ΕΛΛΑΔΑ

Εσύ έστειλες βιογραφικό για να γίνεις η Βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης;

Από φέτος, το Καρναβάλι στην Ξάνθη θα αποτελεί κανονική…δουλειά για την βασίλισσα του Καρναβαλιού, καθώς πέρα από το σημαντικό χρηματικό ποσό που θα λάβει ούτως ή άλλως για τη συμμετοχή της, θα πρέπει να καταθέτει και βιογραφικό πριν επιλεγεί. Η ανακοίνωση αυτή έγινε από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης , το οποίο καλεί όλες τις […]

Neopolis Team

16 Ιανουαρίου, 2018

Από φέτος, το Καρναβάλι στην Ξάνθη θα αποτελεί κανονική…δουλειά για την βασίλισσα του Καρναβαλιού, καθώς πέρα από το σημαντικό χρηματικό ποσό που θα λάβει ούτως ή άλλως για τη συμμετοχή της, θα πρέπει να καταθέτει και βιογραφικό πριν επιλεγεί.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης , το οποίο καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες να στείλουν το βιογραφικό τους και μια φωτογραφία, εφόσον θέλουν να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση φορώντας το πολυπόθητο στέμμα. Η κατάθεση των παραπάνω θα γίνεται από Τετάρτη 17/01/2018 έως και Τετάρτη 24/01/2018 στο Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Υ.Γ: Για όσους είχε πάρει το αυτί τους πως τον φετινό τίτλο της βασίλισσας του Καρναβαλιού τον είχε ήδη κλείσει η Τούνη, λυπούμαστε αλλά η ίδια διεύψεσε τις φήμες αυτές.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφώνονται οι Περσείδες απόψε και αύριο βράδυ, γεμίζοντας με πεφταστέρια τον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στα πατίνια θέλει να βάλει η Θεσσαλονίκη, γιατί μπούχτισε πια με τη φασούλα τους!

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα για φέτος χάρισε ο αξεπέραστος Μίλτος Τεντόγλου!

SPILL THE TEA

Στη Μύκονο διακοπάρει ο Michele Morrone, aka ο πρωταγωνιστής των ταινιών «365 Μέρες»!

ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα χρήματα που παίρνουν οι Έλληνες αθλητές που κερδίζουν μετάλλιο!

ΕΛΛΑΔΑ

H Εμμανουέλα Κατζουράκη επέζησε από τα Τέμπη και κατέκτησε την 5η θέση στο Παρίσι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET