ΤΙ ΑΛΛΑ;

Αυτός είναι ο λόγος που έχουν χαλάσει τα ξυπνητήρια χιλιάδων iPhone!

Αρκετοί χρήστες iPhone δεν κατάφεραν να ξυπνήσουν στην ώρα τους τα τελευταία πρωινά, καθώς για κάποιον ανεξήγητο ρόλο το ξυπνητήρι του smartphone τους, απενεργοποιήθηκε. Τι συνέβη όμως και δεκάδες χιλιάδες χρήστες αργοπόρησαν στη δουλειά τους τις τελευταίες μέρες; Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες μέρες μία υπενθύμιση μας ρωτάει αν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση του […]

Default avatar

Guest Author

5 Νοεμβρίου, 2015

Αρκετοί χρήστες iPhone δεν κατάφεραν να ξυπνήσουν στην ώρα τους τα τελευταία πρωινά, καθώς για κάποιον ανεξήγητο ρόλο το ξυπνητήρι του smartphone τους, απενεργοποιήθηκε.
Τι συνέβη όμως και δεκάδες χιλιάδες χρήστες αργοπόρησαν στη δουλειά τους τις τελευταίες μέρες; Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες μέρες μία υπενθύμιση μας ρωτάει αν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση του νέου λογισμικού κατά τη διάρκεια της νύχτας και είναι αρκετοί οι χρήστες που το επιλέγουν αυτό καθώς τις ώρες που κοιμούνται δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους.
Αυτό όμως που δεν διευκρινίζει το νέο αυτό χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ολοκληρώσει την εγκατάσταση του νέου λογισμικού στη μέση της νύχτας, επανεκκινεί το τηλέφωνο και σβήνει την αφύπνιση που είχε προγραμματίσει ο χρήστης. Η ενημέρωση του λογισμικού γίνεται άψογα, αλλά η αφύπνιση απενεργοποιείται, αναγκάζοντας χιλιάδες χρήστες που επέλεξαν την εγκατάσταση του iOS 9.1 το βράδυ, να καθυστερήσουν στη δουλειά τους.

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET