BINGE WATCHING

Emily in Paris: Πείτε… ciao στο δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν, που ανέβηκε σήμερα στο Netflix!

Ευκαιρία να προσθέσουμε και τα Ιταλικά στο βιογραφικό μας.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

12 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπορεί να μην πέρασε μεγάλο διάστημα απ’ όταν είδαμε το part 1 της 4ης σεζόν ‘Emily in Paris’, αλλά πρόλαβαν να αλλάξουν πολλά από τότε. Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν, τα σχολεία άνοιξαν, η εξεταστική περίοδος βρίσκεται στο peak της. Ξεκάθαρα επιστρέφουμε σε πολύ διαφορετικό mood για το νέο γύρο binge watch.

Αλλά αυτός μπορεί να ήταν κι ο σκοπός. Όπως ακριβώς μπήκαμε εμείς σε νέα εποχή, έτσι και η Emily δείχνει να μπαίνει στο καινούριο της era στο δεύτερο μισό της σεζόν. 

Πηγή: Imdb

Την πρώτη ματιά από αυτό το era την πήραμε απ’ το τρέιλερ, ενώ από σήμερα μπορούμε να εμβαθύνουμε περαιτέρω καθώς το part 2 βρίσκεται διαθέσιμο στο Netflix. Ιδανικά θα θέλαμε το σκηνικό έξω να αρμόζει περισσότερο στην εποχή που ανήκει, για να απολαύσουμε τα νέα επεισόδια με ζεστή σοκολάτα και ένα cute φθινοπωρινό outfit.

Με κοντομάνικο και ένα ποτήρι παγωμένο νερό που δύσκολα γίνεται romanticized, λοιπόν, μπορείτε να επιστρέψετε στην streaming πλατφόρμα για να λάβετε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σας δημιουργήθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους. Αν δε θυμάστε πολλά από αυτό, ορίστε μια σύντομη περίληψη:

Το δίλημμα Gabriel – Alfie αναβιώνει για πολύ λίγο στην αρχή του κύκλου και εν τέλει, η Emily καταλήγει με τον Gabriel. Μάλιστα, το ζευγαράκι που σιπάρουμε από την πρώτη σεζόν ανταλλάσσει το πρώτο του ‘je t’ aime’, αλλά βάσει εξελίξεων δε θα κρατήσει για πολύ, καθώς το εμπόδιο ‘Camile’ φαίνεται πως δεν ξεπεράστηκε ποτέ. 

Πηγή: Imdb
Πηγή: Imdb

Για κάποιο λόγο όμως, το γεγονός αυτό δεν μας ξενερώνει όσο θα περιμέναμε. Η μάχη μεταξύ Alfie και Gabriel ήταν ούτως ή άλλως σίγουρο ότι θα κατέληγε με γκρίνιες, οπότε μόνη σωτηρία ήταν η άφιξη ενός τρίτου προσώπου. Τα επεισόδια που μόλις κυκλοφόρησαν υπόσχονται νέο ειδύλλιο και ταξίδι για δύο στην Ιταλία κι αυτό είναι αρκετό!

Καλή απόλαυση της νέας σεζόν, amis! 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Το Disney+ φέρνει προσφορά 3,99 €/μήνα για το φθινόπωρο που μας αξίζει!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Logi PLAY 2024: Έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου με νέα προϊόντα και πολλές εκπλήξεις!

BINGE WATCHING

Το HBO ξεκινάει το casting για τους Χάρι, Ερμιόνη και Ρον και θέλει να είναι συμπεριληπτικό!

BINGE WATCHING

Το ‘Only Murders In The Building’ θα συνεχίσει και για 5η σεζόν, είναι επίσημο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET