ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισαν σήμερα όλες οι μπάρες σε 16 σταθμούς του Μετρό!

Από την περασμένη εβδομάδα ο ΟΑΣΑ προχώρησε στο προσωρινό κλείσιμο όλων των πυλών (ακόμα και των ανέργων/ΑΜΕΑ) σε συγκεκριμένους σταθμούς του Μετρό, ενώ με βάση τις σημερινές αποφάσεις φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το οριστικό κλείσιμο. Από σήμερα Τρίτη (15/05) λοιπόν και από τις 10 το πρωί θα κλείσουν όλες οι μπάρες στους σταθμούς […]

Neopolis Team

15 Μαΐου, 2018

Από την περασμένη εβδομάδα ο ΟΑΣΑ προχώρησε στο προσωρινό κλείσιμο όλων των πυλών (ακόμα και των ανέργων/ΑΜΕΑ) σε συγκεκριμένους σταθμούς του Μετρό, ενώ με βάση τις σημερινές αποφάσεις φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το οριστικό κλείσιμο.

Από σήμερα Τρίτη (15/05) λοιπόν και από τις 10 το πρωί θα κλείσουν όλες οι μπάρες στους σταθμούς από Εθνική Άμυνα έως Σύνταγμα στην γραμμή 3 και από Σεπόλια έως Δάφνη στη γραμμή 2.

Το καθολικό κλείσιμο θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης, όπου αναμένεται να κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του Νέου Κόσμου, του Σταθμού Λαρίσης, καθώς και του Μεγάρου Μουσικής.

Όσον αφορά τους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο οι μπάρες θα παραμείνουν ανοικτές.

Η απόφαση της ΣΤΑΣΥ βέβαια συνάντησε την αντίδραση συνδικαλιστών, οι οποίοι προειδοποίησαν για προβλήματα λόγω δυσλειτουργιών και εκκρεμοτήτων του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Να σημειωθεί, επίσης, πως όσον αφορά τους σταθμούς του ΗΣΑΠ οι μπάρες αναμένεται να κλείσουν σύντομα και στη γραμμή του τρένου Πειραιάς – Κηφισιά, όμως υπάρχει έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET