ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτοετείς φοιτητές | Δείτε πώς θα κάνετε την εγγραφή στη σχολή που περάσατε!

Οι βάσεις των φετινών Πανελλαδικών ανακοινώθηκαν χθες, και τώρα οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Παδείας, για την ημερομηνία που ξεκινούν οι εγγραφές. Οι πρωτοετείς, πια, φοιτητές θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας https://eregister.it.minedu.gov.gr/ του υπουργείου Παιδείας, που θα βρίσκεται σε λειτουργία μετά […]

Neopolis Team

28 Αυγούστου, 2018

Οι βάσεις των φετινών Πανελλαδικών ανακοινώθηκαν χθες, και τώρα οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Παδείας, για την ημερομηνία που ξεκινούν οι εγγραφές.

Οι πρωτοετείς, πια, φοιτητές θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας https://eregister.it.minedu.gov.gr/ του υπουργείου Παιδείας, που θα βρίσκεται σε λειτουργία μετά την έκδοση σχετικής υπουργικής εγκυκλίου.

Για την εγγραφή θα πληκτρολογήσετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης με εκείνον που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του μηχανογραφικού δελτίου.

Να σημειωθεί πως στο προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, οι αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στο διάστημα μεταξύ 5 Σεπτεμβρίου και 14 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τη προθεσμία και τη διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές, στη σχολή της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στις ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, και τις Ανώτερες σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης, θα οριστούν από τις ίδιες τις σχολές.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET