ΕΛΛΑΔΑ

Ring of Fire | Μέθυσαν 20χρονη φοιτήτρια στην Ηλιούπολη και μετά τη βίασαν!

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» είναι το νέο επικίνδυνο παιχνίδι που παίζουν όλο και περισσότεροι νέοι. Οι κανόνες τού περιλαμβάνουν πολλές παρτίδες με τράπουλα και άφθονο αλκοόλ. Αυτός που κερδίζει, είναι εκείνος που έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα και δεν έχει χάσει τις αισθήσεις του. Το εν λόγω παιχνίδι λοιπόν έπαιξε και μία 20χρονη με άλλους δύο […]

Neopolis Team

6 Σεπτεμβρίου, 2018

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» είναι το νέο επικίνδυνο παιχνίδι που παίζουν όλο και περισσότεροι νέοι. Οι κανόνες τού περιλαμβάνουν πολλές παρτίδες με τράπουλα και άφθονο αλκοόλ. Αυτός που κερδίζει, είναι εκείνος που έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα και δεν έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Το εν λόγω παιχνίδι λοιπόν έπαιξε και μία 20χρονη με άλλους δύο συμπαίκτες, οι οποίοι την βίασαν όταν τελικά εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Μετά από πολλούς γύρους και πολύ αλκοόλ, η 20χρονη άρχισε σιγά σιγά να χάνει τις αισθήσεις της. Βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν ο ένας συμπαίκτης τής προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει στο δωμάτιο να κοιμηθεί.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η κοπέλα δεν καταλάβαινε άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα. Η ίδια κατάφερε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα εκείνος να αποχωρήσει από το χώρο.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν την 20χρονη να κοιμάται και ξεκίνησαν να ασελγούν πάνω της. Η φοιτήτρια ξύπνησε τρομαγμένη, φώναζε για βοήθεια αλλά εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Η 20χρονη μετά από αυτό το μαρτύριο πήγε στο ΑΤ Ηλιούπολης και κατήγγειλε τους δύο άντρες. Η αστυνομία τους συνέλαβε αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Το πρόσχημα που χρησιμοποιήσαν είναι πως «είχαν πιει υπερβολικά και δεν ήξεραν τι έκαναν».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET