ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 7/9/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

7 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Ένα προκλητικό Σάββατο σε περιμένει Κριέ μου, αλλά εσύ στέκεσαι πάντα δυνατός και αξιοπρεπής. Με τη Σελήνη να μεταβαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, σίγουρα έρχονται σε κρίση τα οικονομικά σου, καθώς και η εικόνα που έχεις για τον ίδιο σου τον εαυτό. Σα να μην έφταναν οι εσωτερικές σου εντάσεις, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, έρχεται και τις εξωτερικεύει, καθιστώντας την ημέρα σου ‘ζούγκλα’. Η πλειοψηφία των αντιπαραθέσεων προκύπτουν από τα αισθηματικά σου με αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη και ‘ξεσπάς’ στον έρωτα δίνοντας την απόλυτη προσοχή σου σε αυτό το πεδίο, αναζητώντας ικανοποιητικές αισθηματικές στιγμές και περιπέτειες που θα ξελαμπικάρουν το μυαλό σου. Οι καβγάδες, όμως, είναι παρόντες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επιχειρηματικές ή οικονομικές επενδύσεις, πλάνα κι επεκτάσεις που προσπαθείς, δεν καρποφορούν, σήμερα. Άφησε τις μεγάλες μεταβολές για άλλη στιγμή, όπου η κρίση σου θα είναι πιο διαυγής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Ταύρε, το Σάββατο σείει τις ασφάλειές σου και σε προστάζει να προχωρήσεις σε αλλαγές που ανέβαλλες από ‘αύριο σε αύριο’. Σήμερα, η Σελήνη από απέναντί σου, στον Σκορπιό, σε καλεί να ασχοληθείς και φροντίσεις τις ανάγκες των άλλων, παραμερίζοντας προς το παρόν τις δικές σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, σίγουρα σου φέρει αντιπαραθέσεις, μιας και καταλήγεις να κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δυσκολεύουν και ζορίζεσαι να εντοπίσεις την λεπτή γραμμή μεταξύ των ορίων. Συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που είτε είναι πολύ υποτακτικοί είτε προσπαθούν να σου κάνουν κουμάντο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, είναι αρκετά πιθανό να παρατηρηθεί σκληρός ανταγωνισμός ανάμεσα στο πρόσωπό σου και κάποιον άλλον συνάδελφο. Είναι μία στιγμή όπου οφείλεις να δράσεις διπλωματικά, όχι σπασμωδικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, το Σάββατο φέρνει μαζί του προκλήσεις και ένταση, αλλά με την ευελιξία και την ευφυΐα σου μπορείς να τις αντιμετωπίσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ωστόσο, η μέρα μπορεί να φέρει απρόβλεπτες ανατροπές που θα δοκιμάσουν την υπομονή και την αντοχή σου. Μαζί, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προκαλεί αναστάτωση και ξαφνικές αλλαγές, ειδικά στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις ή αναπάντεχα γεγονότα στα αισθηματικά που θα σε αποπροσανατολίσουν ή απογοητεύσουν. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην αντιδράς παρορμητικά, γιατί θα πεις πράγματα που αργότερα δε θα μπορείς να πάρεις πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου εκτιμάται πως θα δοκιμαστούν σήμερα, και καλό θα ήταν να αποφύγεις τις περιττές συγκρούσεις και τις εντάσεις. Καλό είναι να καταφύγεις στη λογική, βλέποντας πολύπλευρα τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε, το Σάββατο ήρθε με προκλήσεις που θα απαιτήσουν την προσοχή και την υπομονή σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να καταφύγεις στη δημιουργικότητά σου και στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, αφού η προσωπική σου ζωή σε δυσκολεύει και χρειάζεσαι μία ευχάριστη διέξοδο. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προκαλεί ασυνεννοησίες. Είναι σημαντικό να φροντίσεις τον εαυτό σου και να μην αφήσεις τις αναταράξεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζήτησε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης για να αναζωογονηθείς και να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Έτσι θα κατορθώσεις να διαχειριστείς πιο ώριμα την ερωτική σου ζωή και να βρεις λύσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει κάτι που σε εκνευρίζει και σε θέτει σε δεύτερες σκέψεις, μήπως διαλύσεις μία συνεργασία ή αποχωρίσεις από τη δουλειά. Άφησε για άλλη στιγμή αυτά τα σενάρια, γιατί τώρα το μυαλό σου μεγιστοποιεί τα προβλήματα μέσα από υποθετικά σενάρια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Το Σάββατο φέρνει προκλήσεις και έντονες συγκινήσεις, φίλε Λέοντα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε παρακινεί να εστιάσεις στις εσωτερικές σου ανάγκες και την οικογένεια, όπου όμως, επικρατούν αναταράξεις. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με τη σκληρή όψη του Ερμή με τον Ουρανό που φέρει ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις, ειδικά στην κοινωνική σου εικόνα. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις παρεξηγήσεις ή ξαφνικές αλλαγές που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πρόκειται να δοκιμαστούν σήμερα. Απόφυγε τις εντάσεις και προσέγγισε τις διαφορές με κατανόηση και σεβασμό προς τους αγαπημένους σου. Η ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι τις συγκρούσεις με ευγένεια είναι απαραίτητη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολύ λογικό να αισθανθείς ότι η αξιοπρέπειά σου απειλείται, αφού στον επαγγελματικό χώρο τα σχόλια που δέχεσαι είναι απαράδεκτα. Θυμήσου πως δεν φταις και δεν ευθύνεσαι εσύ για την αγένεια των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, το Σάββατο προκαλεί ταραχές στην κοσμοθεωρία σου. Η Σελήνη στον Σκορπιό από την μία σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στις επικοινωνίες και τις καθημερινές σου δραστηριότητες, όμως οι καθυστερήσεις ή παρανοήσεις σε αυτά που εκφράζεις είναι παρούσες. Μαζί, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δημιουργεί εντάσεις στην περίπτωση που εμπλακείς σε έναν ιδεολογικό καβγά. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποδεχθείς τη διαφορετικότητα των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ούτε αποτελούν προτεραιότητα, ούτε λαμβάνουν υποστήριξη από τα άστρα. Οι αντιπαραθέσεις στον έρωτα δεν αποτελούν έκπληξη. Αντίθετα, εσύ επιλέγεις να τις αποφύγεις, απασχολώντας με άλλα πράγματα το μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, οι συζητήσεις με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σου σου μπορεί να βρεθούν σε τεταμένη κατάσταση. Απόφυγε τις συγκρούσεις και προσέγγισε τις διαφορές με κατανόηση και λογική.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Ζυγέ, το Σάββατο προδιαγράφεται ως μια ημέρα γεμάτη απρόβλεπτα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να εστιάσεις στα οικονομικά και τις υλικές σου ανάγκες, προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητές σου. Ωστόσο, καταλήγεις να αισθάνεσαι ανασφάλεια για το αύριο. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει απρόοπτες εξελίξεις σε κάποιες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, ενώ καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις και κάποιους στόχους σου. Βέβαια, οι ξαφνικές γνωριμίες ή επαφές με φιλικά πρόσωπα σε ανεβάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στις προσωπικές σου σχέσεις, μπορεί να υπάρξουν στιγμές έντασης και αντιπαραθέσεων. Είσαι αρκετά κτητικός και ξεπερνάς τα όρια. Αν είσαι μόνος, κάνεις κάποιες γνωριμίες που σε ανανεώνουν, χωρίς απαραίτητα να οδηγούν κάπου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο, γι’ αυτό προσπάθησε να εξηγείς με σαφήνεια τις απόψεις σου και να ακούς προσεκτικά τους άλλους συναδέλφους ή το κοινό που εξυπηρετείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, το Σάββατο ενισχύει τη διαίσθηση και την εσωτερική σου δύναμη, μέσα όμως από προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιό σου φωτίζει τον εσωτερικό σου κόσμο, φέρνοντας στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα και κρυφές ανησυχίες. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δυσκολεύει τα πράγματα και προκαλεί εντάσεις με ανθρώπους που αγαπάς. Απαιτείται να προσαρμόσεις τον τρόπο έκφρασής σου, ώστε να μην γίνεσαι προσβλητικός, αλλά ταυτόχρονα να εκφράζεις τις ανησυχίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αφιέρωσε χρόνο για να επανασυνδεθείς με τον εαυτό σου και να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία. Έτσι, θα μπορέσεις να χειριστείς κάποιες ατυχείς καταστάσεις στα ερωτικά σου πιο εύκολα, με καθαρό μυαλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κρίσεις έρχονται και στα επαγγελματικά σου, αφού ο σκληρός ανταγωνισμός που παρατηρείς μέσα στην ημέρα σε κάνει να αμφιβάλλεις για το πόσο θα καταφέρεις και αντέξεις να παραμείνεις στον εργασιακό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Η ψυχική σου ευεξία και τα κρυφά σου συναισθήματα τονίζονται, σήμερα Σάββατο, φίλε Τοξότη. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ανανεώσεις την ψυχική σου ισορροπία και να αποδεχθείς τη δική σου αλήθεια. Μία σκληρή όψη μεταξύ του Ερμή με τον Ουρανό κορυφώνεται και σου αποκαλύπτονται στοιχεία που δεν περίμενες. Αναπάντεχα γεγονότα μπορεί να διαταράξουν την ηρεμία σου και να προκαλέσουν άγχος, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη τη συγκέντρωσή σου στις απλές καθημερινές ασχολίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αναμένεται ημέρα αποκαλύψεων για τα ερωτικά σου που θα θέσει σε κρίση τη σχέση σου ή την αυτοπεποίθησή σου. Να θυμάσαι ότι οι αστοχίες των άλλων δεν περνούν από το χέρι σου, οπότε μην αναλαμβάνεις την ευθύνη για τα λάθη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι ανατροπές στο πρόγραμμά σου είναι αναμενόμενες. Σε περίπτωση που εργάζεσαι σήμερα, θα παρατηρήσεις την ανάγκη να εξηγείς κάποια πράγματα διπλά και τριπλά έτσι ώστε να σε καταλάβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε, μπορεί η ημέρα να θεωρείται δύσκολη, αλλά εσύ θεωρείσαι από τους σχετικά ευνοημένους. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να εστιάσεις στις ομαδικές δραστηριότητες και τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, βρίσκοντας παρηγοριά για οτιδήποτε σε προβληματίζει. Πάνω που ο περίγυρός σου ζορίζεται, εσύ μπορείς να απολαύσεις θετικές στιγμές. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι σε θέση να σου χαρίζει μία απρόσμενη αισθηματική γνωριμία, αλλά πρόσεξε τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά πιθανολογείται η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα, όμως αν είσαι σε σχέση, να περιμένεις ανατροπές σε αυτήν ή αντιπαραθέσεις και πόλωση μέσα από τους διαλόγους σου με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφεύγοντας στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο, θα μπορέσεις να ενδυναμώσεις την επαγγελματική σου εικόνα. Το αρνητικό της ημέρας αφορά εσένα που έχεις μία επιχείρηση ή παιδάκια, αφού τα έξοδα από αυτούς τους τομείς αυξάνονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, το Σάββατο συμπαρασύρει προκλήσεις στο σπίτι ή κάποια σημαντικά πρόσωπα για τα οποία εθελοτυφλούσες. Η κορύφωση του τετραγώνου του Ερμή με τον Ουρανό αναμένεται να σε φέρει αντιμέτωπο με λογομαχίες που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Από την άλλη, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να δώσεις προσοχή στους επαγγελματικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου, απαιτώντας από σένα να είσαι ευέλικτος και προσαρμοστικός. Επικρατεί μία τάση ελέγχου προς τους συναδέλφους σου την οποία καλείσαι να χαλιναγωγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να μετριάσεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, επιλέγοντας τον ανοικτό και ψύχραιμο διάλογο στα αισθηματικά σου. Διαφορετικά θα πληγώσεις ή θα πληγωθείς από τον ερωτικό σου στόχο με ανεπανόρθωτα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επικέντρωσή σου στα επαγγελματικά και η φροντίδα της κοινωνικής σου εικόνας σε βοηθούν να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και να σημειώσεις πρόοδο. Ο τομέας θα αποτελέσει διέξοδο διαφυγής από άλλα προβλήματα της ημέρας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Σήμερα Σάββατο, Ιχθύ μου, με τη Σελήνη στον Σκορπιό επανεξετάζεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, ενθαρρύνοντάς σε να σκεφτείς βαθιά και να προγραμματίσεις το μέλλον σου. Ανατροπές, όμως, έρχονται από βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου, όπως σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια, με την κορύφωση της σκληρής όψης του Ερμή με τον Ουρανό. Προσπάθησε να κρατήσεις τυπικές σχέσεις και διαλόγους με τα άτομα που θεωρείς σχεδόν βέβαιο ότι θα μαλώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου διακρίνονται από μία σειρά δυσκολιών και θα ήταν καλύτερο να δείξεις αγάπη και κατανόηση στους αγαπημένους σου, όποια κι αν είναι η συμπεριφορά τους. Ένα φλερτ αναμένεται να αποτύχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματα του σπιτιού και να παραμείνεις επικεντρωμένος στους επαγγελματικούς σου στόχους και φιλοδοξίες, γιατί έχεις τα απαραίτητα εφόδια για να τα καταφέρεις. Από την άλλη επικρατεί κυκλοθυμία.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET