BINGE WATCHING

MONSTERS: Έρχεται τον Σεπτέμβρη η ιστορία των Menendez που δολοφόνησαν τους γονείς τους!

Σε ελεύθερη μετάφραση, θα ξαναχάσουμε τον ύπνο μας όπως το 2022 με το Jeffrey Dahmer!

Neopolis Team

29 Αυγούστου, 2024

Το φθινόπωρο είναι για cozy ρομαντικές ταινίες, αλλά είναι και για ένα καλό θρίλερ που θα σου κλέψει τον ύπνο. True crime lovers, ξέρουμε ότι βαρεθήκατε να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές ενώ έξω έχει λιακάδα με 40 βαθμούς, και ήρθε η σειρά σας να το χαρείτε όπως πρέπει.

Ο Σεπτέμβρης είναι μια ανάσα μακριά και μαζί του φέρνει μια σημαντική άφιξη στο Netflix, που θα τιμήσετε δεόντως όσοι λιώσατε με Jeffrey Dahmer το 2022. Αυτό διότι ο δημιουργός της παραγωγής ‘Monsters’ επιστρέφει για 2η σεζόν με την υπόθεση Menendez, στις 19 Σεπτεμβρίου! 

Μετά την πρώτη σεζόν όπου παρουσιάστηκε το στόρι του κανίβαλου εγκληματία που ενσάρκωσε ο Evan Peters, ο Ryan Murphy θα καταπιαστεί με αυτή των διάσημων αδερφών, που δολοφόνησαν τους γονείς τους στις 20 Αυγούστου του 1989.

Οι Lyle και Eric Menendez συγκεκριμένα, καταδικάστηκαν το 1996 σε ισόβια κάθειρξη για φόνο πρώτου βαθμού. Το έγκλημά τους έλαβε χώρα 7 χρόνια νωρίτερα, όταν σκότωσαν εν ψυχρώ τους γονείς τους στο σαλόνι του σπιτιού τους. Οι δυο τους έκαναν λόγο για χρόνια κακοποιητικών συμπεριφορών από τους γονείς τους, οι οποίες τους οδήγησαν στην εν λόγω πράξη. Κατηγόρησαν μεταξύ άλλων των πατέρα τους, José Menéndez, για βιασμό, μια κατηγορία που ήρθε να υποστηρίξει πρόσφατα η καταγγελία μέλους του συγκροτήματος Menudo, Rosselló, μιλώντας για σεξουαλική επίθεση από τον άντρα που δολοφονήθηκε.

Τα ονόματα που περιλαμβάνει το καστ

Το Netflix κυκλοφόρησε χθες το trailer της νέας σεζόν και σε αυτό βλέπουμε τους Javier Bardem και Chloe Sevigny στο ρόλο των γονέων, και τους Nicholas Alexander Chavez και Cooper Koch ως Lyle και Eric Menendez.

Στο πλάι τους θα δούμε επίσης τους Nathan Lane, Ari Graynor, Leslie Grossman, Dallas Roberts, Jason Butler Harner, Enrique Murciano, Michael Gladis, Drew Powell, Charlie Hall, Gil Ozeri, Jeff Perry, Tessa Auberjonois, Tanner Stine, Larry Clarke, Jade Pettyjohn και Marlene Forte.

Το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά κρίνοντας από την 1η σεζόν, ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’, τις υπόλοιπες δουλειές του Ryan Murphy, αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για πραγματική ιστορία, τότε προετοιμαζόμαστε για creepy καταστάσεις.

FUN ZONE

EVENTS

Ο Clinton Liberty από το ‘House of the Dragon’ έρχεται στην Ελλάδα για το Fantasy Festival!

BINGE WATCHING

Emily in Paris: Το τρέιλερ του part 2 έφτασε και η Emily βρίσκει νέο έρωτα… στην Ρώμη!

Μουσική

#θροουμπακ | 15 ξένα τραγούδια που φέτος κλείνουν 10 χρόνια και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET