SPILL THE TEA

H Σάττι έκανε τη Σαλάκα να χάσει τη θετικότητά της, ρίχνοντάς της άκυρο στη συναυλία της!

Ξέρουμε ότι η life coach πέρασε όλο το βράδυ της στον καθρέφτη κάνοντας pep talk στον εαυτό της!

Neopolis Team

9 Σεπτεμβρίου, 2024

Λέγαμε ότι δεν θα έρθει η μέρα που θα σβήσει το χαμόγελο και η αισιοδοξία της Κατερίνας Σαλάκα… guess we were wrong!

Μια συναυλία της Μαρίνας Σάττι ήταν αρκετή για να δούμε την αγαπημένη life coach του TikTok να το χάνει και να σπαμάρει με stories και βίντεο τον λαό. Όχι από εκείνα που θα περιμέναμε να δούμε τη χθεσινή βραδιά, αλλά από εκείνα που σηματοδοτούν την έναρξη ενός μεγάλου beef.

Η Μαρίνα γενικά έχει αρχίσει να χάνει τον λογαριασμό όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που λέγονται γύρω από το όνομά της. Φήμες για αλαζονική συμπεριφορά και κακή μεταχείριση των συνεργατών της έχουν φουντώσει από τότε που έγινε γνωστό ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision και όταν, στη συνέχεια, έκανε drop το άλμπουμ της P.O.P.

Από καλλιτεχνικής άποψης, η Μαρίνα αποτελεί ένα πολύ δυνατό όνομα που έχει πολλά να δώσει στη μουσική σκηνή. Δεν ξέρουμε, όμως, κατά πόσο μπορούμε να συνεχίσουμε να την υπερασπιζόμαστε, όταν φέρεται να πλήγωσε το συνώνυμο του χαμόγελου και της καλής διάθεσης, Σαλάκα! 😫

Για να πάρουμε την ιστορία από την αρχή, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στον Λυκαβηττό χθες και σύμφωνα με τη life coach TikToker, ήταν να τη συμπεριλάβει στο live της όπως είχε γίνει και στη Χαλκιδική. Κλασικά, η τελευταία μοιραζόταν κατενθουσιασμένη την πορεία της βραδιάς, μέχρι που η χαρά μετατράπηκε σε απογοήτευση, όταν η παραγωγή αρνήθηκε να τη δεχτεί.

Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται μέσα. Μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης στο Λυκαβηττό. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο.

@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Για την ακρίβεια, that escalated quickly θα έλεγε κανείς. Από το πρώτο TikTok όπου η Κατερίνα Σαλάκα είναι ο συνηθισμένος εαυτός της, μέχρι το δεύτερο που αλλάζει τελείως διάθεση και καταγγέλει την τραγουδίστρια και την παραγωγή, δε μεσολάβησε κάτι για να μας προϊδεάσει για το χαμό που έρχεται.

Με αμείωτο ενδιαφέρον λοιπόν, παρακολουθήσαμε όλο το update που έκανε στη συνέχεια η TikToker, γκρεμίζοντας τον μύθο Μαρίνα Σάττι.

@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Σαν life coach βέβαια, δεν μπορούσε να μη στείλει το μήνυμά της στον κόσμο που την ακολουθεί, με αφορμή το συμβάν. Μέσα στην ταραχή της, μας υπενθυμίζει ότι αξίζουμε να μας συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο και να το απαιτούμε.

@katerinasalaka♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Στο Insta από την άλλη, έχει γεμίσει τα stories της με μηνύματα συμπαράστασης που της στέλνει ο κόσμος. Παίζοντας uno reverse card, οι ακόλουθοί της, της δίνουν συμβουλές για το πώς να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κρίση και να βγει πιο δυνατή. Ενώ από την πλευρά της, η Μαρίνα Σάττι δεν έχει σχολιάσει τίποτα ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, ένα beef έληξε (Σάττι – Θώδη), και ένα νέο μόλις γεννήθηκε. Να περιμένουμε ανάλογο τραγούδι; 

Υ.Γ. Το conspiracy theory ότι όλα αυτά είναι θέατρο το πιστεύουμε ή μπα;  

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό: Οι πρώτοι σταθμοί με δωρεάν WiFi είναι γεγονός – Στα πλάνα και οι στάσεις λεωφορείων!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα σχολεία ξεκίνησαν με αρκετές αλλαγές που θέλουν να ταράξουν τα δεδομένα της εκπαίδευσης!

TECH NEWS

Η Xiaomi σε προετοιμάζει για την επιστροφή στο σχολείο με μοναδικές τιμές!

TECH NEWS

Το Insta φέρνει επιπλέον αλλαγές στα DMs του και την ένδειξη γενεθλίων που αξίζαμε!

SPILL THE TEA

H Σάττι… ταπώνει τη Σαλάκα: «Ουδέποτε υπήρξε συμφωνία να ανέβει στη σκηνή στο Λυκαβηττό»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET