ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;

Τα βιβλία Χάρι Πότερ θα κυκλοφορήσουν με νέα εξώφυλλα από τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Άλλη μία έκδοση για τη βιβλιοθήκη!

Neopolis Team

2 Αυγούστου, 2024

Ο Χάρι Πότερ έκλεισε προχθές τα 44 χρόνια ζωής και οι Εκδόσεις Ψυχογιός αποφάσισαν να κάνουν σε εμάς ένα δώρο: την ανακοίνωση της κυκλοφορίας νέων εξωφύλλων στη σειρά βιβλίων!

Το παιδί που γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1980, πλέον διανύει την 5η δεκαετία, έχοντας αφήσει προ πολλού πίσω τις περιπέτειες στο Χόγκουαρτς. Παρ’ όλα αυτά, οι potterheads εξακολουθούν να πορεύονται με τις ιστορίες αυτές, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που πρωτοβγήκαν. Η πραγματική μαγεία δεν βρισκόταν ποτέ στα ξόρκια των βιβλίων/ταινιών, αλλά στο πόσο βαθιά κατάφερε να μπει ο φανταστικός κόσμος στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Οι true fans λοιπόν, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα κάνουν το ίδιο silly happy dance όταν ακούν για επανέκδοση της σειράς. Οι βιβλιοθήκες τους δεν περιλαμβάνουν μόνο την πρώτη έκδοση, αλλά όλες εκείνες που βγήκαν στη συνέχεια.

*Η πρώτη παραμένει top ωστόσο και για την ακρίβεια είναι ένας πολύτιμος θησαυρός που αποκτήσαμε εν αγνοία μας ξεκινώντας από το 1998.*

Είκοσι έξι χρόνια αργότερα, το σύμπαν του Χάρι Πότερ εξακολουθεί να είναι χοτ, εκτός των άλλων επειδή περιμένουμε τη σειρά του HBO. Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του «μικρού» μάγου, οι εκδόσεις Ψυχογιός μας έκαναν μια έκπληξη:

Παρουσίασαν τα νέα εξώφυλλα που θα βρούμε από τις 10 Οκτωβρίου, δίνοντάς μας αρκετό χρόνο για να προχωρήσουμε στις απαραίτητες ανακατατάξεις στη βιβλιοθήκη για τα νέα μας αποκτήματα!

Στόχος η νέα γενιά να μυηθεί στο χαριποτέρικο σύμπαν

Πρόκειται για τα ίδια εξώφυλλα με των γαλλικών εκδόσεων που κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2023 και είναι έργα του εικονογράφου Stéphane Fert. Σύμφωνα με το PotterGeeks, οι νέες αυτές εκδόσεις θα περιέχουν συνοδευτικό υλικό εστιασμένο κυρίως στις μικρότερες ηλικίες, ώστε να μυήσουν τη νέα γένια στις ιστορίες.

Η ράχη είναι μαύρη και διαθέτει μία χρυσή μπάλα Snitch με τον αριθμό του κάθε βιβλίου, ενώ ξεχωρίζουν επίσης τα Sprayed Edges, δηλαδή τα χρωματιστά άκρα των σελίδων. Όσο για την τιμή τους, τα βιβλία θα πωλούνται στις ίδιες τιμές που ισχύουν και σήμερα.

@psichogiosbooks Χρόνια πολλά, Χάρι Πότερ! Σου έχουμε νέα έκδοση ✨🪄 #psichogios #psichogiosbooks #greekbooktok #booktokgreece #harrypotter ♬ Harry Potter-style magic bell(965873) – 桃メロ

Φυσικά, είναι η κατάλληλη ευκαιρία και για ένα re-read! 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

YOU: Στην τελευταία σεζόν επιτέλους κάποιος ντετέκτιβ ασχολείται με τον Joe!

Τιβί

To ‘The Voice’ επιστρέφει με τη Μαρίνα Σάττι να παίζει στα ονόματα των κριτών!

BINGE WATCHING

Το ‘Inside Out 2’ γράφει ιστορία ως το πιο πετυχημένο animation όλων των εποχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET