Είναι viral

Το σπίτι της Polly Pocket στο Airbnb είναι το dream house κάθε κοπέλας που μεγάλωσε στα 00s!

Η διανυκτέρευση εκεί δεν είναι επιθυμία, είναι ανάγκη! 😍

Το ‘shut up and take my money’ δεν ακούστηκε ποτέ πιο ειλικρινές βγαίνοντας από το στόμα μας!

Αλλά μετά σκέφτεσαι ότι το real-life size σπίτι της Polly Pocket δεν κοστίζει όσο το παιχνίδι που έπαιρνες από τα Jumbo, και προσγειώνεσαι πίσω στην άδικη πραγματικότητα: αυτή όπου οι νέοι σήμερα δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε ένα απλό σπίτι, πόσο μάλλον την παρακάτω υπερπαραγωγή.

A dream is a dream όμως και κάθε κοπέλα που μεγάλωσε στα 90s-00s, αυτή τη στιγμή έχει τις μεγαλύτερες καρδούλες στα μάτια της! 😍

Photo: Airbnb
Photo: Airbnb

Τα καλά νέα είναι ότι το αστείο ποσό που περιέχει η αποταμίευση των περισσοτέρων, δεν καθιστά τη διαμονή στο συγκεκριμένο iconic σπίτι και τόσο αδύνατη. Μπορείτε να ευχαριστήσετε το Airbnb για αυτό, καθώς η Polly Pocket έπαυλη προσφέρεται για σύντομες διακοπές. Υπερβολικά σύντομες, keep reading…

Όπως αποκάλυψε χθες (7 Αυγούστου) η πλατφόρμα, έφτιαξε το εν λόγω σπίτι για να γιορτάσει τα 35α γενέθλια της μικροσκοπικής κούκλας, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους μεγάλωσαν μαζί της, να μπουν για λίγο στα παπούτσια της (ή πιο κυριολεκτικά, στο σπίτι της).

Photo: Airbnb

Photo: Airbnb

Αυτό βρίσκεται το Littleton της Μασαχουσέτης και είναι κάθε άλλο παρά μικροσκοπικό! Από την άλλη, πολύ μικρός είναι ο χρόνος που διατίθεται για ενοικίαση, καθώς το Polly Pocket real life house θα είναι διαθέσιμο για 3 μόνο διανυκτερεύσεις από τις 12 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Κάθε φορά, οι επισκέπτες μπορούν να το «κλείσουν» το σπίτι για μία βραδιά, με την τιμή ανά άτομο να αγγίζει τα 89$. Από μόνο του το ποσό δεν είναι εξωφρενικό, αλλά τα αεροπορικά ως εκεί είναι. Επίσης, πρέπει να έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου για να καταφέρεις να κλείσεις μία από τις μόλις 3 μέρες διανυκτερεύσεις που δίνονται.

Photo: Airbnb

Με λίγο μάνιφεστ όμως όλα είναι δυνατά, οπότε στις 21 Αυγούστου φρόντισε να είσαι συντονισμένη στο εδώ, καθώς θα ανοίξουν οι αιτήσεις και θα παραμείνουν ανοιχτές ως τις 18 Αυγούστου.

Το ίδιο διάστημα μπορείς να προσπαθήσεις να κλείσεις το Polly Pocket Icon για ένα day-time experience (χωρίς διανυκτέρευση δηλαδή). Αυτό θα είναι δυνατό το διάστημα 16 Σεπτεμβρίου μέχρι 6 Οκτωβρίου!

Σίγουρα πέφτει μακριά, αλλά το γεγονός ότι μπορείς να δοκιμάσεις τα συνολάκια της Polly, να χρησιμοποιείς τα πράγματα στο νεσεσέρ της και να κατασκηνώσεις σε αυτή την υπέροχη τοποθεσία, αξίζει την ταλαιπωρία!

Διάβασε κι αυτό

Μετά την Barbie, έρχεται η live-action ταινία της ‘Polly Pocket’ με τη Lily Collins!

Γεωργία Σιμιτζή

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τυχερά παιχνίδια στην κλασική λογοτεχνία της Ρωσίας – ενδιαφέροντα πράγματα για τους χρήστες του Posido Casino

Είναι viral

Η Μαρίνα Σάττι άφησε παιδιά να μπουν τσάμπα σε συναυλία της και όλοι την αποθεώνουν!

Είναι viral

Τα γεμάτα υπονοούμενα post των Duo και Netflix για το… άλμα του Τεντόγλου, που έγιναν viral!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Σύγκριση των Ελληνικής Έκδοσης της Wazamba με Αλλες Πλατφόρμες Στοιχηματισμού: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET