ΕΛΛΑΔΑ

To πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο στην Αμοργό, είναι βασικός λόγος για να την επισκεφθείς!

Σουβλάκι στη θάλασσα >>> Κοκτέιλ στη θάλασσα!

Neopolis Team

2 Αυγούστου, 2024

Loukas Hapsis

Το φαγητό είναι βασικό κριτήριο στην επιλογή νησιού για διακοπές, οπότε η Αμοργός κερδίζει πολλούς πόντους με το πλωτό της σουβλατζίδικο που ο κόσμος αποθεώνει!

Το Bloom Brothers Canteen είναι πρώτο του είδους του και λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2018 στην παραλία Αιγιάλη. Η έμπνευση ήταν δύο αδελφών, του Νίκου και της Κατερίνας, οι οποίοι αρχικά σχεδίαζαν να φτιάξουν ένα παραλιακό μαγαζί, αλλά τα βρήκαν σκούρα.

Έτσι, κατέληξαν στην πρωτότυπη αυτή ιδέα, που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 5 αστεράκια στις 23 αξιολογήσεις στο Tripadvisor (το αναφέρουμε σε περίπτωση που είσαι από αυτούς τους ανθρώπους), με σχόλια να μιλούν για το καλύτερο σουβλάκι έβερ.

Με μια πρώτη ματιά, η πλωτή καντίνα μπορεί να περαστεί για μπιτσόμπαρο, λόγω της τοποθεσίας της και του χαβανέζικου στυλ της. Είναι κάτι πολύ καλύτερο όμως, καθώς ως γνωστόν σουβλάκι >>> paloma!

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, δεν υπάρχουν τραπεζάκια γύρω από το μαγαζί. Αντ’ αυτού, οι πελάτες μπορούν να αράξουν στην άκρη της προβλήτας και να απολαύσουν το πιτόγυρό τους με μια μπύρα. Κι αν αυτός δεν είναι ο ιδανικός προορισμός για φαγητό μετά από μπανάκι στη θάλασσα, τότε δεν ξέρουμε τι είναι!

Το σουβλατζίδικο – σε αντίθεση με πολλά παραλιακά μαγαζιά στην Ελλάδα – είναι νόμιμο, με άδεια Νομαρχίας, και ουσιαστικά ανήκει στο Λιμεναρχείο Νάξου. Όσοι έχετε κλείσει για Αμοργό το επόμενο διάστημα, μην παραλείψετε μια στάση από το πιο must σημείο. Οι υπόλοιποι, μάλλον βρήκατε το νησί όπου θα διακοπάρετε του χρόνου!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Εμμανουέλα Κατζουράκη επέζησε από τα Τέμπη και κατέκτησε την 5η θέση στο Παρίσι!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση!

ΕΛΛΑΔΑ

Το γατάκι που σώθηκε από τουρίστρια στις Σπέτσες έχει Insta και είναι το αγαπημένο μας προφίλ!

ΕΛΛΑΔΑ

Το «Νησί των Νεκρών» είναι το ελληνικό νησάκι στο οποίο δε θα κλείσουμε ποτέ διακοπές!

ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στα σόσιαλ μίντια με τον θάνατο του Manolo σε ηλικία μόλις 26 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET