ΕΛΛΑΔΑ

«Μαμά Έρχομαι»: Μπαίνει στο Netflix το ντοκιμαντέρ για την τραγωδία στα Τέμπη!

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να μπει και στο ξένο μενού.

Neopolis Team

3 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας, που δεν πρέπει να ξεχαστεί. Σε λίγο καιρό κλείνουν 2 χρόνια από εκείνη τη μοιραία νύχτα και ενώ πολλοί έχουν κρατήσει την υπόσχεσή τους να θυμούνται τις ζωές που χάθηκαν, υπάρχουν πολλοί που την αθέτησαν.

Δεν κατηγορεί κανείς τους τελευταίους. Πολύ πιθανό να έχει συμβεί και σ’ εμάς τους ίδιους. Μια καλή υπενθύμιση λοιπόν, είναι το ντοκιμαντέρ του MEGA σε παραγωγή της Alter Ego Media, «Μαμά Έρχομαι», με θέμα τη σιδηροδρομική τραγωδία.

Μέσα από μαρτυρίες επιζώντων και αφηγήσεις των οικογενειών των θυμάτων, ξυπνούν μνήμες από το συμβάν που οφείλουν να είναι ξύπνιες, για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κι αν αναρωτιέσαι πού θα βρεις το ντοκιμαντέρ που συγκλόνισε την Ελλάδα, από τις 10 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο ελληνικό και κυπριακό μενού του Netflix!

To ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε και παρουσιάζει η Ανθή Βούλγαρη, προστίθεται στη βιβλιοθήκη της διεθνούς streaming πλατφόρμας για τους Έλληνες και Κύπριους συνδρομητές, ωστόσο θα θέλαμε να το δούμε να streamάρει και σε περισσότερες χώρες κάποια στιγμή.

Η ανακοίνωση MEGA:

«Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, το ντοκιμαντέρ που συγκίνησε την κοινή γνώμη και τάραξε τα νερά με τις ανατριχιαστικές μαρτυρίες των επιζώντων και τις αφηγήσεις των οικογενειών των 57 θυμάτων, θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή υπηρεσία streaming, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που καταγράφει, με αφηγηματική προσέγγιση και κινηματογραφική αισθητική, την αλήθεια της αποφράδας εκείνης ημέρας και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έφερε στο φως το ξημέρωμα. Οι παραλείψεις, τα ερωτηματικά, οι άσβηστες μνήμες, τα όνειρα που χάθηκαν και μια πληγή που παραμένει ακόμα ανοιχτή…».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

To Μετρό της Αθήνας επεκτείνεται – Οι 3 νέοι σταθμοί που θα εξυπηρετούν 51.000 επιβάτες!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2025: Οι 5 Στρατιωτικές Σχολές που μείωσαν την ΕΒΕ μετά τις άδειες θέσεις!

ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Οι σταθμοί που ανοίγουν στις 30/11 – Ανάμεσά τους και το «Πανεπιστήμιο»!

TECH NEWS

Πλέον μπορείς να βάλεις μουσική στο bio σου στο Insta, επιστρέψαμε σε MySpace εποχές!

ΕΛΛΑΔΑ

Το Μετρό Θεσσαλονίκης ξεκινά τη λειτουργία του στις 30 Νοεμβρίου – αυτής της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET