TECH NEWS

Το Insta φέρνει επιπλέον αλλαγές στα DMs του και την ένδειξη γενεθλίων που αξίζαμε!

Αυτό με τα γενέθλια... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Neopolis Team

10 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ακούραστο Insta συνεχίζει να φέρνει νέες δυνατότητες και λειτουργίες στους χρήστες του, σε μια προσπάθεια να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός εκεί έξω βλέπετε.

Αυτή τη φορά, δεν παρουσιάζει κάτι εντελώς καινούριο, αλλά επεκτείνει κάτι ήδη υπάρχον. Μιλάμε για τα εργαλεία ζωγραφικής και τα αυτοκόλλητα, που επιτρέπονται κατά την επεξεργασία των stories, αλλά όχι όταν πρόκειται για φωτογραφίες που στέλνονται στα DMs.

Πλέον λοιπόν, η εφαρμογή δίνει την ευκαιρία να δώσεις λίγο παραπάνω χαρακτήρα και στις φωτός που στέλνεις στο chat, προσθέτοντας σχέδια ή/και αυτοκόλλητα. Τα social media προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω τον καλλιτέχνη που κρύβουμε όλοι μέσα μας, αυτό είναι σίγουρο!

Μια ακόμη σωτήρια προσθήκη από το Instagram: Φέρνει ειδική ένδειξη για όσους έχουν γενέθλια!

To Facebook μπορεί να έχει χάσει την αίγλη του, αλλά πάντα θα είναι το μέσο που μας ενημέρωνε εγκαίρως για τα γενέθλια κάποιου φίλου/γνωστού. Είναι ένας βασικός λόγος που έχουμε ακόμα την εφαρμογή στο κινητό μας, τι εννοείς!

Αρκετά αργοπορημένα μεν (όλοι γνωρίζουν το ρητό ωστόσο), το Insta θα μας ενημερώνει κι αυτό με τον τρόπο του για τα γενέθλια ενός φίλου, για να μην ξεχάσουμε να στείλουμε ευχές. Πρόκειται για το εικονίδιο στα Notes, το οποίο αποκτάει μια ροζ τούρτα όταν ο χρήστης έχει γενέθλια.

Μάλιστα, αν πατήσεις πάνω στο birthday note, θα πεταχτούν κονφετί. 🎊

Τέλος, προς τιμήν του φθινοπώρου και των φαν του, η εφαρμογή πρόσθεσε μερικά σχετικά chat themes. *This is your sign να μπεις στη συνομιλία με την κολλητή και να αλλάξεις το φόντο, για να ανανεωθεί και η συζήτησή σας*

Ανάμεσα στις επιλογές βρίσκεται το theme ‘Fall’ για ευνόητους λόγους, καθώς και το ‘Sabrina Carpenter’, για τον εορτασμό του νέου άλμπουμ της τραγουδίστριας.

Διάβασε κι αυτό

Πλέον μπορείς να βάλεις μουσική στο bio σου στο Insta, επιστρέψαμε σε MySpace εποχές!

Neopolis Team

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Η Σαλακά εξηγεί σε νέο βίντεο τι έγινε με τη Σάττι, κερδίζει standing ovation για την ερμηνεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό: Οι πρώτοι σταθμοί με δωρεάν WiFi είναι γεγονός – Στα πλάνα και οι στάσεις λεωφορείων!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα σχολεία ξεκίνησαν με αρκετές αλλαγές που θέλουν να ταράξουν τα δεδομένα της εκπαίδευσης!

TECH NEWS

Η Xiaomi σε προετοιμάζει για την επιστροφή στο σχολείο με μοναδικές τιμές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET