ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 22/8/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

22 Αυγούστου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, φίλε μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη, σε βοηθά να τολμήσεις το ακατόρθωτο και να καταφέρεις πολλά στα προσωπικά και τα εργασιακά σου. Σχηματίζει εξάγωνο με το Δία, επομένως, κατανοείς ότι η επικοινωνία και οι σωστές επαφές είναι το κλειδί για την επιτυχία. Παράλληλα, το βράδυ ο Ήλιος μεταβαίνει στο ζώδιο της Παρθένου, βοηθώντας σε να βάλεις την καθημερινότητά σου σε μία σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι προσωπικές σου ανάγκες και οι καθημερινές σου υποχρεώσεις βρίσκονται στο επίκεντρο κι αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από τους αγαπημένους σου και να σου στερεί νέες επαγγελματικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έφτασε η στιγμή όπου θα βάλεις ένα πρόγραμμα στα επαγγελματικά που θα είναι ικανό να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Διακρίνεσαι από θάρρος και γοητεία και όλοι πιστεύουν πως είσαι πλέον πολύ ικανός για να σκαρφαλώσεις στην κορυφή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Με τη Σελήνη στον Κριό, αγαπημένε Ταύρε, σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα με τα οποία θα ήθελες να καταπιαστείς, όμως κάτι μέσα σου σε κάνει να καθυστερείς να πάρεις την πολυπόθητη πρωτοβουλία. Ενδεχομένως κάποια οικονομική ανεπάρκεια να σε ανησυχεί, σήμερα Πέμπτη, μα συγχρόνως σε κινητοποιεί να βγάλεις περισσότερα χρήματα, αφού το εξάγωνο Σελήνης και Δία σε ευνοεί στο κομμάτι της υλικής ασφάλειας. Επίσης, το βράδυ σου γίνεται πιο συναισθηματικό, χάρη στην μετάβαση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν επιθυμείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ή μία ρομαντική δραστηριότητα μαζί με το ταίρι σου ή το αγαπημένο σου πρόσωπο, προτίμησε τις βραδινές ώρες, όπου το σύμπαν λειτουργεί πιο φιλικά για τα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά υπάρχει μία κινητήρια δύναμη που σε θέτει σε αναβρασμό και αμφιβολίες για την επιτυχία σου ως και σήμερα. Αυτό έχει ως επακόλουθο την περαιτέρω παρακίνησή σου να καταφέρεις περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Μία άκρως κοινωνική Πέμπτη έφτασε σήμερα για εσένα, Δίδυμε, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και να σε καθιστά σούπερ θαρραλέο! Δεν κωλώνεις πουθενά και πηγαίνεις να μιλήσεις ‘στην ψύχρα’ στο άτομο που μόλις συνάντησες στην έξοδό σου και σου έκανε εντύπωση, χάρη στο εξάγωνό της με το Δία. Μαζί, το βραδάκι γίνεσαι λίγο πιο σπιτόγατος με τον Ήλιο να προχωρά πια στο ζώδιο της Παρθένου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικέντρωσή σου στις ρίζες και το παρελθόν σου, καταναλώνουν πολλή ενέργεια και ιδιαίτερη σκέψη. Αυτό θα ‘στιγματίσει’ τις αισθηματικές επιλογές σου ή τη διαχείριση των διαλόγων με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή στιγμή για να εκμεταλλευτείς όποιες γνωριμίες έχεις, με στόχο να συνεργαστείς με ικανούς συναδέλφους στα επαγγελματικά και να επιτύχεις πολλούς από τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε, ετοιμάσου για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και ευκαιρίες, σήμερα Πέμπτη! Η Σελήνη στον Κριό σε γεμίζει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, δίνοντάς σου την ώθηση που χρειάζεσαι για να επιτύχεις στους κοινωνικούς κι εργασιακούς στόχους σου. Το εξάγωνό της με τον Δία φέρνει τύχη και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις, όπως μία παρασκηνιακή συμμαχία. Το απόγευμα, θα νιώσεις την επιρροή του Ήλιου που μεταβαίνει στην Παρθένο. Αυτή η αλλαγή φέρνει μια αίσθηση οργανωτικότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια, ιδανική για να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και να επικεντρωθείς σε προσωπικά έργα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι μια καλούτσικη ημέρα για να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου και να ενισχύσεις τα αισθηματικά σου μέσα από διαλόγους γεμάτους κατανόηση. Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια, χωρίς εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάλε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά και οικονομικά σχέδιά σου και θα δεις θετικά αποτελέσματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξεις αυτά που θέλεις και να διεκδικήσεις τα όνειρά σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, φίλε μου Λέοντα, η μέρα σου ξεκινά με θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση καθώς η Σελήνη στον Κριό σε προτρέπει να δεις τη ζωή με μία νέα ματιά. Το εξάγωνό της με τον Δία φέρνει ευκαιρίες για επέκταση και εξερεύνηση νέων γνώσεων, ενώ σου επιτρέπει να κοινωνικοποιηθείς. Έφτασε τέλεια στιγμή για να προχωρήσεις σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να ταξιδέψεις, ακόμα κι αν είναι μόνο νοητικά. Αργότερα μέσα στη μέρα, ο Ήλιος μεταβαίνει στην Παρθένο, προσφέροντάς σου την απαραίτητη υποστήριξη για να οργανώσεις καλύτερα τις οικονομικές σου υποθέσεις και να επικεντρωθείς στις υλικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η ιδανική ημέρα για να ανταλλάξεις ιδέες και να βρεις λύσεις σε θέματα που απασχολούν εσένα και το ταίρι σου ή να έρθεις σε επαφή με μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αλλαγή στη διάθεσή σου βάζει σε τάξη τα οικονομικά σου και κάνεις έξυπνες αγορές ή εντοπίζεις νέους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Οι συζητήσεις με φίλους και κοντινά πρόσωπα θα είναι γεμάτες νόημα και θα φέρουν νέες προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε, σήμερα Πέμπτη, ετοιμάσου για μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατή διαίσθηση! Η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια έκρηξη δυναμισμού και πάθους, προτρέποντάς σε να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Το εξάγωνο που κάνει με τον Δία προσθέτει μια νότα τύχης και ευκολίας στις κινήσεις σου, ειδικά σε θέματα που αφορούν τις κοινές προσπάθειες και τους στόχους σου. Καθώς η μέρα προχωρά, ο Ήλιος μεταβαίνει στο ζώδιό σου, φέρνοντας μαζί του μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συνιστάται να επαναξιολογήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να αναγνωρίσεις τη σπουδαιότητα της προσωπικής φροντίδας. Κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου και στοχεύεις στην προσωπική σου βελτίωση που με τη σειρά της συμπαρασύρει θετικά τα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να λάμψεις στα επαγγελματικά, να δείξεις τα ταλέντα σου και να διεκδικήσεις τη θέση που σου αξίζει. Η ενέργεια αυτή σε βοηθά να επικεντρωθείς στους στόχους σου, φέρνοντας την πολυπόθητη επιτυχία πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Ζυγέ, Η Πέμπτη αναμένεται γεμάτη δυνατότητες και νέες ευκαιρίες για κοινωνική και επαγγελματική πρόοδο. Η Σελήνη στον Κριό τονίζει τις σχέσεις σου, φέρνοντας δυναμική ενέργεια και πάθος. Το εξάγωνό της με τον Δία προσθέτει μια νότα τύχης και ευκαιριών, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν συνεργασίες και ομαδικές προσπάθειες. Μην διστάσεις να εκφράσεις τις απόψεις σου και να πάρεις πρωτοβουλίες – οι γύρω σου θα εκτιμήσουν την ηγετική σου στάση. Το βραδάκι, η μετακίνηση του Ήλιου στην Παρθένο σε καθιστά ελαφρώς πιο εσωστρεφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς με καθαρό μυαλό, το βράδυ, να επαναξιολογήσεις τα προσωπικά σου σχέδια και να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, ώστε να βελτιώσεις και τα αισθηματικά σου. Βλέπεις πιο πρακτικά τα ζητήματα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, εμφανίζονται μικρές προοπτικές για συνεργασία. Η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου θα είναι πιο ρευστή και εποικοδομητική, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επιτύχεις κοινά σχέδια. Πρόσεξε μόνο να μην υπερβάλεις στις προσδοκίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Η Πέμπτη, Σκορπιέ μου, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ανανέωση και εξέλιξη! Η Σελήνη στον Κριό σου χαρίζει το απαιτούμενο θάρρος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση έρθει στο δρόμο σου. Με το εξάγωνο που κορυφώνει με το Δία, νιώθεις μια ανεξήγητη αισιοδοξία. Αυτός ο συνδυασμός σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις τα πράγματα με μια πιο φωτεινή οπτική. Το βράδυ, ο Ήλιος μετακινείται στην Παρθένο, ωθώντας σε να εξετάσεις πιο προσεκτικά τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι μια ημέρα που οι ρομαντικές σχέσεις ή προσεγγίσεις σου θα επηρεαστούν θετικά από την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια που εκπέμπεις. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να εμβαθύνεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έφτασε η ιδανική στιγμή να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις τα θεμέλια για μελλοντικές επιτυχίες στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά. Η συγκεκριμένη αλλαγή απαιτεί να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες και να βελτιώσεις τη στρατηγική σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η Πέμπτη, για εσένα, Τοξότη δίνει μεγάλες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Η Σελήνη στον Κριό σου προσφέρει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να πάρεις πρωτοβουλίες. Το εξάγωνό της με τον Δία χαρίζει μια δόση τύχης και ευκαιριών για επέκταση, ενώ μπορείς να κάνεις ένα ρομαντικό ξεκίνημα. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στην Παρθένο, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να εστιάσεις σε επαγγελματικά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συναντήσεις και οι συνομιλίες με φίλους και συνεργάτες θα είναι πιο καρποφόρες από ποτέ, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί ένας νέος έρωτας. Εσύ που έχεις ταίρι, περνάς όμορφες στιγμές και γεμίζεις τις μπαταρίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσεις τις συνήθειές σου και να βάλεις σε τάξη τα επαγγελματικά σχέδιά σου και τις οικονομικές φιλοδοξίες σου. Το αστρολογικό τοπίο σου ζητά να εκμεταλλευτείς τις κοινωνικές σου δεξιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε, η Πέμπτη σε καθιστά ακόμη πιο δυναμικό και πρόθυμο να αλλάξεις κάποια πράγματα στα προσωπικά σου. Η Σελήνη στον Κριό ενισχύει την αυτοπεποίθηση και το θάρρος σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό τις καθημερινές προκλήσεις. Το εξάγωνό της με τον Δία βοηθά στην επίλυση εκκρεμοτήτων με δημιουργικό τρόπο. Ο Ήλιος μεταβαίνει στην Παρθένο κατά το βραδάκι, φέρνοντας μαζί του μια αίσθηση πρακτικότητας και οργάνωσης σε οτιδήποτε καταπιάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα φαίνεται ιδανική για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους. Οι συζητήσεις θα είναι γεμάτες νόημα και θα φέρουν νέες προοπτικές για να ενδυναμώσεις την αισθηματική ζωή σου, μέσα από ποιοτικές στιγμές ή νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείς σε νέες γνώσεις και να αναπτύξεις τις επαγγελματικές δεξιότητές σου. Βάζεις σε τάξη τις σκέψεις σου και προγραμματίζεις τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις σου με λεπτομέρεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε μου, η σημερινή Πέμπτη φέρνει ανανεωμένη ενέργεια και ευκαιρίες για κοινωνική και επαγγελματική εξέλιξη. Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να επικοινωνήσεις με θάρρος όλα όσα ντρεπόσουν να πεις μέχρι σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία σου προσφέρει δυνατότητες για εποικοδομητικές συζητήσεις με τα παιδιά σου ή νέες ιδέες που βοηθούν την επαγγελματική ή προσωπική σου ανάπτυξη. Το βράδυ, ο Ήλιος μεταβαίνει στην Παρθένο και υποστηρίζει κάθε σου προσπάθεια να αποταμιεύσεις λίγα χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνεις αυθόρμητες συζητήσεις και δημιουργικές ανταλλαγές ιδεών με τους φίλους ή τον ερωτικό σου στόχο. Είσαι πιο τολμηρός και κάνεις το πρώτο βήμα στον έρωτα ή επαναπροσεγγίζεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η θετική ενέργεια που εκπέμπεις προσελκύει άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σου και μπορούν να συνεισφέρουν στην επαγγελματική σου ανάπτυξη. Συγχρόνως, μπορείς να οργανώσεις προσεκτικά τα έξοδά σου, ενισχύοντας την οικονομική σου κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Ιχθύ, η Πέμπτη έφτασε με τη Σελήνη στον Κριό να ενισχύει την αυτοπεποίθηση και το θάρρος σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις με δύναμη και πάθος στους στόχους σου κι ενισχύοντας την αυτοεκτίμησή σου. Το εξάγωνό της με τον Δία κάνει το περιβάλλον μέσα στο σπίτι σου πιο φιλικό και ικανό να σε υποστηρίξει. Νιώθεις μια ισχυρή έλξη να εξερευνήσεις νέες προοπτικές και να πεις «ναι» σε νέες προκλήσεις. Το βράδυ, ο Ήλιος στην Παρθένο ενισχύει περισσότερο τις διαπροσωπικές σου επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένα, αφού οι γνωριμίες σου πολλαπλασιάζονται. Αν έχεις δεσμό, μπορείς να επαναξιολογήσεις κάποιες συνήθειές σας και να τις αντικαταστήσεις με πιο λειτουργικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να δημιουργήσεις νέες, σημαντικές συνεργασίες στα επαγγελματικά. Παράλληλα, η πρακτική σου προσέγγιση μπορεί να σε βάλει σε ένα πιο ρεαλιστικό μονοπάτι εξέλιξης.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET