ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 21/8/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

21 Αυγούστου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, φίλε Κριέ και η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά ενεργοποιεί ένα Τ-τετράγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη. Πρόκειται για έναν σκληρό, μα και παθιασμένο σχηματισμό όπου τα λόγια δε συναντούν τις πράξεις και η καθημερινότητα που ζεις αντικρούει όσα ονειρεύεσαι να καταφέρεις. Θα αισθανθείς νεύρα κι απογοήτευση, αλλά μην το βάζεις κάτω. Δες τις εντάσεις ως μία κινητήρια δύναμη προς την προσωπική σου αλήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν στα ερωτικά σου έχεις εξαπατηθεί, η ημέρα μπορεί να φέρει την αλήθεια στην επιφάνεια. Αντίστοιχα, αν εσύ δεν ήσουν εντάξει απέναντι στους αγαπημένους σου, το κάρμα θα σου δώσει ένα ‘μάθημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να παραμείνεις αυθεντικός, αλλά στα επαγγελματικά απαιτείται να προβάλλεις μία ελαφρώς διαφορετική εικόνα από εκείνη που συνήθιζες. Πρέπει να παραμείνεις ευέλικτος στις απαιτούμενες μεταβολές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Ταύρε, τα ερωτικά σου είναι σε αναβρασμό, αφού η Σελήνη ενεργοποιεί ένα σκληρό σχηματισμό, μαζί με την συμμετοχή της Αφροδίτης και του Άρη. Αναμένονται αντιπαραθέσεις με τους αγαπημένους σου, ενώ αν έχεις παιδάκια θα χρειαστούν λίγη παραπάνω προσοχή από εσένα. Η Τετάρτη έρχεται για να σου υπενθυμίσει ότι η αξία σου θα πρέπει να παραμένει άθικτη, ανεξάρτητα από το πόσο επιδιώκουν να σε ‘τσαλακώσουν’ οι άλλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία αισθηματική απογοήτευση αποτελεί την αιτία που χάνεις την πίστη, έως και την αγάπη προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Μία πράξη προσωπικής φροντίδας ή η αναζήτηση μίας αγκαλιάς από έναν δικό σου άνθρωπο θα σε επαναφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οικονομικό ρίσκο παραμένει άκρως επικίνδυνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι καλή στιγμή για να επενδύσεις μεγάλα ποσά, ούτε να αφήσεις μία πηγή εσόδων σου επειδή θεωρείς πως δε τη χρειάζεσαι άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη με τη Σελήνη από τους Ιχθείς να κάνει έναν σκληρό μεγάλο σχηματισμό με την παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης. Αυτό βάλει τα επαγγελματικά και την ισορροπία της οικογενειακής σου ή προσωπικής ζωής με καβγάδες κι ανατροπές. Το σύμπαν σε καλεί να βρεις χρόνο κι ενέργεια για τα πάντα, κάτι που ακούγεται ακατόρθωτο. Ο Άρης στο ζώδιό σου χαρίζει αυξημένη ενεργητικότητα, αλλά θα πρέπει να αφήσεις για αργότερα όποια ασχολία δεν επείγει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φαίνεται περιορισμένος ο χρόνος που διαθέτεις στα αισθηματικά σου, αφού πολλαπλοί τομείς στην καθημερινότητά σου παρουσιάζουν αυξημένες απαιτήσεις. Τουλάχιστον ξεκαθάρισε τη θέση σου, για να αποτρέψεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου βλέψεις συγκρούονται με την πραγματικότητα, καθώς και με κάποιες ‘σαμποταριστικές’ αντιλήψεις των προσώπων του άμεσου περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να κρατήσεις όρια και ώριμη στάση, χωρίς να θυμώνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, φίλε Καρκίνε, με αρκετό ενδιαφέρον, αλλά και καβγάδες. Η Σελήνη μπορεί να βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Διδύμων, όμως ο μεγάλος σχηματισμός που ενεργοποιεί με την Αφροδίτη και τον Άρη σε φέρει αντιμέτωπο με πολλή… φασαρία! Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να μην αφορούν καν εσένα, αλλά θα χρειαστεί να γίνεις… ο διαιτητής! Η εμπειρία αυτή θα σου γεννήσει περισσότερη υπερένταση κι εσωτερικές συγκρούσεις, κάνοντάς το δύσκολο να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά καβγαδάκια είναι αναμενόμενα με τόση ένταση που επικρατεί. Πρόσεχε μην ξεστομίσεις κουβέντες που αργότερα δε μπορείς να ανακαλέσεις. Σε περίπτωση που φλερτάρεις, η χυλόπιτα περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το να ‘κατηγορείσαι’ για κάτι που δεν έκανες, επειδή κάποιος συνάδελφος ή πελάτης κατάλαβε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπες, είναι σίγουρα ενοχλητικό. Συνεπώς, στα επαγγελματικά πρέπει να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα, αποφεύγοντας τα υποθετικά σενάρια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Με τη σημερινή Τετάρτη, όπου η Σελήνη από τους Ιχθείς ανεβάζει στα ύψη τη λίμπιντό σου, το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχεις μία ημέρα αξέχαστη! Πρόσεχε, όμως, γιατί ο δύσκολος σχηματισμός που ενεργοποιεί με την Αφροδίτη και τον Άρη προκαλούν προβλήματα κι ανταγωνισμό με τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Παράλληλα, απόφυγε τις παρορμητικές αγορές, μιας και τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη φάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάνω που το σύμπαν πάει να σου δωρίσει παθιασμένες στιγμές, το πάθος γίνεται μίσος, καβγάδες και μετά ξανά έρωτας. Αυτό σείει τις ερωτικές σου κατακτήσεις αν είσαι μόνος, αλλά τουλάχιστον αναζωπυρώνεις το πάθος στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το να επενδύσεις μεγάλα ποσά για να βγάλεις αργότερα χρήματα ή να κάνεις μία μεγάλη αγορά, δεν αποτελεί σοφό βήμα, με βάση τα άστρα. Το καλύτερο είναι να ‘μαζευτείς’ οικονομικά κι επαγγελματικά, αφήνοντας για αργότερα τα μεγάλα σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθείς, σε δύσκολο σχηματισμό με τον Άρη και την Αφροδίτη, σίγουρα προκαλεί κρίσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Το να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ‘μια κουβέντα’ είναι, αφού σου τη δίνουν όλοι και όλα. Σα να μην έφτανε αυτό, οι απαιτήσεις στη δουλειά αυξάνονται σε μη ρεαλιστικό επίπεδο. Σήμερα Τετάρτη άκου το ένστικτό σου ώστε να σε καθοδηγήσει στις σωστές αποφάσεις, αλλά απόφυγε τις συναισθηματικές εξάρσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμένονται ισχυρές κρίσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε οι καβγάδες είναι αναμενόμενοι, ανεξάρτητα από το αν έχεις ταίρι ή αν σε προσεγγίζει κάποιος θαυμαστής. Τα αισθηματικά σου είναι δύσκολα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι απαιτήσεις αυξάνονται και πρέπει να παραμείνεις ευέλικτος στις αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Αυτά που θέλεις συγκρούονται με τις επιθυμίες και φιλοδοξίες των άλλων, προκαλώντας συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Ζυγέ, η Τετάρτη με την Σελήνη στους Ιχθείς ενδέχεται να προκαλέσει λίγες αλλαγές στο πρόγραμμά σου από εξωτερικούς παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Βέβαια, είσαι τόσο καλός διπλωμάτης που φυσικά και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Ο σκληρός σχηματισμός της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη, ταυτόχρονα, υποδηλώνει πως θα ήθελες να ασχοληθείς με τις εσωτερικές σου ανάγκες, αλλά σου ‘σκάνε’ υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρώσεις άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι άσχημα, όμως σίγουρα θα χρειαστείς λίγο χρόνο μακριά από εντάσεις. Ήδη έχεις κάποιες μέσα σου και δε θα ήταν καθόλου βοηθητικό αν συμμετείχες και σε εξωτερικούς καβγάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλο ανατροπές παρουσιάζει η ημέρα κι εσύ πρέπει μονίμως να πηγαίνεις με τα νερά των άλλων, προκειμένου να βγει η δουλειά όπως πρέπει. Δεν είναι καλή στιγμή για επαγγελματικές ενάρξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ Σκορπιέ και σίγουρα η ένταση με το άμεσο κοινωνικό σου περιβάλλον γίνεται εμφανής. Η Σελήνη από τους Ιχθείς σου ξυπνά μία ρομαντική διάθεση, όχι μόνο αναφορικά με την προσωπική σου ζωή, αλλά μαζί βλέπεις τον κόσμο μέσα από ένα ρομαντικό μικροσκόπιο. Εξιδανικεύεις κάποιες καταστάσεις και σύντομα οι διάλογοι με φίλους και γνωστούς θα σε αφυπνίσουν και προσγειώσουν απότομα στο έδαφος, με το σκληρό Τ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρά τις δυσκολίες που κάνουν την εμφάνισή τους, η ημέρα για τα ερωτικά σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα παθιασμένη, όπως ακριβώς σου αρέσει! Ανεξάρτητα από την κατάστασή σου στα αισθηματικά, ο έρωτας θα υπερ-νικήσει κάθε δυσκολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μία ημέρα κατάλληλη για να δώσεις όλο τον εαυτό σου στη δουλειά, μιας και οι ανατροπές εμφανίζονται η μία μετά την άλλη. Η δημιουργικότητά σου είναι τόσο δυνατή, αλλά το περιβάλλον σου δε την αποδέχεται ακόμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Τοξότη, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει πολύ πιο σπιτόγατο. Θέλεις να περάσεις χρόνο στο σπίτι ή παρέα με άτομα που ήδη γνωρίζεις καλά, παρά να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια διασκέδασης κι επέκτασης, όπως συνηθίζεις. Η σκληρή όψη της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη, δείχνει πως οι φιλοδοξίες σου είναι υπέρμετρες και η εικόνα που προβάλεις προς τα έξω πολύ πιο σημαντική από όσο θα έπρεπε, αναγκάζοντάς σε να βγεις έξω από τα νερά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για την αισθηματική σου ζωή ο χρόνος είναι περιορισμένος με τόσο πολλές δουλειές που ‘σκάνε’. Πάντως, ο τομέας αυτός αποτελεί βαλβίδα αποσυμπίεσης από τις αναποδιές των υπολοίπων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία σου πρέπει να κρατήσεις μία ψύχραιμη στάση, αφού οι ανατροπές από παράγοντες πέρα από τις δυνάμεις σου κάνουν τα επαγγελματικά σου ‘ζούγκλα’ μέσα στην οποία θα χρειαστεί να κρατηθείς από κλαδί σε κλαδί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη από τους Ιχθείς σε κάνει να θέλεις να πεις με λίγο ‘άτσαλο’ τρόπο αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Πάλλεσαι μεταξύ απόλυτης σιωπής και ωμής ειλικρίνειας κι αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από την κορύφωση του Τ- τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης του Άρη και της Αφροδίτης. Πρόκειται για έναν προκλητικό σχηματισμό που δοκιμάζει τα όριά σου και σε φέρει αντιμέτωπο με καβγάδες αλλά και πράγματα που ξεστομίζεις για τα οποία μετανιώνεις άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόσεξε μην πληγώσεις τους ανθρώπους που αγαπάς, μιας και οι κουβέντες που ανταλλάζεις μέσα στην ημέρα είναι αρκετά σκληρές. Σε αρκετές περιπτώσεις εσύ ή η άλλη πλευρά μεγεθύνει στο μυαλό τις κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα προβλήματα συμπαρασύρονται και στα επαγγελματικά σου, σε περίπτωση που δε διαχειριστείς διπλωματικά το λόγο σου. Είναι άκρως σημαντικό σήμερα να δώσεις υποσχέσεις που θα μπορέσεις να κρατήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στους Ιχθείς σείει την πεποίθησή σου πως τελικά μπορείς να βασιστείς στις προσωπικές σου δυνάμεις για να καταφέρεις το οτιδήποτε. Ο σκληροπυρηνικός σχηματισμός με την συμμετοχή του Άρη και της Αφροδίτης σε αναγκάζει να βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου, αφού κάποιες εξωτερικές ανατροπές σε φέρουν εκτός σχεδίων. Πρέπει να σταματήσεις να βασίζεις την αξία σου στη γνώμη τρίτων και να ‘συγχωρήσεις’ τον εαυτό σου για κάποια λάθη που έκανε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φέρουν εντάσεις επειδή κάποιες ανασφάλειες σε κάνουν να υιοθετείς εσύ ή η άλλη πλευρά μία παθητικό-επιθετική συμπεριφορά που αντί να επιλύει προβλήματα με την επικοινωνία, ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αποτυχίες είναι απλώς ένα ακόμη εισιτήριο προς την εκπλήρωση των ονείρων σου. Παρά τις δυσκολίες που εμφανίζονται στο οικονομικό κι επαγγελματικό σου μονοπάτι, θα πρέπει να παραμείνεις πιστός στο στόχο σου.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα η Τετάρτη είναι μία ημέρα πρόκληση, αφού η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε καθιστά πρωταγωνιστή, φέροντας στο επίκεντρο τους δικούς σου στόχους κι επιθυμίες. Πρόσεξε, όμως, γιατί η σκληρή όψη της με τον Άρη και την Αφροδίτη, ταυτόχρονα, υποδηλώνει ότι συγκρούεσαι με τους πάντες, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες. Το τέλος δε θα είναι και τόσο καλό, αφού οι καβγάδες έως και η απομόνωση κι απόρριψη από αγαπημένα πρόσωπα είναι πιθανή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, παρόλο που οι κατακτήσεις σου ανεβαίνουν αβίαστα, εσύ εξακολουθείς και δρας εγωκεντρικά, οπότε μέσα από την κακή διαχείριση των διαπροσωπικών επαφών σου, ‘χάνεις’ ανθρώπους που σε αγαπούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υιοθετείς μία διπλωματική στάση, αλλά η επιθυμία σου να σταθεροποιήσεις την πορεία σου με τον τρόπο που εσύ σχεδίαζες, συγκρούεται με τις ανάγκες του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET