ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τι παίζει με το φοιτητικό επίδομα τελοσπάντων;

Εδώ και πολύ καιρό χιλιάδες φοιτητές βρίσκονται στο… περίμενε, μιας και το φοιτητικό επίδομα ακόμα να προστεθεί στους λογαριασμούς τους. Το θέμα ήρθε ξανά στο προσκήνιο όταν ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος κατηγορεί το υπουργείο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση του στεγαστικού επιδόματος που δίνει ανάσα σε χιλιάδες οικογένειες. […]

Neopolis Team

16 Μαρτίου, 2018

Εδώ και πολύ καιρό χιλιάδες φοιτητές βρίσκονται στο… περίμενε, μιας και το φοιτητικό επίδομα ακόμα να προστεθεί στους λογαριασμούς τους.

Το θέμα ήρθε ξανά στο προσκήνιο όταν ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος κατηγορεί το υπουργείο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση του στεγαστικού επιδόματος που δίνει ανάσα σε χιλιάδες οικογένειες.

Ο κ. Κέλλας καλεί μάλιστα την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να σταματήσει να αναβάλλει την εκπλήρωση ακόμη και των πιο στοιχειωδών υποχρεώσεών του απέναντι στους φοιτητές.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Για χιλιάδες φοιτητές και τις οικογένειές τους, το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα αποτελεί σημαντικότατο βοήθημα στον ετήσιο οικογενειακό προϋπολογισμό.  Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, όμως, καθυστερεί αδικαιολόγητα την καταβολή του στεγαστικού επιδόματος στους δικαιούχους φοιτητές. Και αυτό ενώ δημιουργεί, την ίδια στιγμή, εκατοντάδες νέες θέσεις στο καινούργιο οργανόγραμμα του Υπουργείου, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από επιδόματα για  ημετέρους. Καλούμε το Υπουργείο να σταματήσει να αναβάλλει την εκπλήρωση ακόμη και των πιο στοιχειωδών υποχρεώσεών του απέναντι στους φοιτητές, και να προχωρήσει στην άμεση πίστωση των σχετικών κονδυλίων».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET