ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πρώην σύντροφοι υποσχέθηκαν να παντρευτούν μετά από 37 χρόνια. Και το έκαναν!

Αυτή η ιστορία μου θυμίζει έναν άγραφο κανόνα που είχα δώσει με έναν πολύ παλιό μου πρώην, όταν η ηλικία μας χωρούσε τέτοιες στιγμούλες ανεμελιάς. Φυσικά για τους περισσότερους αυτά είναι μόνο λόγια και τίποτα παραπάνω, αλλά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Συγκεκριμένα, δύο πρώην σύντροφοι υποσχέθηκαν όταν βρίσκονταν στο σχολείο πως αν έχουν φτάσει 50 ετών […]

Δήμητρα Πραντάλου

3 Ιουλίου, 2018

Αυτή η ιστορία μου θυμίζει έναν άγραφο κανόνα που είχα δώσει με έναν πολύ παλιό μου πρώην, όταν η ηλικία μας χωρούσε τέτοιες στιγμούλες ανεμελιάς. Φυσικά για τους περισσότερους αυτά είναι μόνο λόγια και τίποτα παραπάνω, αλλά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Συγκεκριμένα, δύο πρώην σύντροφοι υποσχέθηκαν όταν βρίσκονταν στο σχολείο πως αν έχουν φτάσει 50 ετών και είναι ελεύθεροι, θα παντρευτούν.

Η Kimberley Dean και ο Ron Palmer από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, ήταν συμμαθητές στο σχολείο αλλά παράλληλα είχαν και έναν εφηβικό έρωτα που κράτησε ένα χρόνο. Ανάμεσα στον ενθουσιασμό, τον έρωτα και την αγάπη υποσχέθηκαν πως μετά από 37 χρόνια θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης αν είναι singles.

Έτσι κι έγινε!

Οι δυο τους κράτησαν όλα αυτά τα χρόνια μια όμορφη φιλική επαφή. Και αφού τους βρήκε η ζωή στα 50 χωρίς άντρα και γυναίκα, τότε δεν είχαν λόγο να μη τηρήσουν την υπόσχεσή τους.

«Ημασταν μαζί για ένα χρόνο στο Λύκειο, αλλά παραμείναμε καλοί φίλοι μετά τον χωρισμό μας. Γι΄ αυτό εξάλλου δώσαμε αυτή την υπόσχεση», δηλώνει ο Ron Palmer.

Η Kimberley παντρεύτηκε μια φορά, απόκτησε δύο παιδιά και τελικά πήρε διαζύγιο το 1998. Αντίστοιχα, ο γάμος του Ron κράτησε 7 χρόνια και χωρίς απογόνους.

Έτσι, η ιστορία τους ήταν καθορισμένη αφού το πρώην ζευγάρι και νυν νιόπαντροι, το είπαν και το έκαναν. Παντρέυτηκαν στα 50 τους.

Όταν ήταν συμμαθητές και ζούσαν τον εφηβικό τους έρωτα.

Στα 50 τους είναι πια παντρεμένοι.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET