ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 28/8/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

28 Αυγούστου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Κριέ μου, γκάζωσε, σήμερα Τετάρτη, όπως ήδη ξέρεις να κάνεις! Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και σε βοηθά να αφήσεις κάποιες παλιές αναμνήσεις ή φαντασιώσεις και να προχωρήσεις μπροστά με πίστη στις δυνατότητές σου. Σταματά το διάστημα των επανασυνδέσεων και προτιμάς κάτι νέο στη ζωή σου. Βέβαια, οι ανατροπές που έρχονται στις καθημερινές σου συνήθειες σε αποσυντονίζουν, εξαιτίας της αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που σε κάνει να αφαιρείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λίγη προσοχή δώσε στη συνεννόηση με το ταίρι σου, γιατί πολλά πράγματα παραμένουν στάσιμα στα ερωτικά σου. Οι επανασυνδέσεις που δοκίμασες ή τα άτομα που σε προσέγγισαν από το παρελθόν κάνουν φτερά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος στο επαγγελματικό σου πρόγραμμα και στόχους. Υπάρχει περίπτωση να σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία ως κάτι πιο ιδανικό από ο,τι πραγματικά είναι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, πρέπει να προσέχεις τα αισθηματικά σου σήμερα Τετάρτη. Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα φέρει ασυνεννοησίες με τους αγαπημένους σου. Το θετικό είναι πως η έμπνευσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και πλέον μπορείς να γίνεις πιο δημιουργικός και να διακριθείς για τα ταλέντα σου. Συνάμα, η πορεία του Ερμή από σήμερα γίνεται ορθή, επομένως, υποχωρούν και κάποιες δυσκολίες μέσα στο σπίτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι όψεις της ημέρας αναμένεται να φέρουν στεναχώρια στην ερωτική σου ζωή. Αν η σχέση σου βασιζόταν σε κάτι ψεύτικο ή το άτομο που σε προσεγγίζει δεν είναι το κατάλληλο, τότε η αλήθεια θα λάμψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ευνοείσαι περισσότερο αν η εργασία που έχεις επιλέξει χρειάζεται φαντασία ή γνώσεις χημείας. Στην περίπτωση αυτή αναμένεται να έχεις καλή πρόοδο. Δεν είναι καλή στιγμή για νέα επιχειρηματικά πλάνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, μία Τετάρτη πρόκληση έχει φτάσει για το ζώδιό σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε προσγειώνει ανώμαλα στο έδαφος. Το σύμπαν σου στέλνει το μήνυμα πως δεν μπορείς να έχεις την απόλυτη ισορροπία όταν έχεις υπερβολικές φιλοδοξίες στα επαγγελματικά και απαιτείται να θέσεις προτεραιότητες. Μην ξεχνάς ότι από σήμερα ο Ερμής μπαίνει σε ορθή φορά, άρα σταματούν οι παρερμηνείες και κατανοείς την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα φλερτ που σε περιτριγύριζε το τελευταίο διάστημα, να ξέρεις ότι θα εξαφανιστεί. Από σήμερα και πέρα τα αισθηματικά ‘γούστα’ σου αλλάζουν και οι άνθρωποι που θεωρούσες ελκυστικούς, πλέον σε ‘ξενερώνουν’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι θετική η αλλαγή πορείας του Ερμή για τα επαγγελματικά σου γιατί σε σώζει από κακές επιλογές. Αν σκεφτόσουν να κάνεις μία αλλαγή ή συνεργασία, η ημέρα σου αλλάζει γνώμη και προχωράς με τα σωστά βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη με τον Ερμή να εισέρχεται πια σε ορθή πορεία. Αυτό θέτει την αυτοπεποίθησή σου σε κρίση, γεννώντας πολλαπλές αμφιβολίες τις οποίες ξεπερνάς άμεσα. Η περίοδος που ‘μάζευες χρήματα’ τελείωσε και πλέον αρχίζεις και ξοδεύεις. Μαζί, η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε προειδοποιεί για κάποιες αναληθείς πληροφορίες που θα πάρεις μέσα στην ημέρα ή μία συμφωνία που θα σου παρουσιαστεί πιο ‘ρομαντικά’ από την πραγματική χροιά της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συμπαρασύρεις τις αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου και κάνεις την κατάσταση πιο δύσκολη στα αισθηματικά σου. Οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σου ή οι αποτυχημένες ερωτικές προσεγγίσεις είναι πιθανές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πρέπει να εξετάσεις όποια πρόταση σου παρουσιάζεται, αφού πολλοί θα προσπαθήσουν να σου εξηγήσουν λίγο πιο θετικές τις συνεργασίες που σου προτείνουν και σε βάθος χρόνου να απογοητευτείς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, από σήμερα και στο εξής o Ερμής μπαίνει σε πορεία ορθή και σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σκουριασμένο και να προχωρήσεις μπροστά δυναμικά. Η Τετάρτη παρουσιάζει ιδιαίτερη στασιμότητα, πάνω στην ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις. Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θολώνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και σε κάνει να χάνεις την πίστη στις δυνατότητές σου. Μείνε δυνατός και θα ορθοποδήσεις άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι πολύ πιθανό ένας παλιός έρωτας που σε προσέγγισε ξανά να αποφασίσει να προχωρήσει μπροστά. Η ημέρα απομακρύνει οτιδήποτε δεν προορίζεται για εσένα, κάνοντας χώρο για ποιοτικές στιγμές αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κάποιες συμφωνίες αναθεωρούνται και προσπαθείς να επαναδιαπραγματευτείς τα έσοδά σου. Πρόσεξε, αφού η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικό ή επενδυτικό ρίσκο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε, σήμερα Τετάρτη αποχαιρετάς τις κακές αναμνήσεις και προχωράς μπροστά με δυναμισμό. Η αλλαγή πορείας του Ερμή από ανάδρομη σε ορθή θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να υπεραναλύεις άσκοπα κάποιες καταστάσεις και να δεις την ουσία των πραγμάτων. H αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, από την άλλη, προμηνύει ότι η λογική προσέγγιση που υιοθετείς είναι αποτέλεσμα μίας γερής απογοήτευσης από κάποιο πρόσωπο που δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά πρέπει να δώσεις τεράστια προσοχή, διότι οι απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις σε περιμένουν στη γωνία. Θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος και να εμπιστευθείς το ένστικτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες που ξεκινούν σήμερα καθυστερούν για καλό, δίνοντάς σου χρόνο να καταλάβεις το ενδεχόμενο άνισων όρων. Πολλές από τις επαγγελματικές σου επαφές θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη και ο Ερμής πλέον μπαίνει σε ορθή πορεία, επιτρέποντάς σου να επιλύσεις παρεξηγήσεις με κάποια φιλαράκια ή γνωστούς σου, όπως αντίστοιχα και μερικούς από τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς σου στόχους. Προχωράς μπροστά ολοταχώς και ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται. Πρόσεξε, όμως, για τυχόν ανατροπές που θα προκληθούν από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα με αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρά τις πολλαπλές νέες γνωριμίες που σου υποσχονται τα άστρα από εδώ και στο εξής, απαιτείται να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στην ποιότητα των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αφού ενδέχεται να ‘δηλητηριάσουν’ τα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τη σκληρή όψη που κορυφώνεται μέσα στην ημέρα, είναι αναμενόμενο κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια να ανατραπούν. Η ημέρα δεν ευνοεί το ρίσκο, αλλά είναι άριστη για εσένα που θέλεις να εμπνευστείς κάτι νέο και δημιουργικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σκορπιέ, δώσε έμφαση στα επαγγελματικά σου! Σήμερα Τετάρτη. Ο Ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία κι αυτό σε ωθεί να παρατήσεις κάποια παλιά όνειρα που οδηγούν σε αδιέξοδο και να τα αντικαταστήσεις με βήματα που θα αναδείξουν τις δυνατότητές σου. Βέβαια, τα αισθηματικά σου θα χρειαστούν πολλή προσοχή, γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με μία ερωτική ακύρωση. Αν έχεις παιδιά, οφείλεις να συζητήσεις ανοικτά μαζί τους και να τα ενθαρρύνεις να είναι ο εαυτός τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αισθηματικές απογοητεύσεις είναι κομμάτι του σημερινού σεναρίου και πρέπει να παρατηρήσεις προσεκτικά τη γλώσσα του σώματος των ατόμων που σε προσεγγίζουν ή του δεσμού σου, προκειμένου να πάρεις τα σωστά ‘μηνύματα’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι ο τομέας όπου βρίσκεις την περισσότερη εύνοια, παρά τα εμπόδια. Να είσαι σίγουρος πως όποιες καθυστερήσεις παρατηρούνται, θα αποδειχθεί σε βάθος χρόνου πως ήταν για να μπορέσεις να επαναξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου με καθαρό μυαλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπημένε Τοξότη και ο Ερμής εισέρχεται πλέον σε ορθή φορά για να σε βοηθήσει να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο: να εξερευνήσεις νοητά και έμπρακτα τον κόσμο! Οι ιδέες πέφτουν βροχή και αναζητάς νέες γνώσεις που σε ενθουσιάζουν. Το να πας εκείνο το ταξίδι που ονειρευόσουν είναι μία οργάνωση ή ένα εισιτήριο δρόμος. Βέβαια, πρόσεχε τις αντιπαραθέσεις στη δουλειά ή το σπίτι, γιατί θα σε πιέσει η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κυλούν λιγάκι ήρεμα έως κι αδιάφορα, αφού η επικέντρωσή σου διαμοιράζεται μεταξύ πολλών ενδιαφερόντων και περιορίζει το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις στο συγκεκριμένο τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι πολύ πιθανό να βιώσεις μία ανατροπή που θα σε σοκάρει. Μην κάνεις αυστηρά σχέδια, διότι πολλά από αυτά θα ανατραπούν και μην πιστέψεις οποιονδήποτε σου προσφέρει κάποια υπερβολικά καλή ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε, η Τετάρτη έφτασε και μαζί της εισέρχεται σε ορθή πορεία ο Ερμής, βοηθώντας σε να βάλεις τα οικονομικά σου σε τάξη. Από την άλλη, αν μοιράζεσαι κοινούς πόρους με ένα τρίτο πρόσωπο, θα παρατηρήσεις κάποιες μεταβολές. Αντίστοιχα, προσοχή απαιτείται στο τι λες, πώς παρουσιάζεις την αλήθεια σου στους άλλους και πώς κινείσαι, αφού είσαι λίγο πιο επιρρεπής στα μικρο-ατυχηματάκια ή τυχόν παρεξηγήσεις κι ανατροπές σε κάποια σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βάλλονται, επειδή η συνεννόησή σου με τους άλλους είναι μη- εποικοδομητική. Παρερμηνεύεις τα λεγόμενα των αγαπημένων σου και ο τρόπος που εξηγείς κάποια πράγματα δεν είναι ξεκάθαρος, οδηγώντας σε παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία οικονομική συνεργασία θα μπορούσε μέσα από αρκετές καθυστερήσεις να ξεκινήσει, τελικά, αλλά σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις δυο και τρεις φορές τη συμφωνία που σκοπεύεις να υπογράψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Η Τετάρτη, Υδροχόε, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για το ζώδιό σου! Ο Ερμής από σήμερα γυρίζει σε ορθή πορεία, επιτρέποντάς σου να παρατήσεις οτιδήποτε δεν είναι ωφέλιμο για εσένα και να αναθεωρήσεις με ένα πιο καθαρό τρόπο σκέψης τις διαπροσωπικές επαφές σου. Δε σε συγκινεί το ενδεχόμενο κάποιας επανασύνδεσης στα επαγγελματικά ή άλλους τομείς της ζωής σου κι αναζητάς το καινούριο και άγνωστο. Πρόσεξε, όμως, επειδή η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θέτει την αυτοπεποίθηση και τα ιδανικά σου σε κρίση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αλλάζουν πολλά πράγματα. Αν έχεις δεσμό, αποχαιρετάς τα μικρο – προβληματάκια σας και σκέφτεσαι νέους τρόπους λειτουργικής συνεννόησης. Αν είσαι μόνος, ένα φλερτ που είχες σου κάνει ‘νερά’, μα το σύμπαν θα σου φέρει άλλο, σύντομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου δεν ευνοούνται μέσα στην ημέρα. Υπάρχει ‘κίνδυνος’ να μπεις στο ‘τρυπάκι’ να αναλάβεις ένα υπερβολικό ρίσκο, θέτοντας εμπόδια στην πραγματοποίηση ενός ιδανικού σου ή ανατρέποντας την οικονομική σου σταθερότητα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Η Τετάρτη κρύβει ενδιαφέρον για το ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ. Σήμερα, η αντίθεση μεταξύ του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, σε περίπτωση που έχεις εξιδανικεύσει μία συνεργασία ή έρωτα. Είναι ημέρα παρεξηγήσεων κι απογοητεύσεων, όμως μην το βάλεις κάτω! Ο Ερμής μπαίνει τώρα πια σε ορθή πορεία κι αυτό υποδηλώνει ότι η καθημερινότητά σου μπαίνει σε μια σειρά. Οτιδήποτε δεν προοριζόταν για εσένα, πλέον απομακρύνεται, αφήνοντάς σου ελεύθερο χώρο για κάτι νέο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί βλέπεις υπερβολικά ρομαντικά κάποιες καταστάσεις, καταλήγοντας να εθελοτυφλείς σε μερικές ακατάλληλες αισθηματικές επιλογές σου ή σε μία αγάπη χωρίς μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την ορθή πορεία του Ερμή, από εδώ και στο εξής θα μπορείς να προγραμματίσεις με μεγαλύτερη διαύγεια τα επόμενα επαγγελματικά και οικονομικά σου βήματα. Αντίστοιχα, είναι ένα καλό διάστημα να αναζητήσεις νέες εργασιακές ευκαιρίες.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET