ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Ryanair προσφέρει εισιτήρια με λιγότερο από 10€, μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα!

Η φάση είναι ταξιδάκι στο εξωτερικό ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Πώς να αντισταθείς άλλωστε, στη νέα, τρελή προσφορά που έπαιξε η Ryanair στο site της; Που λέτε, η γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε προσφορά, άνω του ενός εκατομμυρίου θέσεων, με τις τιμές να ξεκινούν κάτω από το 10€. Κι όμως, καλά διάβασες. 10€. Όσο δηλαδή, […]

Neopolis Team

22 Οκτωβρίου, 2018

Η φάση είναι ταξιδάκι στο εξωτερικό ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Πώς να αντισταθείς άλλωστε, στη νέα, τρελή προσφορά που έπαιξε η Ryanair στο site της;

Που λέτε, η γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε προσφορά, άνω του ενός εκατομμυρίου θέσεων, με τις τιμές να ξεκινούν κάτω από το 10€. Κι όμως, καλά διάβασες. 10€. Όσο δηλαδή, κοστίζει μία κάρτα για το κινητό. Ή 4 πιτόγυρα. Ή το 1/100 (σχεδόν) του… φθηνού iPhone!

Στο θέμα μας όμως… Με 9,78€ πετάγεσαι μέχρι το Βερολίνο ή το Βουκουρέστι ή τη Μάλτα. Κι αν έχεις μπόλικο χρήμα να διαθέσεις, πας μια βόλτα στη Βαρσοβία (12,99€), στη Βουδαπέστη ή και στη Ρώμη (14,69€). Εκτός κι αν είσαι «εσωτερικός τύπος» και ψήνεσαι για καφεδάκι στον Πύργο τον Λευκό (Θεσσαλονίκη με 7,85€).

Αναρωτιέσαι τι σου κρύβουμε, έτσι δεν είναι; Η αλήθεια είναι πως δε στα είπαμε όλα, μιας και η απίστευτη αυτή προσφορά θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ryanair μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα (22 προς 23 Οκτωβρίου).

Άντε ντε, τι περιμένεις;!

«Η προσφορά «Million-Air» του ενός εκατομμυρίου θέσεων με 9,99€ σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μας δίκτυο, για ταξίδια από το Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, εξασφαλίζει στους πελάτες της Ryanair διακοπές πολυτελείας στις χαμηλότερες τιμές». Αυτή η καταπληκτική προσφορά θα λήξει τα μεσάνυχτα της Τρίτης (23/10), οπότε οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν γρήγορα και να επωφεληθούν της προσφοράς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Robin Kiely.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET