ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 29/8/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

29 Αυγούστου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η Πέμπτη, αγαπητέ Κριέ, είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για το ζώδιό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, όχι μόνο αποτελεί θέση κυριαρχίας, αλλά χαρίζει και σημαντικές γνωριμίες σε εσένα. Στο ‘καπάκι’ σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη των μεγάλων αλλαγών, τον Πλούτωνα, αλλάζοντάς σου την καθημερινότητα προς το καλύτερο. Έρχεσαι σε επαφή με πολύ σημαντικές προσωπικότητες και χαρακτήρες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο από εδώ και στο εξής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλαπλές επαφές που κάνεις μπορούν να σου δωρίσουν μία μελλοντική αισθηματική ευκαιρία με πολύ πάθος. Αν έχεις δεσμό κτίζετε μαζί αρμονία, αμοιβαία συναισθήματα και μία κοινή νοοτροπία που χαράζει ένα νέο, κοινό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις καινούριες επαγγελματικές συνεργασίες ή να αναζητήσεις μεγαλύτερο πελατολόγιο που έχει αυξημένη αγοραστική δύναμη, επομένως να μην μπαίνει στη διαδικασία ‘παζαριού’.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Ταύρε, η Πέμπτη έφρασε και μαζί της ο πλανήτης που σε κυβερνά, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο Ζυγό. Αυτό αυξάνει κατακόρυφα την ευεξία σου και οι σωματικές σου αντοχές είναι… αγνώριστες! Καταπιάνεσαι με ευχάριστες ασχολίες που σου γεμίζουν την καθημερινότητα, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποστηρίζει κάθε επαγγελματική σου προσπάθεια. Η επιθυμία σου για αναγνώριση και κοινωνική διάκριση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα από τολμηρά, μα μικρά βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μένουν λιγάκι στην άκρη, γιατί η ενασχόλησή σου με τον υλικό κόσμο δεν σου αφήνει ιδιαίτερο χώρο για καινούριους έρωτες. Πάντως η διάθεσή σου είναι ικανοποιητική κι αν έχεις δεσμό, βελτιώνεται η καθημερινότητά σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου παρουσιάζουν την πιο γενναιόδωρη εύνοια από τα άστρα. Η ημέρα είναι άριστη για καινούρια επαγγελματικά ξεκινήματα ή γνωριμίες κι επαφές με άτομα κοινωνικά κι επαγγελματικά καταξιωμένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα η Τετάρτη εκτιμάται πως θα είναι γεμάτη θετική ενέργεια! Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι η ημέρα σου θα είναι γεμάτη από ευκαιρίες και εκπλήξεις στον τομέα της κοινωνικής σου ζωής και των προσωπικών σου απολαύσεων. Οι συζητήσεις σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούν στο επίκεντρο. Η Αφροδίτη σου φέρνει αρμονία και ισορροπία, κάνοντας κάθε σου επαφή πιο γλυκιά και ουσιαστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάθε συνομιλία στα ερωτικά σου θα είναι γεμάτη ζεστασιά, αρμονία και κατανόηση. Η μέρα υπόσχεται πάθος και βάθος, μαζί με μία μικρή δόση έντασης και μυστηρίου στις σχέσεις ή τις γνωριμίες σου, κάνοντας τα συναισθήματα πιο δυνατά και αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς με επιτυχία να καταπιαστείς με δημιουργικές δραστηριότητες που θα σε κάνουν πιο ικανό επαγγελματία ή θα βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Η έμπνευση θα ρέει άφθονη και θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, αγαπητέ μου Καρκίνε και σίγουρα αυτό αποτελεί καλό νέο για την ημέρα σου! Η Πέμπτη, όντως σε βρίσκει ‘σπιτόγατο’ για ακόμη μία φορά, όμως θα παρατηρήσεις ακόμη πιο ωραίες εξελίξεις μέσα στο σπίτι σου. Οι σχέσεις με τα πιο κοντινά σου πρόσωπα γίνονται πιο ποιοτικές και ουσιαστικές και πλέον επικρατεί η αρμονία στα προσωπικά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει η θεά της ομορφιά με τον Πλούτωνα υποστηρίζει την εσωτερική σου μεταμόρφωση σε κάτι πιο δυναμικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη και σου δωρίζονται μικρές ευκαιρίες για μοναδικές ερωτικές στιγμές. Αν έχεις δεσμό, δεν αρκείσαι μόνο στις επιφανειακές απολαύσεις κι επιδιώκεις να μάθεις τι κρύβεται στην ψυχή του ατόμου που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου λαμβάνουν υποστήριξη από κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, σε περίπτωση που ζητήσεις βοήθεια. Αντίστοιχα, αν εκμεταλλεύεσαι ακίνητα, σήμερα η ημέρα προσφέρεται για ανακαινίσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σήμερα Πέμπτη, σίγουρα η επικοινωνία σου είναι αρμονική και ιδιαίτερα διπλωματική. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε βοηθά να εξελίξεις ένα φλερτ με έναν πολλά υποσχόμενο δεσμό, μία ιδέα σε συνεργασία ή γενικά να δώσεις σάρκα και οστά σε κάθε σου σκέψη. Είναι μία άριστη στιγμή για εσένα που θέλεις να πας ένα κοντινό ταξιδάκι αμφότερα για λόγους αναψυχής ή καριέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα τη δημιουργία μίας μεταμορφωτικής αισθηματικής σχέσης που είναι σε θέση να σε αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο. Αντίστοιχα, εσύ δεσμευμένε, μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η Πέμπτη είναι ιδανική για κρίσιμες συναντήσεις με επιφανή άτομα που θα μπορούσαν να σε διασυνδέσουν κατάλληλα και να συμβάλλουν θετικά στην άνοδο της καριέρας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε, σήμερα Πέμπτη και η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, τονίζοντας τις προσωπικές σου αξίες κι αυτοπεποίθηση. Αναθεωρείς τη σκληρή γνώμη που είχες για τον εαυτό σου και όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα και ηρεμείς. Παράλληλα, το ευεργετικό της τρίγωνο με τον Πλούτωνα βελτιώνει τις σωματικές σου αντοχές και την καθημερινότητά σου, μέσα από την υιοθέτηση καλών συνηθειών. Μάλιστα, αποκτάς και διαφορετική γνώμη για τα ζωάκια, σκεπτόμενος μήπως υιοθετήσεις ένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ημέρα όπου η προσωπική σου ανάπτυξη και το κτίσιμο πραγματικής αυτοπεποίθησης έρχεται ως προτεραιότητα για τα αισθηματικά σου. Αν έχεις μακροχρόνιο δεσμό, είναι πιθανό να αρχίσετε να μοιράζεστε τα οικονομικά σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά βάζεις ένα προσεκτικό και πειθαρχημένο πρόγραμμα που θα σου εξασφαλίσει πρόοδο στο μέλλον. Παράλληλα, είναι μία καλή στιγμή να εξετάσεις διάφορους τρόπους ώστε να ενισχύσεις την οικονομική σου κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Η Πέμπτη, αγαπητέ μου Ζυγέ, σε κάνει να λάμπεις και σε θέτει πρωταγωνιστή της ημέρας. Σταματούν οι αμφιβολίες και ξεκινάς να λάμπεις, αφού η θεά της ομορφιάς, Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιό σου που τόσο αγαπά! Έτσι, μπορεί να εκφράσει τα πιο δυνατά και λαμπερά της χαρακτηριστικά, επιτρέποντάς σου να γίνεις πιο δημοφιλής, να κάνεις καλή εντύπωση στον περίγυρό σου και να ανανεωθείς μέσα – έξω. Η ημέρα είναι ιδανική για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, χάρη στις ριζικές αλλαγές που δίνει το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκτός από τις αλλαγές στο παρουσιαστικό σου, που εξετάζεις μέσα στην ημέρα, η παρουσία ενός καινούριου και δυνατού έρωτα υφίσταται. Αντίστοιχα, εσύ που έχεις δεσμό, θα μπορέσεις να ανακτήσεις το πάθος που είχες τόσο ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να ξέρεις πως η Πέμπτη είναι άριστη για τυχόν νέα επαγγελματικά ή επιχειρηματικά σχέδια που προσπαθείς να κάνεις. Οι ιδέες σου είναι αμέτρητες και είσαι πρόθυμος να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου προκειμένου να επιτύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε κάνει να αναπολείς στο παρελθόν. Είτε πρόκειται για αναμνήσεις που είναι χαρούμενες και ταξιδεύεις με το μυαλό σου, είτε για έναν παλιό έρωτα που δεν τελείωσε για εσένα, σίγουρα ο νους σου παραμένει στο παλιό. Το τρίγωνο της θεάς του έρωτα με τον πλανήτη των δραστικών αλλαγών, τον Πλούτωνα, σε βοηθά να δεθείς με τις ρίζες σου και να γιατρέψεις κάποια ψυχολογικά τραύματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα σε βοηθά τα πιστέψεις στον εαυτό σου και να μπεις σε μία διαδικασία ολιστικής μεταμόρφωσης, προκειμένου να ενισχύσεις τα αισθηματικά σου. Αν θέλεις να ‘δώσεις’ μία ευκαιρία ή να αλλάξεις ως άνθρωπος, τα άστρα σε αφήνουν να προοδεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά και τα εργασιακά σου λαμβάνουν υποστήριξη από κάποιο οικείο πρόσωπο που σε ενθαρρύνει να τολμήσεις τα όνειρά σου. Αποδέχεσαι ότι η επιτυχία δεν έρχεται αβίαστα, όμως παραμένεις πιστός στο σκοπό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Τοξότη, η Πέμπτη σε βρίσκει δυναμικό και ευδιάθετο, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό, που συναντά με τρίγωνο τον Πλούτωνα. Θέλεις να ξαναδείς τους ανθρώπους που σε παρακινούν να τα καταφέρεις και σκέφτεσαι να ‘αλλάξεις’ τον κύκλο σου, βγάζοντας τοξικά άτομα από αυτόν. Οι δονήσεις σου ανεβαίνουν κι έτσι μπορείς να έχεις τις εξελίξεις που επιθυμείς. Η προσοχή σου περιστρέφεται γύρω από το επικοινωνιακό κομμάτι, το οποίο καλλιεργείς και βελτιώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, η ημέρα μοιάζει ιδανική για εσένα που θέλεις να μετατρέψεις μία φιλική γνωριμία σε ερωτική ή να γεννήσεις περισσότερη οικειότητα στο δεσμό που διατηρείς. Εναλλακτικά μπορείς να εμπλουτίσεις τα αισθηματικά σου μέσα από νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να έχουν υποστήριξη από τη στιγμή που μοιραστείς τους οικονομικούς ή εργασιακούς προβληματισμούς σου με άτομα του άμεσου κοινωνικού σου κύκλου που μπορούν να σε συμβουλεύσουν ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα, Πέμπτη, αγαπητέ μου Αιγόκερε και η Αφροδίτη μπαίνει, πλέον, στο ζώδιο του Ζυγού, συμβάλλοντας θετικά στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Από εδώ και στο εξής υιοθετείς μία πιο διπλωματική στάση απέναντι στα εμπόδια και σίγουρα βρίσκεις ευκολότερα τις λύσεις που αναζητείς. Αντίστοιχα, το τρίγωνο της θεάς της ομορφιάς με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να ενισχύσεις άμεσα τα οικονομικά σου ή να κτίσεις πιο ουσιαστική αυτοεκτίμηση, διεκδικώντας περισσότερα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Προτιμάς να επικεντρωθείς στο κτίσιμο της γενικότερης καθημερινότητάς σου και των επαγγελματικών σου, ώστε να ευδοκιμήσουν οι σχέσεις στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά αποτελούν τον τομέα επικέντρωσής σου και μάλιστα το σύμπαν σε σαπορτάρει ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εντόπισε πιθανές πηγές εσόδων ή σκέψου νέες μεθόδους αποταμίευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε, είναι χαρμόσυνα τα νέα της Πέμπτης, αφού σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σου να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Γίνεσαι πιο αισιόδοξος και πιο φιλομαθής ενώ βρίσκεις ευχαρίστηση στο να συζητάς για άλλους πολιτισμούς και συνήθειες άλλων ανθρώπων που διαφέρουν πολύ από τις δικές σου. Αντίστοιχα, το τρίγωνο του πλανήτη αυτού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, μπορεί να σε κινητοποιήσει να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι περισσότερες αλλαγές γίνονται στην προσωπικότητα και την εμφάνισή σου, γιατί αποφάσισες πως για να κάνεις πιο ποιοτική την αισθηματική σου ζωή, οφείλεις πρώτα να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τα άστρα μπορούν να σου χαρίσουν μία επαγγελματική ευκαιρία από το εξωτερικό ή σχετική με την εκπαίδευση. Είναι μία ιδανική στιγμή να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις σχετικές με το αντικείμενό σου.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, οι κινήσεις σου, σήμερα, παραμένουν ‘κάτω από το τραπέζι’, μιας και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια την επιθυμία να κινηθείς στο παρασκήνιο. Θέλεις να ελιχθείς και να μπορέσεις να γίνεις πιο δυνατός και πιο αποτελεσματικός σε οτιδήποτε κάνεις. Μην ξεχνάς πως από σήμερα Πέμπτη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού υποστηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια μεταμόρφωσης και ψυχολογικής ενδυνάμωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη, όμως ο πρωταρχικός σου ρόλος είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου, παρά να πέσεις με τα μούτρα στα αισθηματικά, κάνοντας μία λάθος διαχείριση ή επιλογή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κτίσεις κρυφές συμμαχίες ή να κάνεις ξεχωριστά βήματα που θα ευνοήσουν την επαγγελματική σου πορεία. Αποφεύγεις τον περιττό ανταγωνισμό κι επικεντρώνεσαι στη βελτίωση των δεξιοτήτων σου.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET