ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 20/8/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

20 Αυγούστου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθείς πέρασε σήμερα Τρίτη και σε αφήνει να ηρεμήσεις, Κριέ. Είναι κενής πορείας, επομένως αν σε κούρασε η προηγούμενη ημέρα, σίγουρα θα βρεις την ησυχία σου τώρα. Οι εξελίξεις είναι μετρημένες και συνιστάται να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στο να τελειώσεις κάτι που έχεις αναλάβει, παρά να καταπιαστείς με κάτι νέο. Βυθίζεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος, αλλά έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις θαμμένες επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ημέρα ηρεμίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι εδώ και σε βοηθά να μαζέψεις τα κομμάτια σου από τη χθεσινή σκληροπυρηνική Πανσέληνο. Τα αισθηματικά σου δε φέρουν απότομες αλλαγές και μπορείς λίγο να ανασάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, μολονότι κάνεις πολλά όνειρα, σενάρια και σχέδια, η ημέρα δεν ευδοκιμεί για να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία και να προχωρήσεις σε μεγάλες μεταβολές. Πάρε το χρόνο σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Τρίτη φέρει ωραίες στιγμές με τις παρέες και τυχόν ομάδες και συλλόγους στους οποίους λαμβάνεις μέρος με την Σελήνη στους Ιχθείς. Πέρασε χρόνο μαζί τους και συζητήστε για τους κοινούς ή προσωπικούς σας στόχους, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε έναν κώδικα αλληλοϋποστήριξης για κάποιο έργο. Είναι μία στιγμή όπου επαναξιολογείς τα όνειρά σου και δίνεις μικρές πινελιές φαντασίας, δημιουργικότητας κι αισιοδοξίας σε αυτά, με την Σελήνη να παραμένει κενής πορείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι μόνος, είναι αρκετά πιθανό τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν, αφού οι ανατροπές δεν ανήκουν στο σήμερα. Εσύ που έχεις δεσμό είσαι πιο τυχερός, αφήνοντας την ημέρα να κυλήσει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, δεν ευνοείσαι τόσο στις καινούριες επαφές, οπότε αρκέσου στον υφιστάμενο κοινωνικό σου κύκλο. Αν θεωρείς ότι στα επαγγελματικά χρειάζεσαι μπουστάρισμα, στρέψου προς πιο έμπειρους επαγγελματίες, αναζητώντας συμβουλές.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη, σήμερα, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και σου περνά το ‘μικρόβιο’ την επαγγελματικής αναγνώρισης και κοινωνικής προόδου. Από την άλλη είναι σε κενή πορεία, επομένως δεν υπάρχει σημαντική εύνοια στις μεγάλες ανατροπές. Σε περίπτωση που κάνεις ‘κουλά’ όνειρα σχετικά με έναν γάμο με ένα πρόσωπο με το οποίο ούτε καν διατηρείς δεσμό, σύντομα αυτές οι σκέψεις θα ‘σβήσουν’. Η φαντασία σου καλπάζει και σε διασκεδάζει αυτό, αλλά φυσικά και ξεπερνά την πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορούσε να κριθεί ως πέρα για πέρα αδιάφορη η τρέχουσα ημέρα για την αισθηματική σου ζωή, δίχως να προσφέρει κάτι το συναρπαστικό. Το καλό είναι πως οι καβγάδες είναι απόντες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, αρκεί να ΄κρατάς μια πισινή’ στην περίπτωση που κάποια από τα μεγάλα σχέδιά σου δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Άφησε τις μεγάλες ενάρξεις για άλλη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε, φαίνεται να είσαι από τους πιο ευνοημένους μέσα στην ημέρα. Η Τρίτη με την Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων σε γεμίζει ελπίδες για το αύριο. Η σκέψη σου είναι υψηλών δονήσεων και πολλά από αυτά που σκέφτεσαι τα ελκύεις ώστε στο άμεσο μέλλον να γίνουν πραγματικότητα. Δε ‘βρίσκεις χρόνο’ για τους ανθρώπους που δεν είναι κατάλληλοι για εσένα και το σύμπαν σε φέρει σε επαφή μόνο με ποιοτικές προσωπικότητες, ικανές να ενδυναμώσουν κι άλλο την προσωπική σου ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα ερωτικά σου, να ξέρεις πως η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για να εκτιμήσεις τον υφιστάμενο κοινωνικό σου κύκλο, εφόσον η Σελήνη παραμένει κενής πορείας και δεν προσφέρει συνταρακτικές αλλαγές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι να ολοκληρώσεις εκείνο το βιβλίο που έπιασες πρόσφατα στα χέρια σου ή το διαδικτυακό σεμινάριο που θεώρησες πως θα συμβάλλει θετικά στην επαγγελματική σου πρόοδο και μην καταπιαστείς με κάτι νέο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Τρίτη αποτελεί μία γερή ανάσα μετά τη χθεσινή επεισοδιακή Πανσέληνο που σε κούρασε αρκετά. Τώρα πια η Σελήνη έχει προχωρήσει στους Ιχθείς και είναι κενής πορείας, αφήνοντάς σου το περιθώριο να συσκεφθείς λίγο με τον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις κάποιες από τις ανασφάλειες που βγήκαν στην επιφάνεια. Είναι μία καλή στιγμή να αφιερώσεις χρόνο και χώρο σε όσους αγαπάς και να παρατήσεις τις φοβίες στην άκρη, χάρη στην υποστήριξη που λαμβάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη, χαρίζοντάς σου περισσότερες παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου ή με έναν παροδικό έρωτα. Τα αισθηματικά σου δε φέρουν τόσες ανατροπές, αλλά σίγουρα πρέπει να αποβάλεις τις ανασφάλειές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που απασχολεί το μυαλό σου, διότι η συναισθηματική ανασφάλεια προκαλεί και την υλική. Καλό θα είναι να μην καταπιαστείς με νέες επενδύσεις και να προτιμήσεις να κάνεις έναν προσεκτικό προϋπολογισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Δεν είναι κακή η Τρίτη Παρθένε μου. Σήμερα η Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθείς, σε καθιστά περισσότερο ευαίσθητο και ταυτόχρονα η ενσυναίσθησή σου ενισχύεται τόσο καλά που διαχειρίζεσαι προσεκτικά τις διαπροσωπικές σου επαφές. Οι συζητήσεις σου γίνονται περισσότερο ουσιαστικές και δίνεις σημασία στα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει κάτι που θα ξεστομίσεις. Η φαντασία σου καλπάζει και κάνεις όνειρα για το πώς θα μπορούσε να είναι καλύτερη η ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα φαίνεται τρομερή για να ενδυναμώσεις τις υφιστάμενες διαπροσωπικές επαφές σου, κτίζοντας αμοιβαία υποστήριξη και δείχνοντας κατανόηση στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Τα αισθηματικά σου παραμένουν ήπια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες που διατηρείς μέχρι σήμερα ή οι σημαντικότεροί σου πελάτες είναι το κλειδί για να πάρεις δύναμη, να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να πορευθείς πιο δυναμικά μέσα στο επαγγελματικό μονοπάτι που επέλεξες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Η Τρίτη είναι εδώ, αγαπητέ μου Ζυγέ και μαζί της φέρει τη Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, η οποία, βέβαια, παραμένει κενής πορείας. Αυτό με απλά λόγια ‘μεταφράζεται’ για εσένα ως μία ήρεμη ημέρα όπου επικεντρώνεσαι στις μικρές στιγμές και παραμένεις υπεύθυνος απέναντι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Σήμερα μπορείς να ολοκληρώσεις όποιες αρμοδιότητες σου αναλογούν και σου έχουν ήδη ανατεθεί, όμως απόφυγε να προσθέσεις ακόμη περισσότερες στο πρόγραμμά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου προχωρούν αδιάφορα, μιας και ούτε καν εσύ τους δίνεις σημασία. Δεν ‘ψάχνεσαι’ για νέους έρωτες και δεν πειραματίζεσαι ενεργά με την υπάρχουσα σχέση σου, ενώ η ημέρα παραμένει ήρεμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά σου και στέκεσαι ‘βράχος’ απέναντι στις προθεσμίες που σου έχουν τεθεί ή έχεις βάλει μόνος σου. Προτίμησε να φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε μικροδουλειά άφησες ανολοκλήρωτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, η Σελήνη σήμερα πέρασε στους Ιχθείς, ανεβάζοντας αισθητά τη διάθεσή σου. Το έχεις ανάγκη, μιας και μόλις χθες έσκασε το ‘χαστούκι’ της Νέας Σελήνης χθες. Το να ασχοληθείς με ένα χόμπι που αγαπάς και σε βοηθά να ξεφύγεις από πολλούς προβληματισμούς, είναι σίγουρα μία καλή κίνηση για την ψυχική σου ευεξία. Αν έχεις παιδάκια, η Τρίτη σου προσφέρεται για περισσότερες ποιοτικές στιγμές μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μεγαλύτερη έμφαση που δίνεις πηγαίνει στην αισθηματική σου ζωή, παραμένοντας μία διέξοδος διαφυγής από τους προβληματισμούς που προέκυψαν από άλλους τομείς. Βέβαια, οι καινούριες σχέσεις δεν μοιάζει να είναι το φόρτε σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου επικεντρώνεσαι στις μικρές κι ευχάριστες στιγμές, όπως το καφεδάκι της ημέρας ή κάποια καλή συνήθεια που θα σου ανεβάσει τη διάθεση για δουλειά. Απόφυγε τα μεγάλα επαγγελματικά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Η Τρίτη είναι εδώ Τοξότη κι εσύ θέλεις να ηρεμήσεις λιγάκι κοντά στα λημέρια που συχνάζεις ή το σπίτι σου και τα οικεία σου πρόσωπα. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σε καθιστά, σήμερα, πιο ευαίσθητο στις αναμνήσεις που επαναφέρονται από το παρελθόν. Οι ρίζες σου και η οικογένειά σου έρχονται στο προσκήνιο κι επιλέγοντας να κάνεις ανοικτές, μα δίχως εντάσεις, συζητήσεις, αναμένεται να λύσει προβλήματα που παράβλεπες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι η ιδανικότερη ημέρα για την αισθηματική σου ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πράγματα είναι άσχημα. Στην ουσία, αν είσαι μόνος, επενδύεις λίγο χρόνο στον εαυτό και τον ψυχισμό σου, ενώ αν συζείς με το ταίρι σου, τα πράγματα κυλούν ομαλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε ένα μικρό διαλειμματάκι από τη δουλειά, κυριολεκτικά ή συμβολικά. Ξεκουράσου πνευματικά και φρόντισε να ανακτήσεις τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου. Είναι καλό να τακτοποιήσεις τον επαγγελματικό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε, μία ημέρα γεμάτη κινητικότητα και ζωτικότητα είναι εδώ για σένα! Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σου γεννά την επιθυμία να επικοινωνήσεις και να συνδεθείς αμφότερα σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο με τους άλλους. Μοιράζεσαι ή ακούς ένα σωρό σκέψεις και ιδέες με τον περίγυρό σου, όμως κράτησε μικρό καλάθι αφού η Σελήνη παραμένει κενής πορείας. Αυτό με απλά λόγια υποδεικνύει πως κάποια σχέδιά σου δεν ξεκινούν ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Τρίτη υπόσχεται ανανέωση μέσα από ζωηρούς και συναισθηματικούς διαλόγους, οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση αν πρόκυπτε ένα φλερτ ή εκμυστηρευόσουν πόσο πολύ αγαπάς τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κράτα τις φιλοδοξίες σου χαμηλά για σήμερα. Ο λόγος είναι πως θα έχεις πιο αργές εξελίξεις και όχι άμεσες ενάρξεις. Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια, όμως εσύ εφαρμόζεις το αντίθετο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε, η Τρίτη έφτασε με την Σελήνη στους Ιχθείς να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα ασφαλειών. Είτε θέλεις να πιστέψεις περισσότερο στις προσωπικές σου δυνατότητες, είτε απλά θέλεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα, είναι μόνο από τις λίγες σκέψεις που ‘τυραννούν’ το μυαλό σου. Καλό θα είναι να αφήσεις για άλλη στιγμή τις καινούριες επενδύσεις ή ενάρξεις ασχολιών με στόχο το χρήμα, γιατί με τη Σελήνη σε κενή πορεία, δεν ενδέχεται να ευδοκιμήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου προχωρούν σχεδόν αδιάφορα, μιας και οι καινούριες γνωριμίες δεν είναι και τόσο ευνοϊκές. Αν έχεις δεσμό, πρόσεχε πώς μιλάς μαζί του, γιατί κάτι που λες ή ακούς σε ‘χτυπά’ γερά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι άριστη στιγμή να ασχοληθείς με τον οικονομικό σου προϋπολογισμό ή να τακτοποιήσεις κάποια αντικείμενα μεγάλης αξίας σε θέση ασφαλή. Πάντως, δεν είναι η απόλυτη ημέρα για να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα από νέες ασχολίες.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Όλα γύρω σου γυρίζουν, αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να θέλεις να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο, δίχως, βέβαια, να παραμελείς τον εξωτερικό. Η ενασχόληση με τα συναισθήματά σου σε οδηγεί προς μία επιτυχημένη ενδοσκόπηση, ενώ οι πράξεις προσωπικής φροντίδας αποδεικνύουν τον υγιή τρόπο που αγαπάς τον εαυτό σου. Η Τρίτη είναι ιδανική για να επιλύσεις παρεξηγήσεις, αλλά όχι για νέες γνωριμίες, με τη Σελήνη να παραμένει κενή πορείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου ενδυναμώνονται χάρη στο δυνατό σου ένστικτο. Καταλαβαίνεις τις ανάγκες και προθέσεις των άλλων, όμως απόφυγε τις εξιδανικεύσεις. Δώσε περισσότερη σημασία στις πράξεις όσων σε περιτριγυρίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επικέντρωση στις προσωπικές σου ανάγκες αναμένεται να προκαλέσει συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο, σε περίπτωση που αρνηθείς να συνεργαστείς με εκείνους που σου το ζητούν. Βέβαια, μπορείς να καταλάβεις ποιος έχει αγνές προθέσεις απέναντί σου ή όχι.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET