ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 12/8/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

12 Αυγούστου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Σήμερα Κριέ, η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, οπότε η επιθυμία σου να διεισδύσεις στα πάντα και να μάθεις τι κρύβεται πίσω από το οτιδήποτε παραμένει ενεργή. Η Δευτέρα με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να αναζητήσεις αυτή την αλήθεια, είτε αφορά τον εσωτερικό σου κόσμο, είτε κάποιο άλλο πρόσωπο. Πρόσεξε, όμως, γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κάποιο μυστικό και να διαρρεύσει άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τόσο αυξημένο ερωτισμό, σίγουρα εκπέμπεις το κατάλληλο vibe προς τα έξω και μαγνητίζεις αβίαστα τον νέο ή υπάρχοντα ερωτικό σου στόχο. Η ερωτική σου ζωή ενδυναμώνεται με δυνατές εμπειρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου στροφάρει γρήγορα και σε βοηθά να βρεις λύσεις και να βγεις από οικονομικά αδιέξοδα. Σήμερα αντιλαμβάνεσαι καλύτερα πώς λειτουργεί ο κόσμος κι έτσι μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα το κοινωνικό και το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Ταύρε, σήμερα Δευτέρα η Σελήνη βρίσκεται ακόμη απέναντί σου στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο και υποστηρίζει κάθε σου προσπάθεια να κάνεις μία ποιοτική επαφή, συζήτηση, γνωριμία ή να θέσεις πιο στέρεες βάσεις σε μία σχέση και συμφωνία σου. Μέσα από εξωτερικούς παράγοντες συναντάς εύνοια. Αυτή μπορεί να έχει την μορφή ενός εμψυχωτικού διαλόγου ή κάποιας ενέργειας ενός κοντινού σου προσώπου που τελικά θα σου λύσει τα χέρια αναφορικά με έναν προβληματισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν το ένστικτό σου ως αξιόπιστο οδηγό σωστών επιλογών. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή όχι, καλό θα είναι να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, αφιερώνοντας χρόνο κι ενέργεια σε όσους το αξίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από κάποιες συμφωνίες ή συμμαχίες στη δουλειά σου, θα μπορέσεις να αισθανθείς ασφάλεια και να κατορθώσεις τελικά να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να διακριθείς για την επαγγελματική σου στάση.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου στις δουλειές του σπιτιού, καθώς και τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Είναι θετικό για την επαγγελματική σου εξέλιξη το τρίγωνό της με τον Κρόνο σου προσδίδει την απαραίτητη πειθαρχία, ώστε να καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των καταστάσεων, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που θα προκύψουν. Ο,τι υπόσχεσαι φροντίζεις να το τηρήσεις κι έχεις την αντίστοιχη απαίτηση από τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κρίνονται ‘μέτρια’ με βάση τις σημερινές αστρολογικές όψεις, οπότε είναι καλύτερο να επικεντρωθείς στους ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις πως σε αγαπούν ή τη σχέση σου. Οι νέες γνωριμίες δεν ευδοκιμούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να περιμένεις κάποιες ευκαιρίες. Μάλιστα, πολλές από αυτές θα τις δημιουργήσεις εσύ, μέσα από κάποια μικρά βήματα ή νέες συνήθειες που αποκτάς και δρουν ευεργετικά στην εργασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα και η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε εμπνέει περισσότερο να εκφράσεις τον εαυτό σου, τις απόψεις και τα συναισθήματά σου μέσα από πολύ δημιουργικές ενέργειες. Η ανακάλυψη ενός νέου χόμπι ή η ενασχόλησή σου με οτιδήποτε αγαπάς είναι κομμάτι της ημέρας. Ακόμη και στη δουλειά σου φροντίζεις να γίνεις πιο εφευρετικός, χωρίς να ‘φρακάρεις’ σε μία βαρετή ρουτίνα. Το να κάνεις έναν υποστηρικτικό διάλογο με τα παιδιά σου θα βοηθήσει εκείνα, αλλά και τη σχέση σου μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου φαίνονται ιδιαίτερα ευνοημένα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα, έχουν και δυνατότητες μακροημέρευσης, σε περίπτωση που σήμερα κάνεις μία καινούρια σχέση ή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις κάποιους επεκτατικούς σου στόχους και να τους αντικαταστήσεις με άλλους, πιο ρεαλιστικούς και εφικτούς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα Δευτέρα και η Σελήνη στο Σκορπιό σου γεννά την ανάγκη να μείνεις σπίτι και να την… ‘σκαπουλάρεις’ από τη δουλειά! Πρόσεξε, γιατί οι τάση σου να αφαιρείσαι είναι λίγο πιο έντονη, επειδή ο συναισθηματισμός σου εντείνεται περισσότερο. Το καλό είναι πως το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποιες από τις φοβίες που θεωρούσες ‘ταμπού’ και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου, προχωρώντας μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο λόγος που σήμερα δεν έχεις αλλαγές στα αισθηματικά είναι επειδή δεν θέλεις! Είναι προτιμότερο να επενδύσεις χρόνο στον εαυτό σου και τα άτομα που ήδη βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις έναν οικονομικό προϋπολογισμό ή να κοιτάξεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες, ώστε να προγραμματίσεις πιο προσεκτικά τα έξοδά σου ή να κινητοποιηθείς ώστε να βγάλεις πιο πολλά χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, η Σελήνη σήμερα Δευτέρα βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Σκορπιού και βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πώς πρέπει να διαχειριστείς κάθε διάλογο που προκύπτει μέσα στην ημέρα και μάλιστα ποιες πληροφορίες πρέπει να μοιραστείς και ποιες να κρατήσεις για τον εαυτό σου! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σε βοηθά να εξισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να προβάλλεις υπευθυνότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η όψη που κορυφώνεται μέσα στην ημέρα είναι ικανή να σου δωρίσει μία σημαντική επαφή ώστε να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή αν είσαι μόνος. Αντίστοιχα, εσύ, δεσμευμένε, προσπαθείς να ‘σοβαρέψεις’ τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργάσου με άλλους επαγγελματίες του χώρου και απόφυγε τον περιττό ανταγωνισμό! Επικοινωνείς έξυπνα και διπλωματικά, οπότε μπορείς να αποφύγεις τους κρυφούς εχθρούς και να κτίσεις γερές και υποστηρικτικές συμμαχίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Ζυγέ, η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να περνάει κρίση, σήμερα Δευτέρα, όμως σίγουρα βρίσκεις διέξοδο! Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου στο πώς θα ενισχύσεις την πίστη στις προσωπικές σου δυνατότητες, μα τελικά το τρίγωνό της με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα τα καταφέρεις. Η διέξοδός σου είναι να σταθείς υπεύθυνος στις υποχρεώσεις και τα εργασιακά σου, καθώς και να παραμείνεις αφοσιωμένος’ στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή, γιατί η επικέντρωσή σου δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην προσωπική σου ανάπτυξη, πριν αναζητήσεις την αγάπη. Αν έχεις δεσμό, ακούς υποστηρικτικά λόγια από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δείχνεις ένα απόλυτα σοβαρό πρόσωπο και κάνεις πολύ καλή εντύπωση. Εμπνέεις αξιοπιστία στους άλλους και μπορείς να λάβεις χρήσιμες και υποστηρικτικές συμβουλές από άτομα μεγαλύτερα και πιο έμπειρα από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σκορπιέ, η Δευτέρα έφτασε και ακόμη η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, εντείνοντας τον συναισθηματισμό σου. Παράλληλα, μπορείς και ‘ψυχανεμίζεσαι’ τι θέλουν οι άλλοι από εσένα, απομακρύνοντας τα άτομα που σου δίνουν την εντύπωση πως θέλουν να σε εκμεταλλευτούν σε οποιονδήποτε τομέα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, μέσα στην ημέρα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή να υλοποιήσεις μία δημιουργική σου ιδέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπαθείς και τελικά μπορείς, να δείξεις ένα σοβαρό πρόσωπο στην αισθηματική σου ζωή, εμπνέοντας εμπιστοσύνη προς το άλλο σου μισό. Εναλλακτικά, αν είσαι μόνος, ελκύεις πιο αξιόπιστους πιθανούς συντρόφους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή, αν και δεν σε ενδιαφέρει τόσο όσο τα προσωπικά σου, αυτή τη στιγμή, σίγουρα μέσα από ένα πειθαρχημένο πλάνο και κάποιες ρεαλιστικές, μα πρωτοποριακές ιδέες σου, μπορεί να σημειώσει πρόοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Η Δευτέρα έφτασε Τοξότη και το κουτσομπολιό στη δουλειά δίνει ρεσιτάλ! Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε καθιστά άριστο ακροατή αλλά όχι και τόσο ζωηρό συνομιλητή, καταλήγοντας να ακούς τα προσωπικά του καθενός. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σε βοηθά να διαχειριστείς με ωριμότητα κάθε κατάσταση και να μετρήσεις τα λόγια σου, επομένως δε γίνεσαι αδιάκριτος και δεν προκαλείς εντάσεις με τον τρόπο επικοινωνίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν μέσα από κάποιες κρυφές συνομιλίες ή συναντήσεις να ενδυναμωθούν και να σε ανανεώσουν, καταλαβαίνοντας ότι περνά ακόμα η … μπογιά σου! Αν έχεις δεσμό, η επικοινωνία σας βελτιώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά είσαι αυτός που εμπιστεύονται όλοι, με αποτέλεσμα να σου εκμυστηρεύονται διάφορες πληροφορίες για το εργασιακό περιβάλλον ή για το πώς κινείται ο κλάδος δραστηριοποίησής σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς κάποιες επαγγελματικές προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε, η Δευτέρα σου δεν φαίνεται καθόλου κακή! Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου ανεβάζει τη δημοτικότητα και την ανάγκη να συμμετέχεις σε συλλόγους ή άλλες κοινωνικές ομάδες, ώστε να συζητήσεις με ομοϊδεάτες για κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τους άλλους πιο ώριμα και να έχεις τα αποτελέσματα που αρχικά σκόπευες σε κάθε σου συζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, έφτασε σήμερα η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις καινούριες επαφές αν είσαι ελεύθερος, έτσι ώστε τελικά να βρεις την αγάπη! Αν έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό, τότε κτίζεις πιο ποιοτική επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι τόσο καλά δομημένος που ακόμη και την πιο περίπλοκη ορολογία να θέλεις να μάθεις, σίγουρα γίνεσαι εύκολα κατανοητός ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Αυτό προωθεί την επαγγελματική σου εικόνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Η Δευτέρα έφτασε αγαπητέ Υδροχόε με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού να σε κάνει περισσότερο επικεντρωμένο στον τρόπο που σε αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Η κοινωνική σου εικόνα θέλεις να δείχνει δυνατή, προσπαθώντας πίσω από αυτήν να κρύψεις μία ανασφάλειά σου. Το σύμπαν, πράγματι, σε βοηθά να το καταφέρεις, όμως δεν αποτελεί, απαραίτητα μία καλή πρακτική που θα σου λύσει ουσιαστικά προβλήματα. Είναι μία στιγμή όπου προτεραιότητα αποτελεί η προβολή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κυλούν χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέσα στην ημέρα, αφού το αστρολογικό σκηνικό δεν υπόσχεται σημαντικές γνωριμίες κι εξελίξεις. Πάντως, εσύ που έχεις ήδη έναν δεσμό, προχωρά χωρίς εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με την επαγγελματική σου φήμη, κάνεις ο,τι περνά από το χέρι σου, προκειμένου να κτίσεις κάτι πιο στιβαρό και να κερδίσεις το θαυμασμό των άλλων, που τελικά θα σου εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο πελατολόγιο ή περισσότερο κύρος.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, κάνεις πολύ καλά πο επενδύεις, σήμερα Δευτέρα στον εσωτερικό σου κόσμο και στην προσωπική σου ανάπτυξη, αφού είναι ο τομέας που σε ευνοούν περισσότερο τα άστρα, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται στον Σκορπιό! Τα καλύτερα νέα έρχονται από το τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου και της Σελήνης που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις μία προσωπική επέκταση ή να έχεις μία ακαδημαϊκή επιτυχία. Το να αποφασίσεις να σπουδάσεις ή να εκπαιδευτείς σε κάτι είναι αρκετά πιθανό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αποκτούν χρώμα και αισιοδοξία, χάρη στα θετικά vibes που εκπέμπεις. Εμπνέεις τους άλλους να πιστέψουν στον εαυτό τους και μέσα από αυτό αρχίζουν να θαυμάζουν κι εσένα για το έργο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα ήταν καλή κίνηση να συλλέξεις πληροφορίες σχετικές με τον κλάδο εργασίας σου που η πλειοψηφία δεν κατέχει αλλά κρίνονται απαραίτητες για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET