ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 23/8/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

23 Αυγούστου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη, προκαλώντας σου μία σειρά εντάσεων και ίντριγκας στα εργασιακά, φίλε Κριέ. Σήμερα θα χρειαστεί να ελέγξεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου και να βγάλεις ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα για τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Έχεις πολλή ενέργεια και καλό θα είναι να μην καταπιαστείς με πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί θα κλατάρεις. Την Παρασκευή με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, τα συναισθήματά σου μεγεθύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν τάσεις για λογομαχίες που δηλητηριάζουν την ερωτική σου ζωή. Είσαι αρκετά ευέξαπτος και παίρνεις προσωπικά τα λεγόμενα των άλλων, ακόμη κι αν δεν απευθύνονται σε εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διακρίνεσαι από αρκετή υπερένταση και λες πράγματα που δεν εννοείς. Πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, αποτρέποντας περιττές αψιμαχίες που δε θα σε βγάλουν πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σήμερα Παρασκευή, αγαπητέ Ταύρε και η ανάγκη σου για διασκέδαση κάνει τα λεφτά σου να ανοίξουν… φτερά! Το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη σε κάνει πιο επιρρεπή στο οικονομικό ρίσκο, ενώ δε μπορείς να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου που οδηγεί σε σπασμωδικές αγορές προϊόντων που δε χρειάζεσαι! Αν έχεις παιδιά, σήμερα σου είναι πιο δύσκολο να τους χαλάσεις χατίρια, ενώ η ημέρα σου χαρίζεται για να ανακαλύψεις νέα χόμπι μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη στον Κριό σε καθιστά αρκετά εσωστρεφή και δε θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου. Προτιμάς να περάσεις χρόνο με αυτούς που ήδη γνωρίζεις, ακόμη κι αν είσαι μόνος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου χρήζουν ώριμης αντιμετώπισης, αλλά δε βαριέσαι… Παρασκευή είναι! Αν δε το ρίξεις τώρα έξω, πότε περιμένεις να το κάνεις; Πρόσεξε, βέβαια, μην προχωρήσεις σε μεγάλες επενδύσεις ή αναλάβεις ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Μία ημέρα που κρύβει εντάσεις, εξαιτίας της προσκόλλησής σου στο παρελθόν, έφτασε Δίδυμε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς νέες ιδέες και πληροφορίες. Την Παρασκευή τολμάς να διεκδικήσεις οτιδήποτε σου αναλογεί και να καταφέρεις τους στόχους σου. Πρόσεχε όμως, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη υποδηλώνει ότι οι ανασφάλειές σου πολλαπλασιάζονται, όπως αντίστοιχα και οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θυμάσαι στιγμές που δεν ήταν και οι καλύτερες. Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σου, αφού επαναφέρεις έναν καβγά ή ένα μοτίβο που δεν σου επιτρέπει να ευτυχήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα ήταν καλό να προσπαθούσες να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο με τρόπο τέτοιο, ώστε να σου φτιάχνει τη διάθεση. Το πώς αισθάνεσαι δρα καταλυτικά στην παραγωγικότητά σου και την καλλιέργεια πιο λειτουργικών συνεργασιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε, είσαι που είσαι σπιτόγατος, τώρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη έρχεται να σε ‘κλείσει’ ακόμη πιο μέσα! Λειτουργείς απερίσκεπτα την Παρασκευή, μαλώνεις με άσχετους κι έπειτα κλείνεσαι στον εαυτό σου αναλογιζόμενος τι άλλο θα έπρεπε να είχες πει! Τουλάχιστον βρες διέξοδο και επένδυσε όλη την ενέργειά σου στα επαγγελματικά, αφού η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να τολμάς το ακατόρθωτο. Πρόσεξε μην μαλώσεις με τους συναδέλφους ή τους πελάτες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου περνούν μία ημέρα σκαμπανεβασμάτων μεταξύ όμορφων στιγμών πάθους και μίσους. Πρέπει μέσα σου, αρχικά, να αναθεωρήσεις κάποιες ανάγκες σου κι έπειτα να τις επικοινωνήσεις ξεκάθαρα για να βρεις ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πιο έξυπνη διαχείριση και αποφυγή του περιττού ανταγωνισμού. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχεις ανατροπές. Είσαι αρκετά θαρραλέος και μπορείς να καταφέρεις πολλά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Παρασκευή έφτασε και μαζί της η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να θεωρείς πως μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Διακρίνεσαι από μία υπεραισιοδοξία που έρχεται στα όρια της άγνοιας κινδύνου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη υποδηλώνει ότι είσαι πρόθυμος να ξοδέψεις μεγάλες ποσότητες χρημάτων ή άλλων πόρων προκειμένου να επιτύχεις κάποιον στόχο σου. Μήπως θα ήταν καλύτερα να αφήσεις τις μεγάλες αποφάσεις για σήμερα;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου κυμαίνονται μεταξύ αγάπης και μίσους, αφού τα λεγόμενα του ερωτικού σου στόχου πληγώνουν τον εγωισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πείσματα και να πιάσεις το διάλογο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι στόχοι σου σήμερα, στα επαγγελματικά, δεν είναι καθόλου ρεαλιστικοί και πρέπει να τους επαναξιολογήσεις και πάλι. Διαφορετικά θα ‘γονατίσεις’ από την κούραση και θα καταλήξεις να έχεις υπερένταση στο τέλος της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Παρασκευή έφτασε και μαζί της η Σελήνη στον Κριό σε κάνει να εξωτερικεύεις μία ‘ψεύτικη’ αυτοπεποίθηση, όπου προβάλεις τσαμπουκά προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις. Αντίστοιχα, ‘μπλέκεις’ σε καταστάσεις όπου η τριβή είναι αναπόφευκτη. Το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη υποδηλώνει ότι τέτοιες καταστάσεις θα υφίστανται και μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η επιθυμία σου να πάρεις αυτό που θέλεις ή να μην αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις σου συγκρούεται με τις ανάγκες της δουλειάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου παρουσιάζουν λίγες εντάσεις, μιας και η τάση σου να συμπαρασύρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι είναι παρούσα. Είναι καλή ημέρα, πάντως, για να φροντίσεις την εμφάνισή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να φερθείς διπλωματικά στα επαγγελματικά γιατί η εσωτερική σου ένταση καθρεπτίζεται στο εργασιακό περιβάλλον. Ακόμη και οι συνάδελφοί σου έχουν νεύρα, επομένως, μην πέσεις στην παγίδα να τους συμμεριστείς .

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Η Παρασκευή, Ζυγέ μου, σε στρέφει προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, όπου υιοθετείς μία αυθόρμητη προσέγγιση. Η Σελήνη στον Κριό, σήμερα, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βρεις μία μέση λύση σε περίπτωση αντιπαραθέσεων. Σε βοηθά, όμως, να κάνεις νέες επαφές και σε παρακινεί να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ενεργοποιεί κάποιες ανασφάλειές σου που σε οδηγούν σε φανατισμένες απόψεις κι αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν αρκετό ενδιαφέρον, αφού ακόμη κι αν είσαι μόνος, το σύμπαν σου προσφέρει την ευκαιρία τολμηρών επαφών. Αντίστοιχα, εσύ δεσμευμένε, πέρα από κάποια καβγαδάκια η ημέρα κυλά θετικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου κρύβει περίεργες απαιτήσεις μέσα στην ημέρα. Θα χρειαστεί να προβάλλεις επαγγελματική συμπεριφορά και να μην θεωρήσεις πως οι γνώσεις σου είναι 100% επαρκής, αφού σου ξεφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα Παρασκευή και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη προσδίδει ανασφάλειες κι ένταση στην καθημερινότητά σου. Το θετικό που σου προσφέρει είναι η ενέργεια και θέληση να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν ή να αναζητήσεις βοήθεια από τρίτες πηγές. Παράλληλα, η διέλευση της Σελήνης από το ζώδιο του Κριού σου προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη για να ολοκληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή να ξεκινήσεις μία συνήθεια που απαιτεί αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το αστρολογικό σκηνικό δεν υπόσχεται ιδιαίτερες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή, πέρα από κάποιες εντάσεις με τον περίγυρό σου. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη και η επιθυμία σου για περιπέτειες χτυπάει κόκκινο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι εντυπωσιακό αυτό που μπορείς να καταφέρεις, παρά τα εμπόδια, αφού μπορείς να ολοκληρώσεις μεγάλη πληθώρα αρμοδιοτήτων. Πρόσεξε, βέβαια, τα περιττά έξοδα και το ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Μία Παρασκευή γεμάτη πάθος έφτασε για εσένα, Τοξότη. Η Σελήνη στον Τοξότη αναγεννά το παιδί μέσα σου και θέλεις να ζήσεις κάθε στιγμή ευχάριστα. Δε συμβιβάζεσαι με τίποτε λιγότερο από αυτό που αγαπάς. Αν έχεις παιδάκια, μπορείτε μαζί να ανακαλύψετε νέους ορίζοντες και ασχολίες που σας φέρουν πιο κοντά με χαρά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη προσθέτει μία πινελιά στην ερωτική σου ζωή μέσα από έντονες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε βάση στην ερωτική σου ζωή, αφού το σύμπαν σε καλεί να τη βελτιώσεις. Μία νέα γνωριμία ή το να περάσεις περισσότερο χρόνο με το άλλο σου μισό και να ανακαλύψετε συναρπαστικές πτυχές του εαυτού σας μέσα από τον έρωτα, είναι πιθανό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ποιος δίνει σημασία στα επαγγελματικά, σήμερα, με τόσο όμορφες όψεις που σου χαρίζουν καλή διάθεση, θετική ενέργεια και θέληση να περάσεις όμορφα. Μήπως να εντάξεις κάποια ευχάριστη ρουτίνα στα εργασιακά σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Κριό, ετοιμάσου για μια μέρα γεμάτη ενέργεια και ένταση Αιγόκερε! Την Παρασκευή επιλέγεις να επικεντρωθείς στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα σε ελκύουν νέες περιπέτειες και προκλήσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε βάζει σε κίνηση, όμως παρατηρούνται και αντιπαραθέσεις με κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Η επιθυμία σου να προχωρήσεις με τα σχέδια σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό είναι έντονη. Πρόσεξε όμως να μην αφήσεις αυτή την ενέργεια να δημιουργήσει συγκρούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ενθουσιασμός σου θα σε καθοδηγήσει προς το καλύτερο, αλλά μην ξεχνάς να κρατήσεις την ισορροπία και να σεβαστείς τις ανάγκες των γύρω σου, διαφορετικά οι εντάσεις στα αισθηματικά σου είναι αναμενόμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ιδανική μέρα για να ανακαλύψεις νέες ιδέες και να εξερευνήσεις διαφορετικές προσεγγίσεις στα καθημερινά σου καθήκοντα. Προκύπτουν ευκαιρίες για ταξίδια ή εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα δώσουν νέα προοπτική στα επαγγελματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε, σήμερα, με τη Σελήνη στον Κριό, είναι η τέλεια στιγμή για να αφεθείς στη φαντασία σου και να ονειρευτείς, αλλά και να επικοινωνήσεις με ειλικρίνεια. Ο ενθουσιασμός σου, βέβαια, είναι ικανός να σε ωθήσει να ξεστομίσεις ‘άγαρμπες’ κουβέντες. Την Παρασκευή, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη φέρνει μια ενδιαφέρουσα ένταση στην καθημερινότητά σου, αλλά και τα αισθηματικά! Ενδέχεται να υπάρξουν προκλήσεις στον τρόπο που επικοινωνείς ή κατανοείς τις απόψεις των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αντί να αντιδράς παρορμητικά στα αισθηματικά, με ρίσκο τυχόν απομακρύνσεις, προσπάθησε να ακούσεις προσεκτικά και να βρεις δημιουργικές λύσεις στις διαφωνίες σου με τους αγαπημένους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνιστάται να αναλογιστείς τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους σου και να δεις πώς μπορείς να τους επιτύχεις με έναν πιο πρωτότυπο τρόπο. Μην ξεχνάς, ότι η δύναμή σου βρίσκεται στην ικανότητά σου να βλέπεις τα πράγματα από μια μοναδική προοπτική.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, με τη Σελήνη στον Κριό, νιώθεις την ανάγκη να συνδεθείς με τον εαυτό σου, εμβαθύνοντας στις ανάγκες της ψυχής σου. Η μέρα είναι ιδανική για να επικεντρωθείς σε συλλογικές δραστηριότητες και να δεις τα πράγματα από μια νέα, καινοτόμα οπτική. Μαζί, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη φέρνει μια ιδιαίτερη δυναμική στις σχέσεις σου. Παρά τις προκλήσεις ή αντιπαραθέσεις, η ημέρα σε καλεί να μάθεις να χειρίζεσαι τα συναισθήματά σου πιο ώριμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόσεξε να μην αφήσεις την ένταση στα ερωτικά σου να κυριαρχήσει και προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος με τους αγαπημένους σου. Θέλεις να περάσεις μία ήρεμη ημέρα, αλλά τα υποθετικά σενάρια που κάνεις στο μυαλό σου δε βοηθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να αφεθείς στη δημιουργικότητα σου. Ασχολήσου με κάτι που σε εμπνέει, είτε αυτό είναι τέχνη, μουσική, είτε κάποια άλλη δημιουργική δραστηριότητα που μπορεί να σε κάνει να δεις τα επαγγελματικά σου πιο χαλαρά.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET