ΕΛΛΑΔΑ

Το γατάκι που σώθηκε από τουρίστρια στις Σπέτσες έχει Insta και είναι το αγαπημένο μας προφίλ!

Ναι, το stalkάρουμε καθημερινά και δεν ντρεπόμαστε καθόλου!

Neopolis Team

24 Ιουλίου, 2024

Το Insta αυτόν τον καιρό γεμίζει με περιεχόμενο από διακοπές, αλλά feel free να το απορρίψετε για να βρείτε την ψυχική σας υγεία και να κάνετε αγαπημένο σας προφίλ αυτό της Spetzy! Εμείς δηλώνουμε ήδη περήφανοι stalkers. 😊

Σε αυτό δε θα βρεις τα average καλοκαιρινά post μιας ινφλουένσερ, αλλά φωτογραφίες από τη ζωή μιας τυχερής γατούλας που σώθηκε από σίγουρο πνιγμό στις Σπέτσες και τώρα ταξιδεύει για Αμερική. Η σωτήρας της, δεν τη γλίτωσε απλά από το νερό, αλλά της εξασφάλισε μια χαρούμενη κι ασφαλή ζωή γενικότερα, υιοθετώντας τη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetzy (@spetzygirl)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetzy (@spetzygirl)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spetzy (@spetzygirl)

Σήμερα λοιπόν, όπως μας ενημερώνει μέσα από στόριζ της, ταξιδεύει για άλλη ήπειρο, προς το παντοτινό της σπίτι!

Η ιστορία της γλυκιάς Spetzy

Η ιστορία της Spetzy είναι αυτή που ελπίζουμε να είχαν όλα τα αδέσποτα της Ελλάδας, αλλά ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Διότι στο λιμάνι ενός ελληνικού νησιού, η μόνη που κινητοποιήθηκε όταν είδε ένα μωρό γατάκι να χαροπαλεύει μέσα στη θάλασσα, ήταν μια τουρίστρια… Τα μέλη του λιμενικού, αλλά και όσοι βρίσκονταν τυχαία στο σημείο, περίμεναν απλά να έρθει το τέλος του ζώου είτε από πνιγμό είτε από το χτύπημα ενός διερχόμενου καραβιού. Διότι η επιχείρηση διάσωσης δε φάνηκε να ήταν στις επιλογές τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, ο λιμενικός τονίζει τους κινδύνους στην @cocogoz που θέλει να βουτήξει στη θάλασσα. Η κοπέλα επισημαίνει αργότερα σε ανάρτησή της πως ο άνδρας του Λιμενικού «ήταν πολύ καλός και ζήτησε από άλλους που βρίσκονταν στην προβλήτα να με βοηθήσουν. Δεν το βλέπετε αυτό στο βίντεο, αλλά με βοήθησε και ήθελε να βεβαιωθεί πως θα είμαι ασφαλής την ώρα που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του, και στη συνέχεια με βοήθησε για να βρούμε κτηνίατρο και να το μεταφέρουμε εκεί. Όλοι στο λιμάνι ήταν πολύ ευγενικοί». 

Η ευγένεια από μόνη της ωστόσο δε σώζει ζωές. Το γατάκι, αν δεν υπήρχε κάποιος να αναλάβει δράση όπως η τουρίστρια, θα πέθαινε με τόσα ζευγάρια μάτια να το κοιτάζουν. Κι αναρωτιέσαι αν στη θέση της γάτας ήταν κάποιος άνθρωπος, θα αφηνόταν επίσης στη μοίρα του; Μπορεί και να μη θέλουμε να μάθουμε την απάντηση, δεδομένης της χώρας που ζούμε…

Σε κάθε περίπτωση, η τουρίστρια πήρε το ρίσκο, αφού βεβαιώθηκε ωστόσο ότι δεν έρχεται κάποιο καράβι. Έπιασε έτσι το γατάκι, το έβγαλε στη στεριά και στη συνέχεια πήγε μαζί του στον κτηνίατρο, κάνοντας τα απαραίτητα τόσο για την υγεία του όσο και για το ταξίδι του στην Αμερική.

Οι νέοι γονείς της Spetzy @

Με μια ματιά στα social media της κοπέλας που υιοθέτησε το γατάκι (@cocogoz), είδαμε ότι στο bio της έχει ένα λινκ που στέλνει στο προφίλ ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, με όνομα Costacan. Πρόκειται για ένα καταφύγιο ζώων στην Αμερική, οπότε τώρα εξηγείται ακόμα περισσότερο η πράξη της. Η τουρίστρια έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διάσωση ζώων, οπότε αναμενόμενο να μην κοιτάξει αλλού ενώ ένα γατάκι πνιγόταν μπροστά στα μάτια της.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Το «Νησί των Νεκρών» είναι το ελληνικό νησάκι στο οποίο δε θα κλείσουμε ποτέ διακοπές!

ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στα σόσιαλ μίντια με τον θάνατο του Manolo σε ηλικία μόλις 26 ετών!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET