ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σε κατάληψη βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Κρήτης | Διαβάστε τις λεπτομέρειες!

Μόλις χθες ενημερωθήκατε για την Ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΚΠΑ. Τα προβλήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζονται με το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, να μπαίνει στον χορό των καταλήψεων! Μετά από Γενική Συνέλευση των φοιτητών, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί το πλαίσιο που ήθελε τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου να μην ανοίγουν τουλάχιστον μέχρι και […]

Neopolis Team

22 Οκτωβρίου, 2015

Μόλις χθες ενημερωθήκατε για την Ανακοίνωση του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Πληροφορικής του ΕΚΠΑ. Τα προβλήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζονται με το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, να μπαίνει στον χορό των καταλήψεων!

Μετά από Γενική Συνέλευση των φοιτητών, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί το πλαίσιο που ήθελε τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου να μην ανοίγουν τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, ημέρα όπου θα γίνει το παγκρήτιο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου να συμμετέχουν ενεργά. Με το τέλος του συλλαλητηρίου θα διενεργηθεί νέα Γενική Συνέλευση όπου θα παρθεί η απόφαση για συνέχιση ή μη της κατάληψης.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης διεκδικούν δωρεάν σίτιση, στέγαση αλλά και μετακίνηση από και προς τη σχολή. Επίσης, επιθυμούν την κατάργηση του νόμου ΔΙαμαντοπούλου για Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ προσπαθούν να επαναφέρουν τις κρατικές επιχορηγήσεις των ερευνητικών προγραμμάτων με τα οποία ασχολείται το Ίδρυμα.

Για οτιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι. Μέχρι τότε όμως, περιμένουμε τη δική σας άποψη:

 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET