ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 10/9/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

10 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο επαναφέρει κάποια προβλήματα της καθημερινότητάς σου που είχες αφήσει ανεπίλυτα, Κριέ. Θέλεις να επεκταθείς ως προσωπικότητα και ως επαγγελματίας, αλλά είναι τόσο πιεστικό το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις σου, που δεν επιτρέπουν χρόνο και χώρο για εξέλιξη. Παράλληλα, η κούραση που αισθάνεσαι είναι η πηγή κάποιων αρνητικών σκέψεων που κάνεις, αλλά δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Σήμερα Τρίτη, κάνε το διάλειμμά που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά η ημέρα δε φέρει ιδιαίτερες ταραχές. Εκτός από εσένα που έχεις δεσμό και ο χρόνος για τι ταίρι σου είναι περιορισμένος, αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό είναι τα πράγματα να παραμείνουν έτσι λίγο ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο καλύτερος τρόπος για να συγκεντρωθείς καλύτερα στη δουλειά σου είναι να κάνεις ένα μικρό κι ανανεωτικό διάλειμμα. Τα επαγγελματικά σου σε γονατίζουν από κούραση μέσα στην ημέρα και χρειάζεται προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Ήλιο και τον Κρόνο, δημιουργώντας ένα περίπλοκο σκηνικό. Η Τρίτη αποτελεί μια συναισθηματική κούνια, με την πίεση να αυξάνεται όσο οι ευθύνες σου και οι απαιτήσεις των γύρω σου καλλιεργούν μία έλλειψη ικανοποίησης. Θυμήσου ότι η υπομονή και η στρατηγική σκέψη είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σου. Μην αποθαρρύνεσαι από προσωρινά εμπόδια· αντίθετα, δες τα ως ευκαιρίες για να αποδείξεις την αξία σου και να επιδείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά να περιμένεις αντιπαραθέσεις ή παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα αν τα αγαπημένα σου πρόσωπα αισθάνονται ότι δεν δίνεις την προσοχή που χρειάζονται. Μάλιστα, αν έχεις κοινούς πόρους με το σύντροφό σου, είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και για τα οικονομικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην επαγγελματική σου ζωή, οι προκλήσεις μπορεί να εμφανιστούν με τη μορφή καθυστερήσεων ή απαιτήσεων από ανωτέρους που φαίνονται ακατόρθωτες. Η επιμονή σου και η ικανότητά σου να εργάζεσαι υπό πίεση θα δοκιμαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σε σκληρό σχηματισμό με τον Ήλιο και τον Κρόνο, προκαλώντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον γύρω σου. Οι σχέσεις σου στην δουλειά ή το σπίτι πρόκειται να περάσουν τρικυμία. Θα νιώσεις πως οι προσδοκίες των άλλων από σένα είναι υπερβολικές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις απαιτήσεις των γύρω σου. Οι φίλοι και οι αγαπημένοι αισθάνονται ότι δεν λαμβάνουν την προσοχή που χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να ακούσεις με προσοχή και να δείξεις κατανόηση στους αγαπημένους ή το ταίρι σου, εμπλουτίζοντας τα αισθηματικά σου, μέσα από δυσκολίες. Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις και να ενισχύσει τις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προκλήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν αυξημένες ευθύνες ή απαιτητικούς συνεργάτες. Η ικανότητά σου να επικοινωνείς αποτελεσματικά και να διαχειρίζεσαι τις εντάσεις θα είναι καθοριστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Η σημερινή Τρίτη αναμένεται να είναι γεμάτη προκλήσεις, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Ήλιο και τον Κρόνο. Αυτό το πλανητικό σκηνικό φέρει εντάσεις στον τομέα της καθημερινότητας και της επικοινωνίας σου. Η αφοσίωση και η συνέπεια στους στόχους σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια. Αφιέρωσε χρόνο για χαλάρωση και αποφόρτιση. Μια ήρεμη βόλτα στη φύση ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις την εσωτερική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι προκλήσεις της σημερινής ημέρας στα αισθηματικά είναι προσωρινές και μπορούν να ξεπεραστούν με υπομονή και επιμονή. Δείξε ενσυναίσθηση στους αγαπημένους σου ή τον ερωτικό σου στόχο και μιλήστε ψύχραιμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά επικρατούν καθυστερήσεις ή δυσκολίες που φαίνονται ακατανίκητες. Είτε πρόκειται για εργασιακές υποχρεώσεις είτε για μικρές, καθημερινές δυσκολίες, είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Προσπαθείς, σήμερα, να γίνεις πιο δημιουργικός, όμως απλά… δεν σου βγαίνει, Λέοντα! Η Τρίτη με τη Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη μολονότι δίνει έμφαση στην ανάγκη σου για διασκέδαση και δημιουργία, σε μπλοκάρει. Οι σκληρές όψεις της με τον Ήλιο και τον Κρόνο σε κάνουν να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε πολλές ιδέες. Σε σύγκρουση βρίσκονται, επίσης, οι αξίες σου κι αισθάνεσαι ότι πρέπει να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου βάλλονται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως καταστάσεις εκτός της επιρροής σου, αλλά πρέπει να παραδεχθείς πως κι εσύ θα μπορούσες να διαχειριστείς κάποια πράγματα με πιο ώριμο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αναλάβεις κάποιο οικονομικό ρίσκο, σήμερα, αφού τα άστρα δε φαίνεται να είναι με το μέρος σου. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να αποταμιεύσεις χρήματα και να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε, στο προσκήνιο έρχεται η επιθυμία σου για ασφάλεια, με τη Σελήνη να περνά από τον Τοξότη. Από την άλλη, η Τρίτη κορυφώνει σκληρές όψεις με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τη Σελήνη ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ο κόσμος σου σε αναβρασμό. Καλείσαι μέσα στην ημέρα να αφήσεις στην άκρη τις επικριτικές σου τάσεις, καθώς και να μην παίρνεις τόσο κατάκαρδα την κριτική των άλλων στα προσωπικά ή στην εργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικότερα ο τρόπος που συναναστρέφεσαι με τους άλλους τίθεται σε κρίση. Είναι κάτι που δεν κάνεις σωστά στα αισθηματικά και η ημέρα αυτή θα σε βοηθήσει να δεις την αλήθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, πρόσεξε τυχόν λογομαχίες ή ανταγωνισμό που μπορεί να προκύψει με τους συναδέλφους ή τους πελάτες σου. Θα λάβεις αρκετή κριτική, όμως δες την εποικοδομητικά και μην αισθάνεσαι ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να θέλεις να επικοινωνήσεις περισσότερο με όλους, αλλά σίγουρα οι δεύτερες σκέψεις που κάνεις σε εμποδίζουν από το να εκφραστείς ελεύθερα. Οι πολλές και δύσκολες όψεις με την Σελήνη, τον Ήλιο και τον Κρόνο σε κάνουν να αμφιβάλεις για τις δυνατότητές σου και τελικά να εκφράζεσαι πολύ διαφορετικά συγκριτικά με αυτά που είχες αρχικά στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή περνά επικοινωνιακές κρίσεις που θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να καταβάλεις πόσο σημαντικό είναι να εκφράζεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες του με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, είναι μία δύσκολη στιγμή, γιατί ο φόρτος εργασίας σου αυξάνεται κατακόρυφα. Οι απαιτήσεις των συναδέλφων και των συνεργατών σου είναι μη ρεαλιστικές και σε επιβαρύνουν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα, οι άνεμοι της κοσμικής ενέργειας φυσούν δυνατά Σκορπιέ, φέρνοντας μαζί τους σκληρές όψεις που πλέκονται σαν παλιά νήματα στο υφαντό της ημέρας. Η Σελήνη από τον Τοξότη, ο Ήλιος και ο Κρόνος παίζουν το παιχνίδι τους στον ουρανό, δημιουργώντας ένα τετράγωνο που ‘παίζει’ με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η καρδιά σου μπορεί να νιώσει τις εντάσεις, σαν να τραβάει τα σχοινιά της επιθυμίας και της ευθύνης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, τα πάθη φουντώνουν αλλά οι προσδοκίες συγκρούονται. Αντιμετωπίζεις ζήλια ή μεγάλη ανάγκη για επιβεβαίωση από εκείνους που αγαπάς, όμως δεν είναι εύκολο να την πάρεις. Φρόντισε να σε αγαπήσεις εσύ περισσότερο, λοιπόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην επαγγελματική σου ζωή, οι απαιτήσεις γίνονται βαρύτερες. Η ανάγκη για αναγνώριση και οικονομική ασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια δύσβατα. Μην αφήσεις τις σκιές των εμποδίων να κρύψουν το φως της φιλοδοξίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα, η Σελήνη στο ζώδιό σου, ο Ήλιος και ο Κρόνος συνθέτουν σκληρές όψεις στον ουρανό, δημιουργώντας εντάσεις και προκλήσεις, Τοξότη. Η κοσμική αυτή μελωδία της Τρίτης σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σου ζωή και την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Αισθάνεσαι πως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου φαίνονται πιο απαιτητικές από ποτέ. Η αίσθηση της πίεσης μπορεί να σε κατακλύσει, αλλά η εσωτερική σου θετική ενέργεια σε καθοδηγεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, οι εντάσεις μπορεί να είναι έντονες. Οι προσδοκίες και οι ανάγκες σου μπορεί να συγκρούονται με αυτές των αγαπημένων σου. Μην αφήσεις τις στιγμιαίες εντάσεις να επισκιάσουν την αρμονία που επιζητείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην επαγγελματική σου ζωή, οι προσδοκίες των άλλων αναμένεται να είναι υψηλές, και η δική σου ανάγκη για αναγνώριση και επιτυχία σε ωθεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θυμήσου, η πορεία προς την κορυφή απαιτεί θάρρος και επιμονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Τρίτη φέρνει δυσκολίες καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη, ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν σκληρές όψεις. Η ενέργεια της ημέρας σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σχετίζονται με τις φιλίες και τις κοινωνικές σου επαφές. Οι σχέσεις σου με τους φίλους και τους συνεργάτες σου μπορεί να βρεθούν σε κρίση. Βέβαια, εσύ, με την πρακτικότητα και την υπευθυνότητά σου, μπορείς να διαχειριστείς αυτές τις καταστάσεις με υπομονή και κατανόηση. Σκέψου διπλά πριν αντιδράσεις και προσπάθησε να δεις τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να θυμάσαι ότι οι δυσκολίες στα αισθηματικά είναι προσωρινές και μπορούν να ξεπεραστούν με υπομονή και επιμονή. Η ημέρα σε καλεί να δείξεις την ανθεκτικότητα και την υπευθυνότητά σου, δείχνοντας κατανόηση στους άλλους κι επιείκεια σε εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αίσθηση της επαγγελματικής ευθύνης μπορεί να σε βαραίνει περισσότερο από συνήθως. Μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Δεν είναι καλή στιγμή για νέες συμφωνίες ή καινούριες και σκληρές διαπραγματεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε, Τρίτη σήμερα και πρόκειται να βιώσεις ένταση καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη, ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν σκληρές όψεις, επηρεάζοντας την κοινωνική σου ζωή και τα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύσου την εφευρετικότητά σου για να βρεις λύσεις και να προχωρήσεις, όμως πρόσεξε μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από όσα βγάζεις, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού – σε περίπτωση που ασχολείσαι με αυτόν! Η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι σταθερή και σε ωθεί σε σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου περνούν από δοκιμασίες. Οι εντάσεις στον οικονομικό τομέα μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και να δημιουργήσουν τριβές στις σχέσεις με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι καλή ιδέα να στραφείς προς τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο αναζητώντας συμβουλές επαγγελματικής προόδου κι εξέλιξης. Προετοιμάσου όμως, γιατί εκτός από συμβουλές θα λάβεις και κριτική, όμως μην το βάλεις κάτω.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, Ιχθύ μου, φέρει προκλήσεις, αφού η Σελήνη από τον Τοξότη, ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν σκληρές όψεις μεταξύ τους, επηρεάζοντας τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις στα επαγγελματικά σου. Η κοινωνική σου εικόνα τίθεται σε κρίση και πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις την σκληρή κριτική απέναντι στον εαυτό σου και τους άλλους. Θα ήταν προτιμότερο να επικεντρωθείς στη λύση του προβλήματος παρά στο ίδιο το πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι σκέψεις σου μπορεί να είναι πιο βαριές από συνήθως, καθώς αναζητάς βαθύτερες αλήθειες και νόημα στη ζωή σου. Αυτό θα επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή, φέροντας πόλωση και φανατισμένες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην επαγγελματική σου ζωή, οι απαιτήσεις μοιάζουν συντριπτικές. Η επιθυμία σου, όμως, για γνώση και εξέλιξη σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ανέλπιστους τρόπους.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET