ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 2/9/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

2 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Κριέ, η Δευτέρα είναι ενδιαφέρουσα για τα επαγγελματικά σου, μιας και ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω κι επαναφέρει κάποιες θαμμένες φιλοδοξίες σου. Τώρα πια σκέφτεσαι να τους δώσεις σάρκα και οστά μέσα από πολύ έξυπνες κινήσεις που οργανώνεις. Μαζί, η ψυχολογία σου είναι ασυνήθιστα δυνατή, αφού το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Χείρωνα σε βοηθά να ξεπεράσεις πολλά εσωτερικά εμπόδια και να αναδείξεις την εφευρετικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι ευνοημένα από το αστρολογικό τοπίο, το οποίο λειτουργεί επουλωτικά για τον ψυχικό σου κόσμο. Είτε κάνεις μία νέα επαφή, είτε συζητάς με το άλλο σου μισό, οι εμπειρίες επουλώνουν το πνεύμα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κάνεις πολύ δυναμικά κι αποφασιστικά βήματα. Είναι καλό να φτιάξεις μία προσεγμένη στρατηγική με ένα δεύτερο πλάνο να σε καλύπτει σε περίπτωση ανεπιθύμητων ανατροπών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Δευτέρα φέρνει σημαντικές αστρολογικές αλλαγές που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και τις σκέψεις σου. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, ανακτώντας την επιθυμία για πνευματική ανάπτυξη και αναζήτηση της δικής σου αλήθειας. Αναθεωρείς τις πεποιθήσεις σου, διευρύνοντας τους ορίζοντές σου και αφοσιώνεσαι σε μακροπρόθεσμους στόχους που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Αντίστοιχα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα ενισχύει την ανάγκη σου για εσωτερική γαλήνη και συναισθηματική ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επικοινωνίες στα αισθηματικά σου εκτιμώνται ζεστές και ειλικρινείς, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να επουλώσεις παλιές πληγές και να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον στη σχέση σου ή να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν εστιάσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές σου διαπραγματεύσεις και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Σκέφτεσαι λίγο πιο περίπλοκα από όσο θα έπρεπε και σήμερα μπορείς να δεις ξεκάθαρα κάποια θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε, αυτή η Δευτέρα με τον Πλούτωνα να επιστρέφει στον Αιγόκερω, επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις βαθύτερες συναισθηματικές σου σχέσεις. Απαιτείται να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα κοινά οικονομικά και να αντιμετωπίσεις θέματα που απαιτούν βαθιά συναισθηματική ανάλυση. Σήμερα κορυφώνεται και το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα και κάνει τον τρόπο επικοινωνίας σου πιο σταθερό και σίγουρο. Μιλάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και εντοπίζεις λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι διάλογοι που κάνεις στα αισθηματικά θα είναι γεμάτοι κατανόηση και υποστήριξη, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να επουλώσεις παλιές πληγές και να δημιουργήσεις έναν αρμονικό περιβάλλον στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να βρεις τρόπους να ανανεώσεις τις οικονομικές σου στρατηγικές και να ενισχύσεις τις στενές σου συνεργασίες με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και δύναμη. Είναι πιθανό να λάβεις οικονομική υποστήριξη από τρίτες πηγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε σήμερα η Δευτέρα φέρνει ξανά τον Πλούτωνα απέναντί σου, στον Αιγόκερω. Επιστρέφουν στο προσκήνιο ζητήματα σχετικά με τις πιο σημαντικές σχέσεις σου και τις επαγγελματικές συμφωνίες. Αναθεωρείς τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους και να αντιμετωπίσεις θέματα που απαιτούν βαθιά συναισθηματική ανάλυση και ειλικρίνεια. Μαζί, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Έτσι, έχεις τη δύναμη να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου σχέδια, να κάνεις διορθώσεις και να βρεις νέες πηγές εισοδήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά κατορθώνεις να βρεις νέες μεθόδους για να χτίσεις πιο ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Μία γνωριμία με ένα πολύ επιτυχημένο άτομο είναι πλεόν πιθανή με τον Πλούτωνα απέναντί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι διαπραγματεύσεις γύρω από τα οικονομικά θέματα θα είναι γεμάτες κατανόηση και υποστήριξη, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ισχυρή οικονομική κι επαγγελματική βάση με τη βοήθεια τρίτων.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα ευεξίας, κατοικιδίων και εργασίας. Εξετάζεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την ευεξία και την παραγωγικότητά σου ή μήπως υιοθετήσεις ένα ζωάκι συντροφιάς. Η Δευτέρα φέρει και την κορύφωση του τριγώνου του Ερμή με τον Χείρωνα, οπότε τονίζονται οι προσωπικές σου σχέσεις και οι βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες σου. Μιλάς ανοικτά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανοικτή και ειλικρινής έκφρασή σου αποτελεί το λόγο για τον οποίο παρατηρείς θετικές μεταβολές στα αισθηματικά σου. Αν έχεις δεσμό, η επικοινωνία σας γίνεται πιο ουσιαστική, ενώ αν είσαι μόνος, φροντίζεις να περιβάλλεσαι από πιο κατάλληλες προσωπικότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε απασχολεί η επανεμφάνιση κάποιων δυσάρεστων εργασιακών συνθηκών. Ενδεχομένως, το περιβάλλον σε ωθεί να αλλάξεις την επαγγελματική σου προσέγγιση και να θέσεις ξεκάθαρα όρια στη δουλειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αυτή η Δευτέρα φέρνει σημαντικές αλλαγές και δυναμικές ενέργειες στη ζωή σου. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, φέρνοντας στο προσκήνιο τις δημιουργικές σου φιλοδοξίες και τα προσωπικά σου έργα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να δεις αν οι προσπάθειές σου αποδίδουν και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να επιτύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να βρεις νέους τρόπους να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να εμπνεύσεις τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για εσωτερική ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία. Η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στην αυτοφροντίδα, να κάνεις ενδοσκόπηση και να επουλώσεις παλιές πληγές. Οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι γεμάτες κατανόηση και υποστήριξη, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να ανανεώσεις τις σχέσεις σου και να βρεις την εσωτερική γαλήνη που χρειάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή η Δευτέρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να συνδυάσεις τη δημιουργική σου έκφραση με την εσωτερική σου αναζήτηση. Απόλαυσε την ημέρα και τις θετικές ενέργειες που φέρνει, και άφησε τη δημιουργικότητα και την ηρεμία να σε καθοδηγήσουν προς την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη. Καλή Δευτέρα, Παρθένε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αυτή η Δευτέρα φέρνει σημαντικές ενέργειες και ευκαιρίες για εξέλιξη. Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις διορθωτικές κινήσεις για να ενισχύσεις την αρμονία και την ασφάλεια στο σπίτι σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε καθιστά εξωστρεφή κι εκφραστικό. Φροντίζεις να βρεις χρόνο για τα φιλαράκια σου ή να επιτύχεις έναν στόχο που έθεσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, μπορείς να αναθεωρήσεις τις σχέσεις και να δεις αν οι αλλαγές που έχεις κάνει αντανακλούν πραγματικά τις ανάγκες και τις αξίες σου. Επιθυμείς να αισθάνεσαι αποδεκτός κι αγαπητός στα αισθηματικά και δε το διαπραγματεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κοινωνικές σου επαφές αποτελούν το κλειδί στην περαιτέρω επαγγελματική και οικονομική σου ανάπτυξη. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου που έχει επιτύχει, σήμερα μπορεί να συμβάλλει και στη δική σου πρόοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Η Δευτέρα έφτασε, Σκορπιέ και ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, φέρνοντας στο προσκήνιο τις επικοινωνίες και τις ιδέες σου. Είσαι ελαφρώς καχύποπτος αναφορικά με τα λεγόμενα των άλλων και δεν περιορίζεσαι σε αυτά που σου λένε. Μεταβάλεις και προσαρμόζεις στις ανάγκες του περιβάλλοντός σου τον τρόπο που εκφράζεσαι. Συνάμα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σου χαρίζει εσωτερική γαλήνη και ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις ενδοσκόπηση, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ηρεμούν και να βρεις τρόπους να επουλώσεις παλιές συναισθηματικές πληγές. Οι συζητήσεις στα αισθηματικά θα είναι γεμάτες κατανόηση και συμπόνια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καχυποψία σου λειτουργεί σα ‘δίκοπο μαχαίρι’, διότι κάνεις μία λάθος εντύπωση στα επαγγελματικά, προβάλλοντας μία εσφαλμένη απροθυμία. Από την άλλη σε γλιτώνει από κακοτοπιές και κακές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, σήμερα Δευτέρα και σκέφτεσαι ποιες είναι οι πραγματικές αξίες σου, αγαπητέ Τοξότη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσεις τις οικονομικές σου στρατηγικές και να δεις αν οι επιλογές σου αποδίδουν. Κατανοείς τον τρόπο που μπορεί να επηρεάζουν τις αποφάσεις σου στα προσωπικά ή τα εργασιακά. Μαζί, η κορύφωση όψης τριγώνου του Ερμή με τον Χείρωνα ενισχύει την επικοινωνία και τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις με τους αγαπημένους σου, να μοιραστείς τις ανησυχίες σου και να βρεις λύσεις σε παλιά ζητήματα. Αν είσαι μόνος, τα αισθηματικά σου ανανεώνονται μέσα από ποιοτικές επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να εντοπίσεις νέους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου και να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποταμιεύσεις και λίγα χρήματα ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, φέρνοντας βαθιές αλλαγές και μεταμορφώσεις στην προσωπική σου ζωή. Η Δευτέρα είναι κατάλληλη για να σκεφτείς προσεκτικά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, να δεις τι πραγματικά θέλεις να πετύχεις και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να προχωρήσεις μπροστά. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε ωθεί να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου, να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε λύσεις σε παλιά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αφήνεις πίσω ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον την εξέλιξή σου και αγκαλιάζεις την προσωπική σου μεταμόρφωση. Σε βάθος χρόνου αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να δεις την ερωτική σου ζωή πιο ουσιαστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιθυμία σου για ασφάλεια και σταθερότητα ευθύνεται για κάποιες προσεκτικές αποφάσεις που παίρνεις για την επαγγελματική σου πορεία και τα οικονομικά σου. Μπορείς, επίσης, να ανανεώσεις των εργασιακό σου χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε, η Δευτέρα σε ανακουφίζει, αφού ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω και φεύγει από το ζώδιό σου. Η διέλευση αυτή θα επιδράσει στα υποσυνείδητα και βαθύτερα συναισθήματά σου. Βρίσκεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και να εργαστείς προς την προσωπική σου θεραπεία και αναγέννηση. Επίσης, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα σε εμπνέει να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου και να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εσωτερική σου αναζήτηση παραμένει στο προσκήνιο και τα αισθηματικά σου λαμβάνουν πιο ουσιαστικές διαστάσεις. Προτιμάς να μην έχεις ‘καθόλου’ παρέα, αντί να κάνεις μία επιφανειακή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά συνδυάζεις παρασκηνιακές κινήσεις μαζί με τη δημιουργία ελπιδοφόρων συνεργασιών οι οποίες θα σε βγάλουν από αδιέξοδα και θα σου αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι για την κοινωνική σου εικόνα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα φίλε Ιχθύ και ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, ρίχνοντας φως στις φιλίες και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Κάνεις ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σου κύκλο και εξετάζεις αν οι σχέσεις που διατηρείς είναι πραγματικά υγιείς και υποστηρικτικές. Συνάμα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα εντείνει την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και αυτογνωσία. Επομένως, κάνεις ενδοσκόπηση, προωθώντας την πνευματική σου ανάπτυξη η οποία είναι υπεύθυνη για την μελλοντική σου ευημερία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απομακρύνεσαι από τοξικές σχέσεις και αναζητείς νέες, πιο ουσιαστικές επαφές. Τα αισθηματικά σου παίρνουν πιο θετικές διαστάσεις, εφόσον αξιοποιήσεις τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο που μπορεί να σε διασυνδέσει κατάλληλα με ένα σημαντικό πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δε θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο! Στείλε ένα μήνυμα σε εκείνο το φιλικό πρόσωπο που υποστηρίζει τη δουλειά σου, αφού η μεγαλύτερη ενθάρρυνση που λαμβάνεις για πρόοδο έρχεται από τον κοινωνικό σου κύκλο!

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET