ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 25/7/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

25 Ιουλίου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η Σελήνη, σήμερα Πέμπτη, Κριέ μου, είναι στους Ιχθείς και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς κάτω από το τραπέζι και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, χωρίς να επιδεικνύεσαι. Όσο προχωρούν οι ώρες τόσο αφήνεις τις σκέψεις του παρελθόντος και επικεντρώνεσαι στο εδώ και τώρα. Η μετάβαση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο το βράδυ σε βοηθά να λάμψεις και να δείξεις την πραγματική σου αξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν θέλεις να κάνεις μία καινούρια γνωριμία ή νέα ερωτική προσέγγιση, προτίμησε τις βραδινές ώρες όπου το σύμπαν σε βοηθά να εντυπωσιάσεις τους άλλους αβίαστα. Το πρωί σε ευνοεί πιο πολύ για παρασκηνιακές συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σύμμαχοι στο επαγγελματικό περιβάλλον εμφανίζονται από εκεί που δεν το περιμένεις και σε βγάζουν από οικονομικά αδιέξοδα. Μάλιστα, κατά τις βραδινές ώρες τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και σκέφτεσαι πώς να κατακτήσεις τους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Ταύρε, η Πέμπτη είναι καταπληκτική με αναπάντεχες ευκαιρίες που σου αλλάζουν τη ζωή! Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων συναντά με θετική όψη τον Ουρανό, τον πλανήτη των απότομων αλλαγών και της αλήθειας. Με απλά λόγια, μαθαίνεις ή ξεστομίζεις πράγματα που σε βάραιναν καιρό, ενώ το να έρθεις σε επαφή με μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα είναι επίσης πιθανό. Το βραδάκι θέλεις να το περάσεις ήρεμα, μιας και η Σελήνη στον Κριό σου υπενθυμίζει την σημασία των ‘λίγων και καλών’.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πρωινές ώρες σε βοηθούν να ερωτευτείς αν είσαι μόνος για αναζητάς την αγάπη. Μέσα από διασκεδαστικές ασχολίες ή εξόδους, μπορείς πλέον να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι καλό να αναζητήσεις βοήθεια από γνωστά πρόσωπα, καθώς και να συνεργαστείς με περισσότερο κόσμο. Απόφυγε τον περιττό ανταγωνισμό και αποδέξου ότι οι άνθρωποι καταφέρνουν συλλογικά περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε, η Πέμπτη είναι καλή ημέρα. Σήμερα, η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σε παρακινεί να τα δώσεις όλα στη δουλειά σου και να φροντίσεις την κοινωνική σου εικόνα. Μάλιστα, άτομα που δεν περίμενες να σου σταθούν, εμφανίζονται και σου προσφέρουν ένα χεράκι ώστε να καταφέρεις ακόμη περισσότερα, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Το βραδάκι το αφιερώνεις στις παρέες σου, μετά την μετάβαση της Σελήνης στον Κριό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου και να βγάλεις τον αυθορμητισμό σου στο άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος, τα αισθηματικά σου ενισχύονται μέσα από μοναδικές επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πρωινές ώρες είναι άριστες για να εκμεταλλευτείς επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες. Εμφανίζονται σύμμαχοι από το πουθενά και κτίζεις μαζί τους ένα πιο ασφαλές περιβάλλον, χαράζοντας την πορεία της καριέρας σου δυναμικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη αρχικά να κινείται μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, γεννώντας την επιθυμία σου να εξερευνήσεις νέες πτυχές στην καθημερινότητά σου. Σου παρουσιάζονται μοναδικές δυνατότητες διεύρυνσης του κοινωνικού σου δικτύου με ανθρώπους που μολονότι έχουν ελάχιστα κοινά μαζί σου, έχουν διάθεση να βρουν κοινό έδαφος. Κλείνει αρκετά φιλόδοξα η ημέρα σου, με την Σελήνη στον Κριό να σε καθιστά τολμηρό ώστε να επιτύχεις τα τρελά σου όνειρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου ευνοούνται περισσότερο κατά τις πρωινές ώρες όπου το αστρολογικό τοπίο είναι ικανό να σε φέρει σε επαφή με έναν καινούριο έρωτα ή να αναζωπυρώσει το χαμένο πάθος της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά το βραδάκι ο ενθουσιασμός σου δεν σε αφήνει να κοιμηθείς, αφού έχεις τόσο πολλές ιδέες και ‘δεν τις προλαβαίνεις’. Θέλεις να κατακτήσεις τα επαγγελματικά και οικονομικά σου πλάνα και διαθέτεις το απαραίτητο θάρρος γι’ αυτό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η Πέμπτη είναι θετική ημέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αφού η Σελήνη στους Ιχθείς σε βοηθά να τα βελτιώσεις και να σταματήσεις να ανησυχείς πια για αυτά. Παράλληλα, το εξάγωνό της με τον Ουρανό σου χαρίζει τη δυνατότητα να αναγνωριστείς για κάποιο ταλέντο σου. Η φαντασία σου καλπάζει και δείχνεις συμπόνια στους γύρω σου. Το βραδάκι, η μετάβαση της Σελήνης στον Κριό βελτιώνει κι άλλο τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητάς καινούριες ερωτικές περιπέτειες ή προσπαθείς να καλλιεργήσεις μία πιο παιχνιδιάρικη κι αυθόρμητη ατμόσφαιρα με το ταίρι που ήδη έχεις στη ζωή σου. Οι σχέσεις σου διακρίνονται από έναν συνδυασμό ειλικρίνειας και αμοιβαίας κατανόησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αποτελούν τον πιο ευνοημένο τομέα για σήμερα. Η εμφάνιση συμμάχων, πελατών ή νέων συμφωνιών που θα απογειώσουν τα οικονομικά και την πορεία της καριέρας σου είναι πολύ πιθανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται ακόμη και σήμερα, Πέμπτη, απέναντί σου, στους Ιχθείς. Έτσι, προτιμάς να αυτοθυσιαστείς για τις ανάγκες των άλλων, που όμως τελικά θα παρατηρήσεις πως αυτό θα σου βγει σε καλό. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό σου προσφέρει δυνατότητες επαγγελματικής και προσωπικής επέκτασης, άρα επιλέγεις να γίνεις πιο σοφός και δυνατός. Κατά τις βραδινές ώρες, η μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού βελτιώνει τη λίμπιντό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα ευνοεί τους κεραυνοβόλους έρωτες και τις γνωριμίες ακόμη κι από εκεί που δεν το περιμένεις, βοηθώντας τα ερωτικά σου να πάρουν τα πάνω τους. Εσύ, δεσμευμένε, μπορείς να εντάξεις νέες ασχολίες που θα ανανεώσουν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή στιγμή για να αναζητήσεις μία καινούρια συνεργασία ή να εισάγεις νέες δυνατότητες στις υπάρχουσες. Επίσης, τα επαγγελματικά σου μπορούν να ενισχυθούν αναζητώντας καινούριες γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο εργασίας σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, η Πέμπτη έφτασε και μαζί της φέρει την κορύφωση ενός εξαγώνου μεταξύ της Σελήνης από τους Ιχθείς και του Ουρανού. Έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση μέσα από την υιοθέτηση νέων συνηθειών που δεν τονώνουν μόνο τις σωματικές σου αντοχές, αλλά και τη διάθεσή σου. Μετά το απόγευμα η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο του Κριού και η διάθεσή σου αλλάζει ολιστικά. Δίνεις σημασία μόνο στα πράγματα ή τα άτομα που πραγματικά σε γεμίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή της ημέρας τα ερωτικά σου χαρακτηρίζονται από αυξημένη λίμπιντο. Όσο προχωρά η ημέρα γίνεσαι πιο τολμηρός κι ενθουσιώδης, επομένως σου είναι ευκολότερο να κάνεις νέες επαφές ή μία έκπληξη στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το να τακτοποιήσεις ένα κληρονομικό θέμα ή κάτι που αφορά κοινούς πόρους είναι μία καλή ενέργεια που θα τονώσει τα οικονομικά σου. Μαζί, η αναζήτηση καινούριων συνεργασιών είναι σε θέση να απογειώσει τα επαγγελματικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη σήμερα Πέμπτη βρίσκεται στους Ιχθείς και σου δωρίζει τον απόλυτο συνδυασμό μεταξύ ερωτισμού και συναισθηματισμού. Μαζί με αυτό, αυξάνει τη δημιουργικότητα, αλλά και τη διαίσθησή σου, οπότε σε υποστηρίζει να εκφράσεις με πρωτοποριακό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου ώστε να γίνουν κατανοητά κι αποδεκτά. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σε βοηθά να κάνεις νέες επαφές, ενώ το βράδυ η μετάβασή της στον Κριό σου δίνει ενέργεια για να αποπερατώσεις κάποιες υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε βάση στα ερωτικά, γιατί οι όψεις της ημέρας σε υποστηρίζουν για να κάνεις ένα αισθηματικό ξεκίνημα ή να βάλεις λίγο αλατοπίπερο αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον στη σχέση σου. Υπάρχει ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και εργασιακών υποχρεώσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται μέσα από την έναρξη κάποιων συνεργασιών ή την ένταξη νέων μεθόδων που θα σε καταστήσουν περισσότερο παραγωγικό και δημιουργικό. Είναι μία καλή στιγμή να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Τοξότη, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη αρχικά βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, καθιστώντας σε λίγο παραπάνω εσωστρεφή. Αφαιρείσαι εύκολα και βυθίζεσαι σε διάφορες αναμνήσεις ή σκέψεις για το παρελθόν. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό σε ωθεί να τακτοποιήσεις κάποιες ρουτινιάρικες υποχρεώσεις σου με την βοήθεια κάποιου κοντινού σου προσώπου. Όσο προχωρά η ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει. Η μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού σου δίνει ένα πιο παιχνιδιάρικο τόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου ευνοούνται ολοένα και πιο πολύ όσο προχωρά η ημέρα ανεξάρτητα από την υφιστάμενη κατάστασή σου. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση της αγάπης ή θέλεις να δείξεις στο σύντροφό σου τι αισθάνεσαι, το σύμπαν θα σου φέρει καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εκμετάλλευση ενός ακινήτου είναι μία καλή ιδέα για να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Μπορείς να το ανακαινίσεις ή αναβαθμίσεις για να βγάλεις περισσότερο κέρδος ή να ανανεώσεις τον εργασιακό σου χώρο ώστε να σου επιτρέψει να εκδηλώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Η Πέμπτη έφτασε, Αιγόκερε, και η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων, κορυφώνοντας και μία ευεργετική όψη με τον Ουρανό. Η ημέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνία, ζωντάνια και δημιουργικότητα, ενώ καταλαβαίνεις τις ανάγκες και προθέσεις των άλλων διαισθητικά. Κατά το απόγευμα με την μετάβαση της Σελήνης στον Κριό γίνεσαι πιο αυθόρμητος, αλλά συγχρόνως πιο κλειστός. Προτιμάς να εκφραστείς μόνο σε κοντινά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου μπορούν να παρουσιάσουν εξελίξεις, όπως ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μία συνομιλία που εξελίσσεται σε φλερτ ή ένας ερωτικός διάλογος που ανανεώνει το δεσμό σου, κατά τις πρωινές ώρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πρέπει να αποκτήσουν μία νότα ενθουσιασμού, διαφορετικά δε θα διστάσεις καθόλου να εργαστείς με διαφορετικές από τις συνηθισμένες μεθόδους και να πειραματιστείς πάνω στην αποδοτικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε, η Πέμπτη έφτασε και μαζί της κουβαλά όμορφες εξελίξεις που σου τονώνουν το ηθικό, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται για λίγο ακόμη στο ζώδιο των Ιχθύων. Μάλιστα, η ευεργετική της όψη με τον Ουρανό σε βοηθά να κάνεις κινήσεις ή συλλαμβάνεις ιδέες που είναι ικανές να σε ενισχύσουν οικονομικά! Αν θέλεις να διευθετήσεις ένα θέμα ενός ακινήτου σου, η Πέμπτη σε ευνοεί. Επίσης, το βραδάκι η μετάβαση της Σελήνης στον Κριό σου δίνει το θάρρος να εκφράσεις αυτά που πιστεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου παραμερίζονται ελαφρώς μέσα στην ημέρα, αφού έχεις διασκορπιστεί με τα τόσα ενδιαφέροντα που σε απορροφούν! Βέβαια, οι ρομαντικοί διάλογοι που σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου είναι παρόντες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου ευνοούνται, εφόσον κάνεις μία καλή διαχείριση. Η σκέψη σου καθαρίζει και πλέον σου δίνεται η δυνατότητα να εντοπίσεις κάποιες πηγές εσόδων που παράβλεπες το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Ιχθύ, η Πέμπτη σου χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα, μιας και η Σελήνη ακόμη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Σήμερα σχηματίζει μία τυχερή όψη με τον Ουρανό που σε φέρει την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο, ώστε να κάνεις σημαντικές επαφές και να συλλέξεις σημαντικές πληροφορίες που συμβάλλουν θετικά στην προσωπική κι εργασιακή σου ανάπτυξη. Η έναρξη μίας συμφωνίας είναι πιθανή. Μετά το απόγευμα, όπου η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, σου τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ολόκληρη η ημέρα δρα με το μέρος σου στα αισθηματικά, γιατί έχεις το απαιτούμενο θάρρος για να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις. Δεν έχει σημασία αν έχεις έναν δεσμό ή αν ψάχνεις μία απλή περιπέτεια για να έχεις καλά νέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βραδινές ώρες σε βρίσκουν περισσότερο φιλόδοξο με τα χρήματα και σκέφτεσαι νέους τρόπους να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Έχε κατά νου, όμως, ότι κάποια από τα σενάρια που κάνεις δεν είναι ρεαλιστικά και θα χρειαστεί να κτίσεις μία πιο αξιόπιστη στρατηγική.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET