ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 5/8/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

5 Αυγούστου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Κριέ, σήμερα Δευτέρα με πολλαπλές ανατροπές, ακυρώσεις σχεδίων και εσωτερική αναζήτηση κάνεις με τον Ερμή να βρίσκεται πλέον ανάδρομος στην Παρθένο. Αρχίζεις και αναπολείς στο παρελθόν επιθυμώντας να επαναφέρεις ένα χόμπι που είχες ή ακόμη μία παλιά συνήθεια που σου έκανε καλό. Παράλληλα, η μετάβαση της Αφροδίτης στην Παρθένο σε βοηθά να επικεντρωθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να βρεις χαρά μέσα από τις μικρές στιγμές. Μέσα από την άσκηση, μπορείς να βελτιώσεις το παρουσιαστικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου επικρατεί έντονη ασυνεννοησία αν έχεις δεσμό και σας είναι δύσκολο να βρείτε κοινό έδαφος. Αν είσαι μόνος, το σύμπαν μέσα από κάποιες ανατροπές της καθημερινότητας σε προετοιμάζει για κάποιες αλλαγές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να επαναφέρεις μία επιχειρηματική σου ιδέα και να προσπαθήσεις να την κάνεις κερδοφόρα. Αυτή τη στιγμή καλό θα είναι να επανεξετάσεις το πρόγραμμά σου ώστε να καταλάβεις αν αυτό είναι ρεαλιστικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα, Ταύρε, και ο ασυνεννοησίες δίνουν και παίρνουν! Η μετάβαση της Αφροδίτης στην Παρθένο ευνοεί τα ερωτικά σου, χαρίζοντάς σου έναν πιο πρακτικό τρόπο προσέγγισής τους. Αν έχεις παιδιά, φροντίζεις μέσα από τις πράξεις σου να τους δείξεις την αγάπη σου. Πρόσεξε, όμως, γιατί και τα λόγια χρειάζονται στους αγαπημένους σου. Η ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία και παρανοήσεις που πρέπει να προσέξεις. Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου υπάρχει σημαντική εύνοια, είτε αν θέλεις να βρεις έναν νέο έρωτα, είτε αν σκοπεύεις να επαναφέρεις έναν παρελθοντικό. Εσύ που έχεις δεσμό, φρόντισε να συνδυάσεις πράξεις και λόγια για να εκφράσεις την αγάπη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο επίκεντρο έρχεται η προσωπική σου ικανοποίηση, έκφραση και δημιουργικότητα, άρα πρέπει να φανείς δυνατός στα επαγγελματικά και να προωθήσεις τον αυθεντικό εαυτό σου αν θέλεις να έχεις σημαντική πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Το παρελθόν σου χτυπά έντονα την πόρτα, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα, με τον Ερμή πια να βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου. Είναι μία καλή στιγμή να αποκαταστήσεις κάποιες οικογενειακές παρεξηγήσεις και να συναντήσεις εκείνο το συγγενή που ξέρεις ότι σε χρειάζεται, αλλά του είναι δύσκολο να το εκφράσει! Μαζί, η Αφροδίτη στην Παρθένο από σήμερα σου το κάνει ευκολότερο, γλυκαίνοντας το κλίμα στο σπίτι και βοηθώντας σε να συμφιλιωθείς με το παρελθόν σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μία εντονότερη ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά δε ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς. Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε μην αποφύγεις να εκφράσεις την αγάπη σου πάνω στη φοβία σου να μην λάβεις απόρριψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενασχόλησή σου με το παρελθόν και τον ψυχισμό σου δεν σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς πλήρως στα επαγγελματικά σου. Υπάρχει κίνδυνος μη ολοκλήρωσης κάποιων καθηκόντων σου, οπότε διαχειρίσου προσεκτικά το χρόνο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε, η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της από σήμερα Δευτέρα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και οι συναντήσεις σου γίνονται πιο ανανεωτικές. Κάνεις γλυκούς διαλόγους με αγαπημένα πρόσωπα που τελικά σου ανοίγουν τα μάτια για το πώς να πραγματοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Επικοινωνείς δομημένα και πρακτικά. Βέβαια, οι παρερμηνείες είναι ‘μέσα στο πρόγραμμα’, με τον Ερμή να είναι πλέον ανάδρομος. Πολλά από όσα υποσχέθηκες, θα τα αναιρέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ ή τονωτικοί διάλογοι, αλλά μην βάλεις πολλά καρπούζια σε μία μασχάλη. Τα αστρολογικά δρώμενα υποδηλώνουν ότι υπάρχουν παρερμηνείες και υποσχέσεις στον έρωτα που δεν μπορούν τελικά να ολοκληρωθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα σε βοηθήσει αν καταγράψεις οτιδήποτε σημαντικό έχει ειπωθεί μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού οι κούφιες υποσχέσεις είναι παρούσες. Κάποιες από αυτές, θα τις δώσεις κι εσύ, άθελά σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Δευτέρα έφτασε κι εσύ μετράς… τα χρήματά σου! Σήμερα, η αναδρομή του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου σε επικεντρώνει σε θέματα αξιών και υλικών αγαθών. Παράλληλα, θέλεις να αφήσεις λίγα χρήματα στην άκρη. Η Αφροδίτη στην Παρθένο που εισέρχεται σήμερα σε υποστηρίζει ώστε να το καταφέρεις αυτό. Μπορείς και σκέφτεσαι πιο πραγματικά κάποια πράγματα κι εντοπίζεις πηγές περιττών εξόδων που διακόπτεις άμεσα! Μαζί, τονώνεται και το ηθικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν μικρά προβληματάκια που ‘σβήνονται’ άμεσα μέσα από τις συζητήσεις που κάνεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μιλάς ξεκάθαρα, όμως η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι σταθερή και σου προκαλεί εμπόδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα που σου χρωστούν χρήματα και θέλεις πλέον να τα ζητήσεις πίσω! Μπορείς, επίσης, να βελτιώσεις δραστικά την οικονομική σου διαχείριση μειώνοντας τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Η Δευτέρα έφτασε Παρθένε και σε θέτει σήμερα ως πρωταγωνιστή. Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης, της θεάς της ομορφιάς και του έρωτα, κάνει την είσοδό της στο δικό σου ζώδιο. Τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και κάνεις βελτιωτικές κινήσεις για το παρουσιαστικό σου χωρίς υπερβολές. Επικεντρώνεσαι στην ευεξία σου και καταλαβαίνεις πως αποτελεί το κλειδί μίας ωραίας εμφάνισης. Μαζί με αυτό, η αναδρομή του Ερμή σε καλεί να κάνεις ενδοσκόπηση και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τον ψυχισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από σήμερα και για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, οι ερωτικές επανασυνδέσεις είναι πολύ πιθανές για εσένα που είσαι μόνος. Αν έχεις δεσμό, θα χρειαστεί να φροντίσεις περισσότερο την επικοινωνία σου μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά αναμένεται να προκύψουν νέες ευκαιρίες, ενώ δεν αποκλείεται και η επανεμφάνιση ενός συναδέλφου που θέλει να σου προτείνει να ξανα-συνεργαστείτε μαζί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Ζυγέ, η Δευτέρα σε βρίσκει αρκετά μυστικοπαθή με την Αφροδίτη που σε κυβερνά να εισέρχεται από σήμερα στην Παρθένο. Είσαι πιο πνευματώδης και δεν αρκείσαι σε επιφανειακές συζητήσεις. Θέλεις να αναλύσεις τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τα πράγματα, αλλά παράλληλα να κινηθείς και πίσω από τα νήματα. Κρατάς την προσωπική σου ζωή και τις επαγγελματικές σου κινήσεις κρυφές, ώστε να μπορείς να τις επαναξιολογήσεις, κάτι που επιβεβαιώνει κι ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέφτεσαι πολύ το παρελθόν σου. Τα λάθη σου, οι επιλογές σου και οι αμφιβολίες σου για τις αισθηματικές σου επιλογές ή κάποια ανασφάλεια σου ‘βασανίζει’ το μυαλό χωρίς σοβαρό λόγο. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πολύ ευαίσθητος και μπορεί να παρερμηνεύσεις τα σχόλια κάποιων συναδέλφων ή πελατών και να αισθανθείς άσχημα. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από τα επαγγελματικά σου για να αποδώσεις ικανοποιητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Η Δευτέρα έφτασε, Σκορπιέ, και η Αφροδίτη πλέον εισέρχεται στην Παρθένο. Παράλληλα, ο Ερμής που ήδη βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο σε κάνει να επικεντρώνεσαι περισσότερο στην κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες όπου μπορεί να ανήκεις και τα φιλαράκια σου. Μαζί, ξεκινά για εσένα, από σήμερα, ένα δυνατό διάστημα που σου ανοίγει τα μάτια και σε βοηθά να επαναξιολογήσεις κάποιους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους σου, σε περίπτωση που δεν ήταν ρεαλιστικοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγες έξω και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου ή μόνος. Κάλεσε ένα παλιό φιλαράκι να τα ξαναπείτε και πού ξέρεις, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν νέο έρωτα. Τα αισθηματικά σου εμπλουτίζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με παλιό και νέο κόσμο που θα μπορέσει να σε διασυνδέσει σωστά για να έχεις την επιθυμητή επαγγελματική ανέλιξη. Καλό θα είναι να σκεφτείς τους στόχους που έχεις θέση ως σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η Δευτέρα σε βρίσκει αρκετά φιλόδοξο, αλλά χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά να συγκεντρωθείς και να επαναξιολογήσεις καλύτερα την κοινωνική σου εικόνα. Τα όνειρά σου αποκτούν πιο πρακτικές διαστάσεις. Από την άλλη, η αναδρομή του Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε κάνει αρκετά διστακτικό, με αποτέλεσμα όσο καλά κι αν είναι τα σχέδιά σου, να φοβάσαι να τα βάλεις μπροστά, σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου περιθωριοποιούνται μέσα στην ημέρα, πάνω στην προσπάθειά σου να καταφέρεις κάποιους άλλους στόχους σου, κυρίως αν είσαι μόνος. Αν έχεις δεσμό και συζητούσατε για την επισημοποίησή του, οι σκέψεις γίνονται εντονότερες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, όχι μόνο παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, αλλά και παλιές! Το να πάρεις μία προσφορά για δουλειά ή να επιστρέψουν παλιοί πελάτες στην επιχείρησή σου είναι μόνο λίγα από τα γεγονότα που μπορείς να περιμένεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Δευτέρα έφτασε και σου φέρει αρκετή αισιοδοξία και την επιθυμία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Καλλιεργείς την προσωπικότητά σου μέσα από την αναζήτηση νέας γνώσης κι εμπειρίας σε διάφορα επίπεδα, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο. Παράλληλα, σήμερα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, οπότε τη γνώση δε την αναζητάς μόνο από το εξωτερικό σου περιβάλλον, αλλά επενδύεις χρόνο για να κάνεις μία ακόμη πιο προσεκτική ενδοσκόπηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αναζητάς περιπέτειες ή βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον έρωτά σου ή τους αγαπημένους σου. Αυτές σε κάνουν να σκεφτείς λίγο διαφορετικά και πιο αισιόδοξα για την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θέλεις να κάνεις μία επέκταση. Αυτή μπορεί να πάρει την μορφή αναζήτησης κάποιας εμπειρίας ή τεχνογνωσίας του κλάδου σου που δεν έχουν οι ανταγωνιστές σου αυτή τη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε, η Δευτέρα έφτασε και μαζί της η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και σε βοηθά να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές οφειλές. Ακόμη κι αν σε άγχωναν τον τελευταίο καιρό, θα δεις πως η σκέψη σου είναι αρκετά διαυγής ώστε να βρεις λύσεις από εκεί που ένιωθες πως δεν υπήρχαν. Βέβαια, σε περίπτωση που σου χρωστούν χρήματα, ο Ερμής γυρίζει πια ανάδρομος και σου επιτρέπει με μεγαλύτερη ευκολία να τα διεκδικήσεις και τελικά να τα πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι αρκετά αυξημένη και οι ερωτικές στιγμές αυξάνονται. Παρά τις ανασφάλειες που μπορεί να αισθάνεσαι, να ξέρεις ότι εκπέμπεις μία ιδιαίτερα ερωτική αύρα που σε βοηθά να κατακτήσεις τον ερωτικό στόχο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου, τα οποία είναι εμφανές πως χρειάζονται προσεκτικό κι οργανωμένο επαναπροσδιορισμό. Το να ζητήσεις χρήματα που σου χρωστούν ή να φροντίσεις να κάνεις ένα διακανονισμό θα σε βοηθήσει.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Η Δευτέρα είναι εδώ, Ιχθύ μου και μαζί της η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στην Παρθένο, απέναντί σου! Αυτό σε βοηθά να ενισχύσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να συνεννοηθείς καλύτερα με τους άλλους, είτε είναι στη δουλειά είτε στο σπίτι! Βέβαια, η αναδρομή του Ερμή ‘μας τα χαλάει’ λίγο στο θέμα επικοινωνίας, αφού κάποιες υποσχέσεις που ακούς ή δίνεις τελικά αναιρούνται ή δεν μπορούν να τηρηθούν. Επίσης, παρερμηνεύεις τα λεγόμενα των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή μπορεί να εμπλουτιστεί αν είσαι μόνος μέσα από τις πολλαπλές κατακτήσεις που έχεις. Αν έχεις δεσμό υπάρχουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις που τελικά αντιμετωπίζονται. Το να λάβεις μήνυμα από παλιό φλερτ είναι πιθανό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα, ενώ αν γίνεται να αποθηκεύσεις γραπτά που αποδεικνύουν όσα ειπώθηκαν. Πολλά από αυτά που υπόσχεσαι ή σου λένε δεν τηρούνται κι απογοητεύεσαι.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET