SPILL THE TEA

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε σε βίντεο, τον λόγο που το Instagram «κατέβασε» το προφίλ της!

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε μέσω του καναλιού της στο youtube, γιατί το instagram account τής “κατέβηκε” για λίγες ημέρες. Ξέρω, είχες έντονη ανησυχία μέσα σου, για να μάθεις αν κρύβεται τίποτα συνωμοτικό από πίσω, αλλά όλα καλά, μπορείς να ηρεμήσεις τώρα. Η Μαίρη αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει ένα storytime στο κανάλι της, προκειμένου να διηγηθεί […]

Δήμητρα Πραντάλου

19 Ιουλίου, 2018

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε μέσω του καναλιού της στο youtube, γιατί το instagram account τής “κατέβηκε” για λίγες ημέρες. Ξέρω, είχες έντονη ανησυχία μέσα σου, για να μάθεις αν κρύβεται τίποτα συνωμοτικό από πίσω, αλλά όλα καλά, μπορείς να ηρεμήσεις τώρα.

Η Μαίρη αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει ένα storytime στο κανάλι της, προκειμένου να διηγηθεί με καυστικό τρόπο τις ημέρες εκείνες και να εξηγήσει τι στο καλό συνέβη.

Χωρίς το περιστατικό να είναι σημαντικό, το βίντεο που ανέβασε η πρώην παρουσιάστρια και νυν youtuber και επιχειρηματίας, είναι εξαιρετικό. Όχι μόνο για την οργανωμένη σκέψη της, αλλά κυρίως γιατί στο τέλος αναφέρεται σε δύο σημαντικά πράγματα.

Κατ’αρχάς να σου πω ότι δεν κρύβεται τίποτα πίσω από την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού της, αλλά ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε.

Ωστόσο, θέλω να αναφερθώ στα συμπεράσματα της από όλο αυτό το περιστατικό και κυρίως σε δύο πολύ συγκεκριμένα.

Α) Μπορείς να ζήσεις χωρίς το instagram, όσο κι αν σου φαίνεται ακατόρθωτο. Είναι αυτή η καταραμένη συνήθεια που έχει προκαλέσει αυτόν τον εθισμό. Τώρα όμως που βρίσκεσαι σε περίοδο διακοπών, πάρε τον χρόνο σου και την ηρεμία σου, και ζήσε λίγο περισσότερο ό,τι συμβαίνει γύρω σου.

Β) Όλοι έγραψαν για το instagram της Μαίρης, αλλά ορισμένοι έδωσαν κάτι εξηγήσεις ασταναπανε. Μην απορούμε, λοιπόν, τι πάει λάθος…

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET