ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/04/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, τις επόμενες μέρες είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις κάθε είδους (διατροφικές, συναισθηματικές, επιβλαβείς). Πρόσεξε λοιπόν γιατί μόνο εσύ μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, κέφι ήταν και πέρασε! Για τις επόμενες μέρες ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις έναν Γολγοθά υποχρεώσεων που θα σ’ αναγκάσουν, είτε το θες, […]

Neopolis Team

14 Απριλίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, τις επόμενες μέρες είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις κάθε είδους (διατροφικές, συναισθηματικές, επιβλαβείς). Πρόσεξε λοιπόν γιατί μόνο εσύ μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, κέφι ήταν και πέρασε! Για τις επόμενες μέρες ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις έναν Γολγοθά υποχρεώσεων που θα σ’ αναγκάσουν, είτε το θες, είτε όχι, να οργανωθείς καλύτερα κι από Παρθένο. Αν δεν τα καταφέρεις σε βλέπω να μην προλαβαίνεις ούτε να κοιμηθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για αρκετούς/ες Δίδυμους οι επόμενες μέρες πιθανό να φέρουν μια καλή επαγγελματική προοπτική. Εξίσου πιθανόν είναι οι εργαζόμενοι/ες Δίδυμοι να αποδεσμευθούν από το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούσαν οι επικρατούσες συνθήκες στο χώρο εργασίας τους. Συμπέρασμα: πνέει έστω και για λίγο φρέσκος, δροσερός αέρας στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, το καλύτερο αντίδοτο στις αναμνήσεις είναι να συζητάς για τα όνειρα σου και για το μέλλον με καλή παρέα. Μπορεί ο πόνος να μουδιάζει προσωρινά μόνο, αλλά κι αυτό έχει την αξία του!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, όλα τα συναισθήματα σου θα τα ζήσεις με ένταση τις μέρες που έρχονται. Και τις εξάρσεις χαράς σου και τις πτώσεις απογοήτευσης. Ναι, κύκλους θα κάνουν και θα σε στροβιλίζουν όλη την ώρα. Έτοιμος/η για την πτήση;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Στην κόντρα απαντάς με κόντρα. Στην ηρεμία με ηρεμία. Στην ένταση με ένταση. Σήμερα φρόντισε να γίνεις ένας καθρέφτης που αντανακλά και ενισχύει ότι αρνητικό ή θετικό του πετάνε οι γύρω του. Αν μη τι άλλο, μερικοί/ες θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα, κι αυτό αρκεί για να γουργουρίζεις από ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όποιος/α λέει πως είναι υπεράνω χρημάτων αυτή την εποχή μάλλον προσπαθεί να πουλήσει τρέλα ή έχει μια επιθυμία να τον/την λιντσάρουν. Ευτυχώς δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία. Αυτές τις μέρες, είτε να ανοίξει μια προοπτική να κερδίσεις περισσότερα χρήματα (ένα καινούργιο πρότζεκτ ή μήπως ανοίγει μια υψηλότερης βαθμίδας θέση στην εταιρία σου που θες να χτυπήσεις;), είτε, αν αναζητάς εδώ και καιρό δουλειά, επιτέλους να υπάρξουν εξελίξεις σʼ αυτό το κομμάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν την σημερινή θες να εκφράζεσαι με αυθεντικό τρόπο, να μην συμβιβάζεσαι, να βγάλεις προς τα έξω επιτέλους τα ταλέντα σου! Γιʼ αυτό και ψάχνεις εναγωνίως να βρεις τρόπους η τωρινή δουλειά ή η τωρινή ερωτική σου ζωή νʼ αποκτήσουν νόημα. Αν δεν τα καταφέρνεις, αρχίζεις να κοιτάζεις σιγά σιγά παρακάτω…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όχι δεν μπορείς να ηρεμήσεις! Ναι, έχεις νευρικότητα, ένταση, νεύρα και δεν μπορείς να κάτσεις σε μια μεριά. Ναι, όλοι γύρω σου μοιάζουν λες και κινούνται σε αργή κίνηση κι αυτό σε γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αν συνεχίσεις να διαβάζεις αυτή τη σελίδα μάλλον θα ρίξεις μπουνιά στην οθόνη. Σταματάω. Όβερ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με τη γλώσσα σου να λύνεται από τις όποιες φοβίες σου και την ικανότητα σου να γοητεύεις τους συνομιλητές σου να φτάνει σε νέα ύψη, δεν είναι ανόητο να μην εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκινήσεις συζητήσεις με τον/την προϊστάμενο/η σου ή μερικούς συναδέλφους για τους άμεσους στόχους που πρέπει να τεθούν στην δουλειά σου. Α κι αν ψάχνεις για δουλειά ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να κυνηγήσεις περισσότερες συνεντεύξεις! Θράσος θέλει και όχι ευγένειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, είσαι σε φάση χαλάρωσης και απόλαυσης σήμερα, οπότε πρόσεξε μη πας κόντρα στη φυσική σου ροπή γιατί το σώμα σου θα σε τιμωρήσει! Χαλαρώνουμε τώρα. Χαλαρώνουμε… Εισπνοή. Εκπνοή. Τέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, συνεχίζεις στο μοτίβο δυναμισμός/εγωισμός σήμερα, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν χωρίς να περιμένεις από τους άλλους (φίλους/ες ή σύντροφο) πρωτοβουλία. Από το βράδυ όμως μπες αυτόματα σε διάθεση χαλάρωσης. Θα χρειαστείς δυνάμεις από αύριο…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET