ-Κάιντα χτυπούσαν το κέντρο της Νέας Υόρκης το 2001, ο Μάθιου βρισκόταν στο δρόμο ακριβώς κάτω από τους δίδυμους πύργους. «Έκανα σπριντ το μισό Μανχάταν», αναφέρει στη Βρετανική Telegraph, περιγράφοντας πως γλίτωσε από το θάνατο. Η ζωή ωστόσο του επεφύλασσε ωστόσο ένα περίεργο παιχνίδι 14 χρόνια μετά. Ο Μάθιου ήταν ανάμεσα […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2015

Όταν οι τζιχαντιστές της Αλ-Κάιντα χτυπούσαν το κέντρο της Νέας Υόρκης το 2001, ο Μάθιου βρισκόταν στο δρόμο ακριβώς κάτω από τους δίδυμους πύργους. «Έκανα σπριντ το μισό Μανχάταν», αναφέρει στη Βρετανική Telegraph, περιγράφοντας πως γλίτωσε από το θάνατο.

new york

Η ζωή ωστόσο του επεφύλασσε ωστόσο ένα περίεργο παιχνίδι 14 χρόνια μετά. Ο Μάθιου ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονταν στην συναυλιακή αίθουσα του Μπατακλάν, τη στιγμή που εισέβαλαν οι τρομοκράτες του ISIS.

bataclan

«Αυτό που έζησα στο Μπατακλάν ήταν 1.000 φορές χειρότερο», αναφέρει ο Μάθιου. Μια σφαίρα τον χτύπησε στο πόδι, ωστόσο κατάφερε να συρθεί έξω από την αίθουσα, όπου τον βοήθησε ένας δημοσιογράφος της Le Monde. «Έκανα πως ήμουν νεκρός, όταν κάποια στιγμή ένιωσα κάποιον να με τραβά από τα χέρια. Δεν κοίταξα καν. Είπα στο μυαλό μου “σ’αγαπώ άγγελέ μου”», αναφέρει.

O Μάθιου μετακόμισε από τις ΗΠΑ στο Παρίσι τον Ιούλιο και όπως είπε κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελε να επιστρέψει στο Μπατακλάν για να παρακολουθήσει μια συναυλία. «Μπορεί να ξαναπάω στο Μπατακλάν. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά στην Telegraph.

Πηγή: TheToc.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET