Είναι viral

Η Μαρίνα Σάττι άφησε παιδιά να μπουν τσάμπα σε συναυλία της και όλοι την αποθεώνουν!

You dropped this, queen! 👑

Neopolis Team

8 Αυγούστου, 2024

Queen behaviour right here! 👑

Η Μαρίνα Σάττι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους φανς της, ενώ επίσης έχει δείξει πολλές φορές την ευαίσθητη πλευρά της μέσα από πράξεις αλλά και στίχους. Ναι, στη σκηνή είναι κυρίως badass και μεταφέρει αυτό το vibe και στο κοινό, αλλά όταν θέλει, μας κάνει και να δακρίζουμε. Πρόσφατο παράδειγμα το ‘Ah, Thalassa’. Τόσο η μελωδία όσο και το βίντεο κλιπ είναι ένα τσίμπημα στην καρδιά…

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα TikTok, όπου η 37χρονη τραγουδίστρια επιτρέπει τη δωρεάν είσοδο στη συναυλία της, σε μια ομάδα παιδιών που δεν είχαν για εισιτήριο. Το σκηνικό φαίνεται να εξελίσσεται backstage και λίγη ώρα πριν το live της στην Αλεξανδρούπολη. Η Μαρίνα στήνεται για φωτογραφία με φαν, όταν ανταλλάσσει μερικές κουβέντες με παιδιά που κάνουν το καθιερωμένο fangirling που κάνει όποιος βλέπει την τραγουδίστρια από κοντά (same kids, same!).

@eugenia.pehlivani8 @SATTI ♬ πρωτότυπος ήχος – Eugenia Pehlivanidou

Με εκείνο το χαλαρό iconic ύφος που την χαρακτηρίζει, ακούγεται να λέει ένα «Βάλ’ τα μέσα καλέ τα παιδιά», κάνοντας έτσι την ευχή μερικών παιδιών πραγματικότητα.

Σε έναν κόσμο όπου celebrities αντιμετωπίζουν τους υποστηρικτές τους μόνο σαν μηχανή χρημάτων, την οποία δε σέβονται κι ούτε καν εκτιμάνε, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για πρόσωπα σαν τη Μαρίνα.

Όπως επιβεβαιώνεται στα σχόλια του παραπάνω βίντεο, οι μικροί φανς όντως μπήκαν και παρακολούθησαν τη συναυλία. Την οποία, από δική μας προσωπική εμπειρία μετά τα live στην Αθήνα, σίγουρα κατα-ευχαριστήθηκαν! 😌

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τυχερά παιχνίδια στην κλασική λογοτεχνία της Ρωσίας – ενδιαφέροντα πράγματα για τους χρήστες του Posido Casino

Είναι viral

Τα γεμάτα υπονοούμενα post των Duo και Netflix για το… άλμα του Τεντόγλου, που έγιναν viral!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Σύγκριση των Ελληνικής Έκδοσης της Wazamba με Αλλες Πλατφόρμες Στοιχηματισμού: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET