Μουσική

Η Adele ανακοίνωσε διάλειμμα από τη μουσική: «Δεν θα σας δω για πάρα πολύ καιρό»!

Alexa play 'Someone Like You'! 😭

Neopolis Team

2 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι συναυλίες της Adele είναι ένα μαγευτικό, ανατριχιαστικό και classy event, που δεν απευθύνεται στους ψυχολογικά αδύναμους.

Η 36χρονη τραγουδίστρια έχει καταστήσει τις εμφανίσεις της κάτι παραπάνω από εκείνες των mainstream τραγουδιστών όπως The Weeknd, Taylor Swift, Ariana Grande. Γενικά είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση η Adele. Από τη μία έχει κοινό κάθε ηλικίας να κλαίει για τους ανεκπλήρωτες έρωτές του ακούγοντας τους εντελώς κατάλληλους στίχους της, κι από την άλλη, κάθε της εμφάνιση είναι σαν ένα πριβέ live για έναν δισεκατομμυριούχο. Για τις συναυλίες της δεν ετοιμάζεσαι με γκλίτερ και χρωματιστές σκιές, αλλά ψάχνεις να βρεις το πιο luxury φόρεμα/σύνολο στην γκαρνταρόμπα σου, για να κάνεις match με τη δική της ενέργεια πάνω στη σκηνή.

Αυτά βέβαια θα μας ενδιέφεραν αν η Adele δεν είχε μόλις ανακοινώσει το «απίστευτα μεγάλο» διάλειμμα που θα κάνει!

Ό,τι ελπίδες είχατε να τη δείτε ζωντανά, κάπου εδώ σβήνουν. Εκτός κι αν το «ζωντανά» για εσάς είναι να την πετύχετε στα σοκάκια της Μυκόνου ένα καλοκαίρι. Εκεί πάντα έχουμε κάποιες, μικρές μεν, ελπίδες δε.

Το tour της, πάντως, στις ευρωπαϊκές σκηνές έκλεισε με την τελευταία της εμφάνιση στο Μονακό στις 31 Αυγούστου, όπου κι ανακοίνωσε την απόφασή της. Αυτή δεν είναι οριστική απόσυρση από τη μουσική, αλλά ένα πολυετές διάλειμμα, όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από τη δήλωσή της:

Δε θα σας ξαναδώ για απίστευτα μεγάλο διάστημα. 

Κάπως έτσι εξηγείται το 10ήμερο συναυλιών στο Μονακό. Το συγκεκριμένο σερί από τις 2/8 μέχρι τις 31/8, παρακολούθησαν συνολικά 740.000 φαν, χωρίς να γνωρίζουν πως αυτό ήταν ουσιαστικά το αντίο της τραγουδίστριας για πολύ πολύ καιρό.

«Μου απομένουν 10 εμφανίσεις μετά από εδώ», είπε στο κοινό της τελευταίας συναυλίας της, εννοώντας τα live της στις ΗΠΑ τις επόμενες 5 εβδομάδες. Όσον αφορά την Ευρώπη, το tour της έκλεισε με το τέλος του Αυγούστου.

Η ίδια εξήγησε ότι θέλει να ξεκουραστεί και να ζήσει τη νέα ζωή που χτίζει για τον εαυτό της τα τελευταία 7 χρόνια. Οι φαν της σέβονται φυσικά αυτή την απόφαση, αλλά ταυτόχρονα ελπίζουν το «απίστευτα μεγάλο διάστημα» απουσίας της να μην είναι και τόσο μεγάλο. 👉 👈

FUN ZONE

BINGE WATCHING

MONSTERS: Έρχεται τον Σεπτέμβρη η ιστορία των Menendez που δολοφόνησαν τους γονείς τους!

EVENTS

Ο Clinton Liberty από το ‘House of the Dragon’ έρχεται στην Ελλάδα για το Fantasy Festival!

BINGE WATCHING

Emily in Paris: Το τρέιλερ του part 2 έφτασε και η Emily βρίσκει νέο έρωτα… στην Ρώμη!

Μουσική

#θροουμπακ | 15 ξένα τραγούδια που φέτος κλείνουν 10 χρόνια και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET